Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak účinně snížit libido?

Od: leila odpovědí: 54 změna:

Nemáte někdo nějaký dobrý tip, jak snížit libido? Poslední dobou už mě značně omezuje v mé každodenní činnosti a už si s tím nevím rady. Snažím se každý den běhat, ale ani pohyb nepomáhá. Jsem z toho už celkem frustrovaná. A autoerotika samozřejmě nepomáhá. Nedoporučujte mi, prosím, sex (nemůžu) and hormonální antikoncepci (nechci). Díky za každou odpověď k věci :)

54 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Upřímně Vám to závidím...

tomas41
hodnocení

0x

A co to znamena, ze sex nemuzete?

ladaadal*
hodnocení

0x

Jak říkali v básníkách, pomáhá studená sprcha a froté ručník.:D

leila
hodnocení

vyzkoušeno a nepotvrzeno =) respektive to pomáhá jen na pár minut a já fakt nemůžu během dne každou chvíli odskakovat do koupelny :)

martinaa*
hodnocení

0x

Nejste náhodou starapanna, co má chuť na sex a nemůže sex, protože je věřící?

poradte.cz/...

doplněno 03.01.13 20:34:

V tom případě doporučuji odborného lékaře, který může toto libido snížit pomocí léků.

leila
hodnocení

Ne, s vírou to nemá nic společného :)

stirecek*
Treba je to učitelka. Jednu takovou jsem znal a ta mohla celý vikend v kuse ve dne v noci.

leila
hodnocení

Upřímně není co závidět. Já to beru jako prokletí, všeho moc totiž škodí.

stirecek*
hodnocení

0x
Přijde ženská k doktorovi: pane doktore, mam pořad chut na sex a nevim co s tím?! Doktor říká: a co takhle milence? Mám ale nestačí! No tak nemusí byt zrovna jeden! Říká doktor. Mám pět a furt málo, říká ženská. Napište mi léky! Doktor napíše leky na útlum, ženska přijde domů, manželovi hodí na stůl recept a říká: vidis, žádná kurva , nemocná jsem!

hodnocení

0x

zažrat se do práce, a potom pomáhá únava

leila
hodnocení

Taky mě to napadlo. Ale z té práce mě bohužel vyrušuje tohle nechtěné nutkání. Samozřejmě odolávám, ale ta energie se stále hromadí a pak není cesty úniku. =( Proč existuje milion přípravků na zvýšení libida, ale na jeho snížení jsem zatím nenašla nic účinného? To je nefér =(

hodnocení

0x

Spolehlivě sníží libido práce, děti a pak také některá antidepresiva...Takže zaměstnávat se neustále nějakou činností a pokud to opravdu hodně obtěžuje, pak navštívit sexuologa a poradit se s ním o tomto problému...

hodnocení

0x

Zkoušela jste se se svým problémem svěřit odborníkům?

Pochybuji, že tady někdo z nás dokáže účinně poradit.

leila
hodnocení

Ne, nezkoušela. Myslela jsem, že je to celkem banální věc. Ale jak se na ni snažím najít řešení, tak zjišťuji, že je to téměř neřešitelný problém.

tomas41

Váš postup je správný. Jenže my si nedokazeme predstavit, co je to vysoké libido. Je spojeno s představami nebo je to jen potřeba si uvolnit nějaké napětí?

Banální věc by pravděpodobně vyřešilo to co jste již zkoušela - zvýšená fyzická zátěž nebo masturbace. Vzhledem k tomu, že to nepomohlo, by bylo pravděpodobně lepší navštívit sexuologa.

leila
hodnocení

Já si tou fyzickou zátěží právě nejsem jista - bavila jsem se s lidmi, kteří mi říkali, že po fyzické zátěži jim chuť na sex právě ještě stoupá :S Tak jsem teď tak trochu zmatená. Ale to je jedno, protože sportu se stejně nevzdám, i kdyby mé zoufalství překročilo všechny limity. =(

kangaroo*
hodnocení

0x

Nakonec z vás vyleze že jste 20letá, bezdětná, krátce po škole, momentálně bez partnera a víc už ani nemusíte psát :)

leila
hodnocení

a i kdyby, změnilo by to nějakým způsobem význam mého dotazu?

ladaadal*
hodnocení

0x

Pak bych opravdu doporučil odborníka. Může to být jen zvýšená touha, ale může již i o onemocnění. Není to tak dlouho, co vyšel článek o ženě (asi v Americe, to už nevím), která trpěla nějakou chorobou a měla až 50 orgasmů za den. Myslím, že to skončilo sebevraždou, protože si s ní nevěděli rady. A my tady opravdu nezjistíme, co s tebou je a jak to léčit nebo jinak tlumit.

kjhgf

Přidejte fotku, adresu... a můžu vám občas pomoci *dril*

leila
hodnocení

Jo, tak přesně tato odpověď mi tu chyběla =) Už jsem se bála, že mi výpomoc nikdo nenabídne. Omlouvám se za ironii .-))

tomas41

No jasne, vzdyt jste to psala, ze takovy nechcete. Je to nejaky trubec:)

Ale vek jste udat mohla... ono je opravdu jinak ve 20 a v 50 letech, že?

leila
hodnocení

Je mi 23... doufám, že v těch 50 už budou mé hormony klidnější, jinak fakt nevím :DD

tomas41

Díky za uprimnost. V 50 by to bylo asi divný. V tech krasnych triadvaceti se to spraví... jak jsou BEZ libida matky na rodičovské dovolené... to bych Vám mohl vyprávět. Jo, tak to chodí. Stačí jedno dítě a příslušný manžel/milenec... často konec.

kangaroo*

Přesně, když si vzpomenu, jak mi ve 23letech pořád stál a stačilo na ulici vidět pěknou ženskou :)-))

leila
hodnocení

No jo, ale tak u mužů se to tak nějak bere, tam je pomalu těžké najít v tom věku někoho nenadrženého :D Ale stejně by mě zajímalo, jak se s tím vyrovnávají. Hmm asi je uspokojuje častá masturbace...

tomas41

Masturbace, anebo zavazny ukol s velkou narocnosti, to pak cloveka pohlti, a hlavne dobre vztahy s lidma stale kolem, i bez sexu, dá se to:)

nu*
hodnocení

0x

žena má svůj biologický vrchol ve 30, takže libido bude silnější a silnější...pokud jd eo masturbaci, měla by jste při ní dosahovat vrcholu, pokaždé...takže kombinace 4-5 vrcholů dopoledne, 4-5 odpoledne + vytrvalostní běh

leila
hodnocení

A kde se poděl můj profesní a osobní život? Nemůžu trávit celé dny masturbací, i když mé tělo si to vyditelně žádá. Já nějakým zplsobem potřebuji překonat ty poblázněné hormony :S A děkuji za připomenutí, že bude hůř :D

tomas41

Telo si prece nemuze viditelne žádat? Nebo to je i viditelné?*hi*

leila
hodnocení

Ano, bohužel může. Tento stav mi totiž přináší frustraci a myslím, že jste už určitě někdy za svůj život potkal frustrovaného člověka =) A zcela jistě na to setkání nevzpomínáte s libostí :D

ladaadal*

No, zase jak píše nu, nejaktivnější bys měla být ve 30ti, to už je jenom 7 let a pak to začne klesat. Ovšem, on ti neprozradil, že to je běžný průměr, individuelně to může být úplně jinak.:D.

To jen, abych tě trochu rozesmál, když už jsme nepořídili vyřešit tvůj problém.:(

doplněno 03.01.13 22:00:

Ještě mě napadlo, jestli by nepomohly "venušiny kuličky". Kdysi jsem znal ženu, která je nosila skoro pořád a libovala si, kolik má denně orgasmů, ale upřimně řečeno, nevím, zda se pouze nevychloubala.

leila
hodnocení

Super, tak to se mám na co těšit. S takovou se ze mně stane úspěšná maratonská běžkyně :D

ladaadal*

Tak vidíš, že jsi na tom našla i nějaké pozitivum.*palec*. Třeba je to jenom přechodný a moc nad tím přemýšlíš. Kdyby to nepolevovalo, navštiv odborníka, ať máš klid. Jen pro jistotu.

leila
hodnocení

Ne, tento "problém" řeším bohužel už dlouhodobě. Opakuje se to v různých fázích, nejhorší to vždy bývá přirozeně na jaře. Jenže teď už to pomalu dosahuje té jarní intenzity, což moc nechápu. A nemám se na co těšit, protože jaro mě asi už úplně zničí =( Ach jo, co já bych dala za normální pohodové libido.

kangaroo*

Já mám kamaráda z Moravy, který si při studiu v Čechách našel slušně řečeno libovou děvečku (nymfomanku) dokud žili v Praze, pak se vzali a odjeli na Moravu do Boskovic, tam ji zapřáhnul udělal 2 nebo snad 3 děti a dneska v normálu. Za to když studovala, tak to bylo něco o jejim pokoji se říkávalo free f*cking řečeno doslova na gynekologii byla jak doma.

doplněno 03.01.13 22:28:

Ještě jinak doporučuju změnit profesi na luxusní společnosti dostaneš se na rozcestí a aspoň zjistíš cestu A.) budeš spokojena a denně budeš mít 15-20 chlapů a zažiješ zvracené praktiky B.) Poznáš realitu sexuální podsvětí a způsobí ti to takový šok, že budeš ráda za těch pár orgasmů navíc v běžném životě. Tohle je názor člověka, který v této oblasti žil a několik podobných žen zažil.

leila
hodnocení

Děkuji za tip, ale toho mi skutečně není třeba, tohle odvětví mě skutečně neláká. Nemyslím si, že jsem nymfomanka, můj problém pramení z prachobyčejného dlouhodobého potlačování sexuální energie.

stirecek*
Nu: biologický vrchol ve třiceti? Tak to ještě nevíš, když ma ženská pres 40! Takové bijí biologické hodiny z posledního, teda ona si to myslí a pak udělá cokoliv :) takové třicítky by se od ní mohly učit :) :)
leila
hodnocení

Aha, super, tak se tu vlastně dozvím, že mé utrpení nikdy neskončí :D Že já tu vůbec chodila ... :D

kangaroo*

Upřímně za skutečnou partnerku bych tě nechtěl, ale na víkend na chatu klidně. Užívej si dokud to jde, pak může přijít nějaká vnější událost s trvalými následky a můžeš se dostat uplně na druhý břeh.

majsterjoe*

Tak na takovou zenskou sem jeste nenarazil. Ale budu vyhlizet v mem okoli. A ty navstiv sexuologa. Nebo se stav ;)

stirecek*

ale skončí, třeba ještě před padesátkou :) Ale znám nějaké čtyřicitky, co si na to pořídily dvacetileté zajíčky. Pokud nechceš brát antikoncepci, což chápu, tak jedině gumičky a ani kapka nazmar!

pb®
hodnocení

0x

Měla jsem spolužačku a ta regulérně brala léky od sexuologa na snížení libida. Ona svůj chtíč nedokázala ovládnout, ta vážně spala s každým, který se neubránil.

leila
hodnocení

Aha, tak to už je o nějakou tu třídu vyšší kalibr :D Zatím to nějak zvládám, jen mě to stojí úsilí, čas, vyrovnanost a pohodu =)

hodnocení

0x

cs.wikipedia.org/... Jestliže váš dotaz není legrace, pak vaše potíže nejsou žádná sranda! *nevi*Říká se tomu nymfomanie. Poptejte se strejdy Gůgla. *sok* Upřímnou soustrast.

leila
hodnocení

Dovolím si s Vámi nesouhlasit. Nejsem nymfomanka. Sexuální touha je v mém věku přirozená. Pokud je neustále potlačována, jako v mém případě, tak prostě nabývá na velikosti, ale pořád to není nymfomanie. Ale i tak díky za reakci.

tomasgulas
hodnocení

0x

Dle mého názoru se z tohoto topicu stalo pitoreskní divadlo. Pakliže to není celé fejk, navštivte sexuologa.

leila
hodnocení

I kdyby, trocha kultury nikdy neuškodí =)

artik*

takže , chlapa nemáte , děláte si to 1nebo 2x za den ( nic nenormálního ) . Chuť na sex máte proto že se nudíte , to je vše . Choďte běhat , cvičit , plavat a bude vám stačit si to dělat 1x za den .

ladaadal*

Kde jsi vyčetl, že si to dělá 1-2x denně? Já myslel tak 20x, to už by byl problém. Takhle to je opravdu jen z nudy.

xxxxxxxx

Ahoj, já mám dost obdobný problém. Jsem stejně stará, masturbace nepomáhá a ničí mi to vztah. :( Nevím co mám dělat, ani jak to řešit. K odborníkovi zatím nechci, léky se mi nepasují. Antikoncepce nesnižuje nic :( achjo

mrsliahen
hodnocení

0x

Ahoj, mám úplně stejný problém:/...masturbace nepomáhá, ani sport...prostě jsem jen fyzicky vyčerpaná ale ta potřeba je úplně stejná jako na začátku:(...odvádí to mé myšlenky jinam v naprosto nevhodnou dobu, chtěla bych se soustředit na moji práci a na jiné věci, ale nemůžu, když cítím tu nutkavou potřebu:(...jinak mi je 21, sex jsem ještě neměla a ještě dlouhou dobu nebudu moct mít (žádný vhodný partner na obzoru)...začala jsem mít chutě celkem brzo, od 14 let...taky mám pocit že je to z dlouhodobého potlačování sex. energie, ale co člověk má dělat, když psychicky se zajímá o jiné věci?...jen to tělo...pořád si nedá říct...kéž by byly nějaké tabletky na to, opravdu to výrazně snižuje kvalitu života:(

alisa

No a? Můžeš jít klidně v pracovní době 10x na toaletu. To není nic divného, ale trochu bych to maskovala. Předpokládám, že jsi vždycky razdva hotová, tak o co jde? Nad nějakou chemií bych nikdy nepřemýšlela *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]