Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nechápu proč usne hned

Od: misel* odpovědí: 22 změna:
Dobrý večer, s přítelem jsem skoro 3roky ,je mu 33. Mě 27. Problém je teď často si všímam,že v.pafek a sobota kdy máme čas večer pro sebe tak když se po tv jde lehnout cca půl noc tak za minutu je tuhý a usne,už SME otom už mluvily ví že mě to trápí a nevím co si myslet řekl že to není v žádným případě tím že bych ho nepřitahovala už. Chodí teď pozdě z práce od 6 do 6 tak je asi unavený ,ale dva dny kdy se můžem mazlit atd a on pokaždé usne..nevim už...pritom zacnu s dotekama atd ale zachvili slyším že usnul chrápání apod co s tím

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Tak nečumte na televizi a mazlete se už od večeře.

hodnocení

7x

Já kdybych měl dvanáctky, tak usnu taky. Nějaký doteky bych měl uřiti, když jsem unavenej, tak usnu.

Přesuňte si aktivitu na jinou dobu. Třeba to ráno, kdy bude čerstvej a třeba i akčnější. :-D

hodnocení

5x
Buď chodit dřív do postele nebo přesunout aktivity na ráno. U nás vyhrála druhá volba. Vstávám ve 4.45 takže o půlnoci na něžnosti dochází opravdu tak jednou do měsíce.

hodnocení

2x

Dobrý den. Toto zde řešíte opakovaně. Takže u vás je to pořád stejné, nic se nezměnilo. Žijte si svůj samostatný život a najděte si vhodnějšího partnera. Tento vztah vám neklape a nikdy asi nebude. Ale to Vy slyšet nechcete...

poradte.cz/...

A navíc ještě tohle...

poradte.cz/...

Myslíte, že je furt panna?

vilik*
Jestli ano, tak i když by se jednalo o zdravotní problém, tak se nelze divit, že přítel raději usíná s mobilním telefonem.
Toto asi poradna nevyřeší, to chce dobrého profíka, myšleno někoho přes psychiku.

honzin*
hodnocení

1x

Jste mladá. Pokud Vám přítel jinak vyhovuje, mějte se rádi a vycházejte si vstříct. Nebuďte sobecká. Já jsem se ženou 20 let. Já jsem sova a ona skřivan... Takže často to neklapne. Já bych rád večer, mám i lepší postavení a náladu :) Ona zase ráno, kdy jsem polomrtvý a nic... A hlavně únava je největší a nejspolehlivější zabiják kvalitního sexu...

hodnocení

1x

To já chápu, jen nechápu, proč na to nejdete hned po večeři.

Já bych na to šel před večeří. Po sexu je hlad.

No jo, ale hladový vlčák by to pak mohl pěkně odfláknout, jen aby dostal už konečně tu večeři.

A napráskanej dobrou večeří bude ihned podávat velké výkony?

Možná předkrm, aby nebyl úplný hlad, pak sex a pak hlavní jídlo. To beru :)

Také možnost :-D

hodnocení

1x

Večer usne?

Pak máte tedy celou sobotu na mazlení, ne? *palec*

jenda2*
hodnocení

1x

Zkuste vstávat s ním a uvidíte. Buďte ráda, že usne.

Mě se po několika letech nočních směn obrátil režim a v současnosti, kdy mám pouze ranní, neusnu dříve jak po půlnoci. Jenže vstávám přesně každý den ve 04:00 hod. a nevyspání už nese své ovoce...

hodnocení

0x

Asi je jenom unavený... :(

U muže je únava velmi důležitým faktorem...!

hodnocení

0x

V minulém dotazu před měsícem Vám @kapkanadeje psala, že pokládáte stále stejné dotazy a z odpovědí, které jste dostala, jste si nic nevzala?

Jste jak kolovrátek, ani se příteli nedivím, že dává před intimnostmi přednost hrám a spaní. Takový vztah nemá budoucnost, musí to být vopruz a nuda.

janm*
hodnocení

0x

Tak to nechte hned na ráno jak se probudíte bude jistě odpočatý...

synerb
hodnocení

0x
Já si myslím, že když usne, že byste ten čas mohla věnovat opakování pravopisu. Pomůže vám to, unavíte se taky a budete spát oba spánkem spravedlivým.
miss
hodnocení

Jde o to ,že od té doby co spolu jsme v nájmu 3mesice,tak najednou přítel bývá večer do 12na PC ,já ležím už v postely...čekám ESI dojde ale bohužel... Když SME se vidaly méně mazlily SME se vždy po filmu to mi nikdy neřekl dobrou...a nazdar . Teď je to úplně jiný...večer ukehame a nic se neděje žádné mazlení nic trápí mě to ,už jsem to před 2tDny říkala...ale stále to samé. Místo her mohl jít zamnou...nechápu ho ,proč semnou teda je
miss
hodnocení

Ráno je vzhůru v osm hraje v kuchyni...já se vzbudím v deset...stejne hraje neprilehne si

be
hodnocení

0x
Zkus to nechat na ráno. Můj přítel to má taky tak radši. Je odpočatý a erekce je pevnější než večer. I celková výdrž je větší, takže já mám orgasmus i 3x za sebou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]