Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer. Může být unavený i pracovně vytížený, ale spíše mi to přijde jako výmluva. A nezájem se scházet. Na písemný kontakt unavený není..Na to si čas udělá. Pokud by stál o vztah, snažil by se ho navázat a setkávat se. Třeba je už i pohodlný. A třeba se schází s jinou ( s jinými). Možností je více. My se můžeme jen dohadovat, ale jak to s ním je skutečně, nikdo z nás vědět nemůže.
Přikláním se též k tomu, že je to výmluva. At už má jakékoliv důvody, když má někdo opravdový zájem, tak překážky překoná a nevykrucuje se.
Nedělejte ze sebe blbku v nouzi a vykašlete se na to. Kdyby o osobní seznámení stál, už dávno byste se setkali. Už jste někdy poznala chlapa, který setkání opakovaně odkládá? Nestojíte mu za to, tak proč by měl za to stát on vám? Pryč od toho! Dolejza by bylo pod vaši úroveň /předpokládám/. Přeji vám radostné dny a úspěch jinde !
Je pracovně vytížený a zřejmě i ženatý tak se raději poohlédněte jinde,tady z toho asi nic nebude.
Buďte jemná, nechte to na něm, jenom lehce naznačujte a jeho odmítnutí - únava tolerujte.
Pozvání k němu? To vůbec nic neznamená.
Byli jste podvakráte u Vás, nebo venku?
I kdybyste byli jenom u Vás, tak to nevadí. Buďte trpělivá.
Já jsem měla kamaráda s výhodama 8 měsíců a byli jsme jednou - dvakrát týdně jenom u nás. Nikdy mě nepozval k němu domů, že prý nemá hotovou nějakou předsíňku.
A nebydlí daleko, takže ani nevím, jak bydlí.
Tak co to je, ty Vaše dva měsíce zaměstnaných, plně vytížených lidí.
Podle mne nepitvat, dejte tomu ještě čas, netlačte, nerozebírejte to, vždyť se ještě pořádně neznáte.
Budou Velikonoce, třeba ještě bude nějaká změna. A když ne, tak udělejte Velikonoce u vás doma, v klidu, s péčí, s odpočinkem. Muži hledají klid a bezpečí.
Opravdu si myslím, že 2 měsíce není moc i když už oba máte vyšší věk.
Podívejte se na horoskop, Váš i jeho, i na partnerský. Někdy bývá i v tom horoskopu znamení, jak se k sobě hodíme, kus pravdy. Vezměte si z toho to, co bude přínosné, co osloví, jednejte podle intuice.
Zdravím
Z mého pohledu jako muže, nechce-li se scházet pak to značí že jeho city budou tak na pomezí kamarádství přátelství ale asi to nebude na něco "víc". Respektive muž kterému je sice žena v jistém ohledu sympatická ale necítí to na vztah apod., nebo z nějakého důvodu vztah nechce (jsou i věci které nemusí přímo souviset s danou ženou mohou tam být psychické nebo jiné "překážky" čistě z jeho strany ) velice rád zůstává u pouhého "přátelství kamarádství" , tj. má jakoby "psychickou oporu", "necítí se sám" což značí tu el. komunikaci , zřejmě mu to stačí i když vás tím pochopitelně "obírá o čas" který můžete trávit (a mít vztah) s někým jiným...
Rada je jednoduchá, chtějte po něm jasně a věcně bez vytáček, ať vám řekne zda vás chce (jako partnerku vztah apod.) anebo nechce, chtějte po něm jasně vědět ANO / NE, jelikož v těchto případech kdy se nespokojíte s pouhým kamarádstvím to jinak nejde. Na poprvé vám to asi neřekne třeba o vás nechce přijít jako o "člověka" i když vás není schopen přijmout nebo milovat jako "ženu" ale to už je jeho věc. Ptejte se opakovaně ano/ne, tuto odpověď na rovinu z něj musíte dostat, jako důvod otázky uveďte pocit nezájmu z jeho strany tedy toho fyzického.
Rádo se stalo, ještě doplňuji že pokud na dotaz opakovaně neodpoví tedy jeho odpověď bude "mlčení" pak to samozřejmě znamená "NE" (tj. nechci vztah nechci s tebou trvale žít a být, i když to nevylučuje třeba to že zůstanete přáteli kamarády v pravém smyslu toho slova tedy "jen" kamarády a nic navíc, ovšem to vy asi nechcete že, jde o vztah chápu )
Tak jestli zájem má a nechce o vás přijít, pak to může znamenat, že má nějaký problém, nemá-li ještě rozehraný nějaký další vztah (neví z které do které rozumějte "situace") nemá-li závazky vůči ženě dětem (píšete že ne) tipoval bych to na psychiku, nějaký blok, nezpracovaný problém, komplex, nepřijetí sebe sama (nemusí se mít rád a pak těžko mít rád i druhé) a tak dále, což je situace "chce a nemůže." Jestli je to tento případ a jste ujištěná že o něj opravdu stojíte a umíte si s ním představit trvalý vztah a jste ochotna mu obětovat nemalý čas a námahu k tomu aby jste se s ním pokusila ten problém otevřít a pak ho řešit (což není lehké bude to od vás chtít obrovskou trpělivost a schopnost přenést se i přes jeho různé výlevy výbuchy nebo "uzamčení") pak tedy do toho, ale není to snadné, možná to bude ten typ co právě kvůli své vnitřní nejistotě chce aby jste ho o vaší lásce k němu naopak "přesvědčila", musí se naučit vám věřit že to myslíte vážně a že je vůbec možné aby ho měl někdo rád, nebyl dlouho sám? Od vás to ale vyžaduje nezměrnou oběť a to bez záruky nápravy...Riziko vidím v investici obrovského množství času, některé takové věci vyžadují celé roky a nakonec to nemusí vyjít a vy můžete přijít o mnohé, ten čas vám už nikdo nevrátí... Jestli chcete zjistit skutečný stav, pak musíte být nekompromisní a klást mu otázky na tvrdo a vyžadovat odpovědi "po pravdě", je třeba mu říct aby říkal i pravdu co může být pro vás nepříjemná, možná se dozvíte i to co nechcete a co by vás mohlo bolet ale musí to tak být... Začal bych u toho co jsem již psal a to zda-li k vám vůbec něco cítí nebo ne, nestačí psát, tady to musí být mezi čtyřma očima, jestli z něj jisto jistě vydolujete skutečný stav a pro vás to bude kladné (má opravdu zájem) no tak pak je třeba postoupit k tomu co píšu zde a stejně tak zjistit v čem vězí ten jeho problém... Jestli bude neupřímný a zatvrzelý tak s tím neuděláte nic... První krok tedy když o vás stojí, nekompromisně trvejte na schůzce mezi čtyřma očima, ideální by byla restaurace (nyní nelze) nebo nějaké veřejné "poloveřejné místo", jestli ho moc neznáte opatrnost je na místě, nevíte co je zač a jak bude reagovat tnete-li do živého... Když z něj něco dostanete rozmyslete se jestli si na to troufnete a zda se to vůbec oplatí... (oplatí je blbé slovo ale teď mně nenapadá lepší) Také dejte pozor zda-li mu nejde o to jen vás nějakým způsobem "manipulovat" jestli ho moc neznáte kdo ví co je zač a co má za úmysly...
Já jsem spíš překvapený z chování vás obou. Pracovat denně XY hodin. A proč? Máte dva žaludky? Potřebujete vilu nebo nejnovější model auta? Až budete staří a sami, tak si řeknete: Proboha, život končí a já kromě práce nic jiného neznám.
100% souhlasím. Zatím jste oba poměrně mladí, plní sil a elánu. Však, prosím uvědomte si, že život nepočká ani vteřinu...hmmmm ..jen Vám tak v klidu proteče mezi prsty... není co dodat dál. Prosím myslete.
Jedné mé známé se stalo skoro totéž. Seznámila se s člověkem, který se s ní párkrát setkal naživo, ale pak ji už jen virtuálně udržoval v naději a nic dalšího nepodnikal, ale ani vztah neukončil. Ona z toho má deprese. Řekl jsem jí, že takového člověka, který ji psychicky využívá, musí pustit k vodě. Chápu, že to se snadnějí řekne než udělá. Je prý charismatický (častý rys psychopatů). Podle mě si užívá emocionální nadřazenosti a moci, kterou nad ní má.
P.S. "Emocionální nadřazenost, pocit moci", ehm no, nemusí to tak vždy být i když výsledek je "stejný" nebo může být "podobný" . Ano takové pojetí často se objevující v TV nebo knihách je samozřejmě pro diváky a čtenářskou obec "přitažlivé". Nemám sice po ruce žádné statistiky ale řekl bych že mnoho mužů zkrátka může v takových "vztazích/nevztazích" nalézat i úplně obyčejnou psychickou podporu, pocit že nejsou sami, prostor pro platonickou lásku apod., i když to může znamenat (dle psychologů) možná i jistou citovou "nevyzrálost" "nedospělost", přesto to hned nemusí znamenat že každý nebo většina mužů je "psychopatickým upírem" který chuderu ženu jež je úplně "bezmocná" pouze "vysává"
"mnoho mužů zkrátka může v takových "vztazích/nevztazích" nalézat i úplně obyčejnou psychickou podporu, pocit že nejsou sami, prostor pro platonickou lásku apod.,"
To není jejich případ. On se ozve vždy po dvou měsících či déle, vzbudí její naději, že se uvidí, a pak zas nekomunikuje.
"každý nebo většina mužů je "psychopatickým upírem" který chuderu ženu jež je úplně "bezmocná" pouze "vysává"
jste si přimyslel sám, neřekl jsem to.
Jasná věc: pan řiditel je a) impotentní, nebo b) na pány.
Normální chlap pře.fikne, co se namane.
Možná je "perfekcionista", což není malý problém... Jinak bych měl trochu připomínku k tomu že : "Normální chlap přefikne co se namane:" Nevím čím si chlapi vysloužili tu nálepku "tupého stroje na sex," který se zkrátka zapne a jede kdekoli a kdykoli, na základě mých zkušeností a i toho co jsem mohl vidět ve svém okolí to platí tak možná pro jednoho z padesáti?, možná i více chlapů, 90% těch řečí jsou totiž jen "kecy" k vyplnění kratochvíle kamarádům, realita je bych řekl trochu jiná a hodně je ženských co se o té skutečné realitě přesvědčilo, když s radostí "vsadili na ten chlapský mýtus" žel pro ně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.