Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trestni sazba nahravka rozhovoru

Od: lukas5 odpovědí: 14 změna:
jeden muj kamarad, me pozval k sobe na panaka, kde se mnou vedl rozhovor kde se me snazil silne ponizit, ten rozhovor trval pres 3 hodiny. Vytahoval proste moje slabe stranky, ja jsem sebekritickej a mam rad kritiku takze jsem to bral klidem, kricel abych o sobe rekl co nejsem, prekrucoval tak abych vyznel jako nejvetsi spina. Rozhovor si nahral, a sdilel ho do okoli, i v praci, kde mel byt vyvolanej konflikt a ja sam bych z toho mel problemy, nastesti jsem se tomu chytre vyhnul.
Kvuli tomu jsem musel dat vypoved v praci, kde jsem delal skoro 5 let. Nyni jsem nezamestnany, dukaz si muzu obstarat, ale zajimalo by me, jak to s tou justici v tomhle pripade chodi.
Kvuli ztrate prace a celkove se lecim u psychiatra.
doplněno 30.06.21 18:10: porusil mi dobre vztahy s lidma z okoli

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Máte velmi nízké sebevědomí, neumíte odmítnout, neumíte dělat, co sám chcete. Byl ten pán opravdu kamarád? Bez podobných "kamarádů" bych se klidně obešla. *bum*

Kvůli tomu, že jste naletěl na toho "panáka", jste přišel o práci, léčíte se u psychiatra. Neměl jste tam chodit, vykecávat se o sobě. Nebo potom těm, co to pouštěl, vysvětlit, že jste byl nalitej a nevíte, co jste mluvil.

Vážně jste neviděl, že Vás nahrává? Vypnula bych mu to, případně mu dala facku a odešla domů. Proč jste mu kvákal přes 3 hodiny do mikrofonu blbosti? Je to Vaše chyba.

O práci jste přišel sám - rozvázal jste pracovní poměr. Nikdo Vás nevyhodil. Tak si za to můžete poděkovat jen sám sobě. Zřejmě jste v opilosti znectil všechny kolegy z práce a bylo Vám trapné s nimi dál dělat. Ani se tomu nedivím, taky bych Vás už přehlížela.

Navařil jste si to sám, šel jste dobrovolně, kecal jste dobrovolně. Tak si to teď musíte vyjíst. Aspoň snad pochopíte, že MLUVITI STŘÍBRO, MLČETI ZLATO. Příště se tím řiďte. A pozor na chlast! Jaga.

doplněno 01.07.21 06:34:

Dobré vztahy s lidmi v okolí jste si porušil sám. On to jenom nahrál.

Zapomeňte na nějaké trestní řízení, je to jen Vaše chyba. Kdybyste k němu nelezl, kdybyste nekecal...Byla by mě hanba s tímhle chodit k soudu. Navíc důkazy nemáte, nebo si vážně myslíte, že kamarád Vám svou nahrávku dá jako důkaz pro soud? Svatá prostoto.

lukas5
hodnocení

2x

Přestaň se koupit za panáka chlastu a nechat se nahrávat.Příště tě pozve na dva panáky někdo jinej a budeš mít natrženou zadnici.

Blá,blá blá... Tři hodiny z tebe dělal vola a tys to snášel a odpovídal jednomu kamarádovi po panáku. *bzum*

Už přestaň dělat trolla a běž se bavit jinam k sobě rovným.

Připadá mi to jako že to jsou hrozné sračky... Pokud to je pravda, tak se stejně nezmůže na žádného právníka... Na nic...

witch*
@lukas5 odpovídá @lukas5? Teď nevím jestli taky nemám začít něco zobat. Opravdu má tazatel a rádce stejnej nick do puntíku?

bcxj
hodnocení

1x
Berte to jako životní lekci. Že jakmile komukoli něco řeknete, je to veřejná věc. A že nemáte povinnost se s nikým bavit. Můžete odejít.

hodnocení

1x

Klucova je tato veta : Kvuli ztrate prace a celkove se lecim u psychiatra.

vsimnite si , ako pan pise, chaoticky, ked ho upozornime na nezrovnalosti, zacne byt agresivny, chybu a nejake sprisahanie (nahravat rozhovor) za ucelom pripravit ho o pracu a dobru povest vidi vsade naokolo. Liecba zrejme nezabera dostatocne.

hodnocení

0x

Dobrej advokát z toho udělá docela slušný proces. Pokud bych kvůli tomu vážně dostal výpověď, tak bych si to líbit nenechal.

ppk
hodnocení

0x

To je právě to, že postižený bývá zticha, trpí a hajzl, který to vyvolal se chechtá. Být vámi, tak se jdu někam poradit, chcete-li to řešit. Vůbec, co to byl za kamarád,. Už jak vás k sobě zval, věděl proč.

hodnocení

0x

@lukas5 - zajimalo by me, jak to s tou justici v tomhle pripade chodi
Trestní sazba není žádná, takové věci se řeší občanskoprávní žalobou - ovšem s vaším vyjadřováním bych volila právní zastoupení.

Kvuli tomu jsem musel dat vypoved v praci, kde jsem delal skoro 5 let. Nyni jsem nezamestnany, dukaz si muzu obstarat
Jaký důkaz? Že vás zaměstnavatel donutil ji podat? Můžete to vysvětlit?

Není tohle poradte.cz/... taky váš dotaz?

lukas5
Prestante me napadat a presmerovavat tema. Minule tema sem neplette, cotoje vubec za nesmyslnej trend tady na poradte, to si mam jako poridit VPN aby zas nejakej trouba neprudil co sem kdy napsal? A co bych tou obcanskopravni zalobou vlastne mohl dosahnout? Ja myslel, ze to je hrube porusovani soukromi, tak aspon uz vim rozdil mezi zalobou a trestnim oznameni. Navic me ten clovek hrube poskodil v zivote, zase tady nechci psat az moc detailu pardon.
inspa*
Spis co jste to vy za nevychovaneho drzouna, ze tady stridate uzivatelska jmena jak ponozky a napadate radce? Tusim ze s takovym chovanim se vam v zivote dostalo jen to, co vam patri.

@lukas : porozpravajte sa opat s psychiatorm, vas stav si to vyzaduje. Nie ste v poriadku, potrebujete liecbu.

lukas9
hodnocení

0x
Tak jinak. Ten clovek me k sobe pozval, s tim ze spolu budeme resit jedno dilema a pozval me tim i na panaka(y). On na me vybaloval veskery blbosti, doposud se choval rozumne, takze jsem byl docela rad ze mi umi dat kritiku bez vulgarit na mou osobu, takze jsem na nej neutocil, coz vyznelo tak, ze on rika pravdu a ja jsem ten magor. Pak jsem neco rikal, obcas nejake silacke reci, neco jsem rekl o kolegovi co mi delal naschvaly, coz vyznelo ze sem skodoliby clovek, on znal moje vyjadrovani a vsechno prekroutil, abych vypadal jako nepritel sveta, ja si tenkrat myslel ze mluvi z cesty po alkoholu a ignoroval jsem ho, ja mel naladu dobrou celou dobu. Trvalo to 3 hodiny. Problem je ze v praci me vedeni nezna, kdo jsem a uz si zacali ukazovat, delat naschvaly abych odesel, u nas bezna praxe. Ja tam ale delal 5 let, a presto me ten clovek dokazal tak pospinit, ze mi vsichni prestali verit behem par hodin az dnu. Jestli si myslite, ze je ostuda chodit k psychiatrovi pro antidepresiva, kdyz prijdete o dobrou praci u mista bydliste, pratele a vlastne takovej denni řád kterej vam vyhovoval a jste nyni bez prace, vase vec, nebudu pit alkohol nebo neco jinyho jak trouba, a nebudu utocit a zachovam se rozumne, jak jeden radce psal, toto je svobodne forum. A zrejme tu je jeste jeden radce s prezdivkou lukas5 takze od ted budu devitka. Muze mi nekdo vysvetlit, co bych mohl dosahnout nejakou zalobou kdyz to teda neni trestny cin?

@lukas9 - Muze mi nekdo vysvetlit, co bych mohl dosahnout nejakou zalobou kdyz to teda neni trestny cin?
Třeba náhradu nemajetkové újmy (většinou se poskytuje v penězích) - ale to byste musel probrat s právníkem. Obávám se, že vaše důkazy nebudou dostatečné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]