Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přítel se do mě nemuze dostat

Od: romanaaa odpovědí: 20 změna:
Dobrý večer , je mi třicet jsem.stale pana , přítel zkouší se do mě dostat ale mě.to bolí je mi to nepříjemné proč? Přitom ve mě.ani není...jsem asi moc.uzka? To že mi je třicet a jsem pana je způsobené strachem právě proto...ale už je to lepší...trenujemem.ale zkrátka mě to není příjemné..i kdyz bych už moc chtěla. Přítel cek a už přes rok..prosím jak to zvládnout? Když na mě.lezi tak se pokousi vniknout..ale mě to jakoby tlačí a bolí i když ani nepronikl

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

12x

Zkuste si to sama ve svém soukromí. Kupte si např. vibrátor a zkuste si to nanečisto. Nebudete mít trému a nkdo vás nebude při tom pozorovat ani hodnotit. Vyzkoušejte i lubrikanty, seznamte se se s vým tělem. Je to přirozené a správné. Pak možná budete moci partnerovi i poradit, jak u vás na to, aby to nebolelo a byli jste úspěšní.

hodnocení

3x

Zdravím. Komunikovala jste o tomto problému se svým gynekologem? Možná jste málo uvolněná. Stres a strach také udělá své... Možná jste málo vzušená a vlhká. Co lubrikační gel? Ale myslím si, že to u Vás bude spíše záležitost psychiky.

romanaaa
hodnocení

Gynekolog...tam chodím jen pro prášky na akné., A jinak když z mmuz tak mě zkoumá přes ultrazvuk a hned jdu zas.. a bála bych se asi s zepttat...divní že se mě ani nezeotaj ESI mám nějaký problém..
pb®
No jo milá zlatá, ale takhle si nezašukáte nikdy. Rad tu máte dost a dost. Jestli gynekologovi nepřijde divné, že ve 30 jste neměla pohlavní styk, tak je na čase změnit lékaře a k tomu najít i psychoterapeuta, protože evidentně máte problém. U zubaře se taky stydíde říct, že vá s bolí zub? Pochva je orgán jako jakýkoliv jiný a pokud s ním jsou potíže, řeší to příslušný lékař.
ladycat*

@pb Něco podobného jsem taky chtěla napsat. Vidím to na mentální problém + problém s vyjadřováním.

Nebo je autor/-ka příspěvku jen troll a baví se na našich odpovědích.

motak
hodnocení

3x
Né ne, to se tam nevejde!
Ale vejde, neboj.
Au.
No vidíš.

hodnocení

3x
Vzpomeň si na Smolíčka pacholíčka... Jen dva prstíčky tam strkaly...
Začal bych jedním. Třeba i vlastním.

sex
hodnocení

3x

Stále stejná písnička: poradte.cz/...

Přitom už tam ta diagnóza vaginismu padla. Sotva to bude co jiného. Teda pokud nejde vysloveně o trolling.
lipanek

Tak dlouho přítel zkouší, čeká, má trpělivost, až bych řekla, že je trouba na entou /že už si nenašel nějako jinou/.

Nemám pro něj pochopení.

Romanaa, Vy si kupte v sexshopu robertka a deflorujte se sama. Jináč to nevidím. K lékaři jste asi s problémem ještě nedošla, nevím na co čekáte.

Jo, jo, v každé společnosti existují staré panny, které to prostě nezvládnou.

Já bych se teda naštvala a bolest, nebolest, strach, nestrach hups a bylo by to. Po těch minimálně již třech vložených dotazech na stejné téma na ,,Poraďte,, žádná ohleduplnost a jemnost k Vám, nepomůže.

prestik*
hodnocení

2x

V tom případě se zkuste dostat vy do něj. *vtip*

Třeba v poloze na koníčka

liska5
hodnocení

1x

Dejte si panáka nebo dva!

hodnocení

0x

musite poznat jestli jste dost vlhka moje milenka je jak řeká když do ni zavedu prsty

pokud se citité vlhka už pří předhře tak je to dobře pokud ne tak bych na to zapracoval

zkoušela/jste prsty oralní sex aby se vedělo jestli jste schopná zvlhnout?

hodnocení

0x
A hrajete si spolu? Mazlite se? Děláte si to navzájem rukou, pusou, znáte sama svoje tělo? Pokud ne, tak s tím začnete, opadne nervozita a až to přijde tak to přijde a bude tam jako nic. Pokud ani tak ne tak gynekolog.

etana*
hodnocení

0x

Doporučuji přestat se pokoušet o klasický sex a dál se věnovat vymyšleným sexuálním dotazům, při kterých si honíš pero.

hodnocení

0x

Romanko, nezoufejte, ono se to poddá. Domluvte se s přítelem a zkuste to vy nahoře, na koníčka, nebo zezadu. Nemusí to jít hned, ale po pár pokusech. Jinak poto konzultace s lékaře, lékařkou. Držím palce, aby to už konečně bylo pěkné!

hodnocení

0x
Možná neuškodí si počíst:
erekce.cz/...
doplněno 18.02.20 10:34: Najděte si stať o fefloraci
V záhlaví máte možnost hledej

houbes*
hodnocení

0x
Asi moc přemýšlíte nad tím co se stane. Vy byste měla být asi co nejvíce uvolněná vlhká a připravená to myslím dokonalá předehra pred samotným sexem. Váš přítel to samé. Pokud máte velký strach vypijte oba nějaký alkohol ve vašem případě víno. Nikam nepospichejte milování není o 10 min ale o hodinách. Prostě strávit společně hezké hodiny milování. Ráno se probudíte pod vámi bude skrnka krve a tím zjistíte už nejste panou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma sex jak na to

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]