Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dlouhodobý vztah bez sexu

Od: medison odpovědí: 10 změna:

Dobrý den vsem. trapi me jedna vec. Muj pritel a ja spolu jsme jiz 2 a půl roku. Nespíme spolu ,potazmo ani jsme jeste nespaly,jsem ve 31 letech jeste pana a neni mi to prijemný,ale když se pokousime,což už moc neni,pritel usne nebo hraje hry,tak to nejde nemuže se do me dostat,jako by to boli, a cpe ho tam,ale marne:( nevim co delat už . Pritel ma 36 let, a je hodný , a verim že nepodvádí,pac takový neni. Ani nema kde když ted bydlime spolu. Prosim poradte ,me už to taky zacina vadit,ale nedokážu to delat nasilim:( i mam z toho strach ,dekuju tza rady a informace

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Dobrý den. Pokud myslíte svůj dotaz vážně, pak oba dva vyhledejte odborníka (zajděte třeba do nějaké sex. poradny). Vy jste po gynekologické stránce v pořádku?

doplněno 17.12.20 15:23:

To sama musíte gynekologovi říct, že máte při pokusu o sex problém a jaký. On se Vás sám ptát nebude, proč jste sex ještě neměla.

den
Ano přes ultrazvuk jsem.chodim každý rok . Gynekolog či gynekoložka se mě neptají proč jsem stále pana . Tím pádem kontrola před ultrazvuk
medison
hodnocení

Ano chodím každý rok nikdo se mě neptal ještě za posledních 10 let proč jsem pana ještě. Je to přes ultrazvuk takže vyšetření dělat tím pádem že jsem neměla styk nedelaji
jenda2*

Očividně po gynekoligické stránce v pořádku nejste. Asi to bude chtít lékařský zákrok. To jste měla udělat dávno a nemusle jste sem psát dotaz. Tady vám nikdo nepomůže.

hodnocení

3x
Může jít o vaginismus. To je stav kdy se žena stáhne tak že se do ní muž nedostane. Nedá se to vědomě ovlivnit. Je to záležitost psychiky. Bez konzultace s lékařem to nevyřešíš. Kdysi jsem to zažil. Předehra byla, všechno bylo uvolněné a připravené jak má ale když došlo na akci tak tam byl blok.
Nedej na rady, že si máš koupit robertka a zvykat si, v tom to není.

pb®
hodnocení

1x
Tohle ale musíte na gynekologii říct. A škoda že se lékař sám nezptal, jestli nemáte problémy při styku. Takže šupky dupky zase za doktorem a nestydět se normálně mu říct, hele styk jsem nikdy neměla, bo ho tam můj frajer nemůže přes mojí bolest dostat. A pak se může pátrat, co za tím vězí. Jestli silný mentální blok, nepoddajná panenská blána, vaginismus či nějaká funkční anomálie. Zodpovězte si sama, co jinak v posteli. Jiné praktiky provozujete? Sex není jen o zasunutí. A co jinak? Tampóny, prst jdou, nejdou, nezkusila jste, orgasmus jste někdy měla, neměla, nikdy nic nezkusila?
den
Ano prstem mi to dělá mírně pomalu a dobrý zatím. Tampon nepoužívám. Sex orálně dělám já jemu on mi nikdy nezkoušel. Nevím proč...asi se mu to nelíbí jinak by to sám zkoušel.

akc
hodnocení

0x

Už jste se někdy zmínila svému gynekologovi? Panenská blána se dá odstarnit i chirurgicky.

jhfdf
hodnocení

0x
Jestli jste zkusili se do toho pořádně opřít a neprestat hned jak to trošku zaboli, tak byste to měla řešit s gynekologem. Nechápu, na co tak dlouho čekáte, toto se samo určitě nevyřeší!

liska5
hodnocení

0x

Násilím ne! Ale s lubrikařním gelem a s delší předehrou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]