Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Málo a pomalé spermie - co pomůže?

Od: petr30 odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, rád bych se zeptal chlapů, byl jsem na spermiogramu našli mi že mám málo spermií.Nevíte o nějakých přípravcích či vitamínech co by mi pomohli?Snažíme se o miminko už 1,5roku.Děkuji za rady

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

0x

Sice ti neodpoví chlap, snad promineš ;) Podívej se tady, dost jsme to probírali. ;)

poradte.cz/...

laura303*
hodnocení

0x

Dobrý den :) , na trhu se objevil nový výrobek, podporující pohyblivost a životaschopnost spermií. Je to vaginální lubrikant Conceive Plus z Francie, pomáhá spermiím aby došly k vajíčku, podporuje jejich životnost a pohyb. Mají ho na www.topdama.cz, nebo www.otěhotnět.cz za 399 Kč. ;) Sice odpověď taky nepochází od chlapa , ale snad pomohla :) Přeju hezký den ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]