Nejste přihlášen/a.
Máte velmi nízké sebevědomí, neumíte odmítnout, neumíte dělat, co sám chcete. Byl ten pán opravdu kamarád? Bez podobných "kamarádů" bych se klidně obešla.
Kvůli tomu, že jste naletěl na toho "panáka", jste přišel o práci, léčíte se u psychiatra. Neměl jste tam chodit, vykecávat se o sobě. Nebo potom těm, co to pouštěl, vysvětlit, že jste byl nalitej a nevíte, co jste mluvil.
Vážně jste neviděl, že Vás nahrává? Vypnula bych mu to, případně mu dala facku a odešla domů. Proč jste mu kvákal přes 3 hodiny do mikrofonu blbosti? Je to Vaše chyba.
O práci jste přišel sám - rozvázal jste pracovní poměr. Nikdo Vás nevyhodil. Tak si za to můžete poděkovat jen sám sobě. Zřejmě jste v opilosti znectil všechny kolegy z práce a bylo Vám trapné s nimi dál dělat. Ani se tomu nedivím, taky bych Vás už přehlížela.
Navařil jste si to sám, šel jste dobrovolně, kecal jste dobrovolně. Tak si to teď musíte vyjíst. Aspoň snad pochopíte, že MLUVITI STŘÍBRO, MLČETI ZLATO. Příště se tím řiďte. A pozor na chlast! Jaga.
Dobré vztahy s lidmi v okolí jste si porušil sám. On to jenom nahrál.
Zapomeňte na nějaké trestní řízení, je to jen Vaše chyba. Kdybyste k němu nelezl, kdybyste nekecal...Byla by mě hanba s tímhle chodit k soudu. Navíc důkazy nemáte, nebo si vážně myslíte, že kamarád Vám svou nahrávku dá jako důkaz pro soud? Svatá prostoto.
Přestaň se koupit za panáka chlastu a nechat se nahrávat.Příště tě pozve na dva panáky někdo jinej a budeš mít natrženou zadnici.
Blá,blá blá... Tři hodiny z tebe dělal vola a tys to snášel a odpovídal jednomu kamarádovi po panáku.
Už přestaň dělat trolla a běž se bavit jinam k sobě rovným.
Připadá mi to jako že to jsou hrozné sračky... Pokud to je pravda, tak se stejně nezmůže na žádného právníka... Na nic...
Klucova je tato veta : Kvuli ztrate prace a celkove se lecim u psychiatra.
vsimnite si , ako pan pise, chaoticky, ked ho upozornime na nezrovnalosti, zacne byt agresivny, chybu a nejake sprisahanie (nahravat rozhovor) za ucelom pripravit ho o pracu a dobru povest vidi vsade naokolo. Liecba zrejme nezabera dostatocne.
@lukas5 - zajimalo by me, jak to s tou justici v tomhle pripade chodi
Trestní sazba není žádná, takové věci se řeší občanskoprávní žalobou - ovšem s vaším vyjadřováním bych volila právní zastoupení.
Kvuli tomu jsem musel dat vypoved v praci, kde jsem delal skoro 5 let. Nyni jsem nezamestnany, dukaz si muzu obstarat
Jaký důkaz? Že vás zaměstnavatel donutil ji podat? Můžete to vysvětlit?
Není tohle poradte.cz/... taky váš dotaz?
@lukas9 - Muze mi nekdo vysvetlit, co bych mohl dosahnout nejakou zalobou kdyz to teda neni trestny cin?
Třeba náhradu nemajetkové újmy (většinou se poskytuje v penězích) - ale to byste musel probrat s právníkem. Obávám se, že vaše důkazy nebudou dostatečné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.