Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dlouho na úřadu práce

Od: fsggs odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, může si zaměstnavatel nějakým způsobem ověřit dobu, po kterou jsem byl na úřadě práce? Nastupuji do nového zaměstnání a jelikož nemám žádný zápočtový list a byl jsem veden na úřadě práce, zaměstnavatel chce potvrzení o době vedení na úřadě práce. Byl jsem tam ale déle, než jsem uváděl a tak by mě zajímalo, pokud mu tento dokument nedodám, co bude následovat. Případně bych mohl přepsat datum na samotném potvrzení, ale aby z toho nebyl průšvih, co myslíte?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zbys*
hodnocení

5x
Pokud by mě budoucí zaměstnanec lhal už při pohovoru...

fertuo
hodnocení

1x
Nic, vem potvrzeni z uradu, a dej to zamestnavateli, pokud bude mit reci ze je to dyl, tak co?... proste pujdes jinam. O co jde? V klidu a bez stersu.

fertuo
hodnocení

1x
Jeste jen dodam, ze jsem videl dost cevecek. A ve velke vetsine jsou mensi i vetsi lzi. Takze tady ty vylevy ber s rezervou.

I já jsem viděla značné množství životopisů. Většina lží z nich stejně trčí a jednou dvěma otázkami, zdánlivě nesouvisejícími, je lze odhalit už při pohovoru. Každý, kdo takto lhal u výběrových řízení, která jsem vedla, měl automaticky mnohem menší šance na přijetí.

To, že byl někdo dlouho na ÚP, nikoho předem nediskvalifikuje. Vždycky záleží na mnoha okolnostech, některé jsou pochopitelné a přijatelné, jiné nikoli.

fertuo
30.04.21 08:04
Souhlasim

Ono to probíhá i naopak, když vidím co má v inzerátu bývalý zaměstnavatel...

hodnocení

0x

Zkuste si najít práci jinde a už nelžete. Divím se, že Vás to vůbec napadlo. To je naivita jak u děcka, jak potom můžete podávat seriózní pracovní výkon? Jako zaměstnavatel takového zaměstnance už bych nikdy neměla jistotu, že mi zaměstnanec říká pravdu, ať by šlo o cokoli, a s někým takovým by se mi nechtělo spolupracovat.

Komu není rady, tomu není pomoci.

poradte.cz/...

hodnocení

0x

Zaměstnavatel má možnost si totu informaci zjistit.Takže sdělíte-li nepravdu, paděláte dokument-tak Vás zaměstnavatel pkud Vás zaměstnal asi hned propustí pro (dříve známo jako paragraf!)nebo vůbec nezaměstná! Byl byste pro něj nespolehlivý!

hodnocení

0x

Dobrý den. Nic nepřepisujte, byl by to podvod a stejně pravda výjde najevo!

iz*
hodnocení

0x

Zahájit nové zaměstnání lhaním už u pohovoru a paděláním potvrzení o evidenci na ÚP není "šťastný nápad". I kdyby na to zaměstnavatel nepřišel hned, přijde na to později a s místem se můžete rozloučit > bez nároku na odstupné i na podporu v nezaměstnanosti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]