Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Matka alkoholik

Od: anonym34521 odpovědí: 4 změna:
Ahoj , nevím proč to píšu sem ale asi je to tim že doufám že mi někdo poradi. Moje máma je skvělý laskavý a hodný člověk ale buhuzel pije má to po její máme a já už prostě nevím co mám dělat začalo to asi když mi bylo 8 pamatuju si že jsem nacházela flašky vina ale nedocházelo mi že to znamená tohle prostě jsem ji tam nechala a odešla ( jenže když mi bylo právě 8 tak to bylo ještě dobrý ,docela se držela ale asi tak před dvěmi lety odešel její Doktor který si s ni o tom povídal a to docela pomáhalo ale nějak tak jak říkám před dvěmi lety odešel do důchodu no a od té doby je to peklo pořád je pod vlivem alkoholu hada se s námi a motá se prostě to co alkoholici dělají už si ani nepamatuju kdy byla normální byla bych moc ráda kdyby mi někdo poradil.
Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jajo
hodnocení

4x

no nijako ji nepomuzes, kdyz ona sama nebude chtit. je to tak a je to tezký, ale si precti o spoluzavislosti. ja mam taky alkoholicku matku aj tátu, to s tim nic nenadelas, kym nebude sama chtit prestat pít. a oni nechcu prestat pít, zmir se s tym, ze je to jejich rozhodnutí a dal se nestarej o ne ale o sebe tak to si hled svuj zivot a precti si o spoluzavislosti, pokud se o ne budes starat znicis si svuj zivot.

hodnocení

2x

Zdravím. Zkuste se mrknout a pročíst rady zde. Třeba se bude nějaká hodit i Vám: poradte.cz/...

hbgd
hodnocení

0x
Zase? Odpovědí jsi dostala spoustu, ale nelíbily se ti. Chceš slyšet jen to, jaký zázrak udělat, aby matka přestala. Nic takového neexistuje, tvoje matka bude pravděpodobně pít až do smrti a pravděpodobně to s ní bude horší a horší. Odstehuj se k otci.
anonym34521
hodnocení

Nepletes si mě s někým protože ja sem to tam teď dala poprvé a nikdy jindy jsem na tuto stránku nesla

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma matka alko

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]