Jak já tazateli rozumím. Bohužel vím, že odpovědi Kapky,Bena,Elbundy nemusí sedět, pokud tedy jste v podobné situaci,v jaké jsem byl já. Zákaznice špatně vyhodnotila mé chování k ženám obecně a vzala to příliš osobně. Taková série sms, co dělá, co vaří, kdy se uvidíme... Deset hovorů denně.... Pomohl až tvrdý přístup, změna tónu, mého chování. Prostě natvrdo jí říct, že tudy cesta nevede, je to obtěžující, otravné. Mnoho štěstí. Dámy prominou, ale jednostranně zamilovaná ženská je neštěstí.
Některé ženy se zbaví chlapa, kterého už nechtějí tak, že mu sbalí kufry a vyšoupnou mu je na chodbu, případně vymění zámek. Možná by to šlo i v opačném případě.
Ale pokud je to zákonná žena - manželka, tak to není tak snadný.
Vedle likvidace, kterou ale nedoporučuji, bo dopadneš jak Kramný (sorry Petře, doteď se neví, zda a co jsi udělal), tak je možnost se rozvést a vyplatit ji.
Stačí říct že ji nemilujete, nemáte jí rád, (neuvádějte proč jen že to tak je) většina to pochopí ... stručně věcně stačí... Není vůbec třeba sklouzávat do nějakých vulgárních poznámek které by u ní vyvolávaly návaly vzteku nebo nějakých komplexů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.