Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest ruky po vyndání kanyly

Od: anuska odpovědí: 7 změna:
Hezký den, tak jsem do.a z nemocnice jenže po vyndání kanyly mě bolí ruka. Bolí tak, že jí nemůžu ani pořádně natáhnout. V oblasti vpichu je to zarudlé. Jednou mi to přepichávali a ta první ruka mě potom nebolela, nic. Kapali mě tam antibiotika a něco na utlumení bolesti. Co s tím? :(

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Podobný problém měl můj bratr, dávali mu v nemocnici kapačky a po ukončení ho začala šíleně bolet celá ruka a zjistili, že v ní má trombózu. Do té doby jsem ani nevěděla, že trombóza může být i v ruce, většinou v noze. Pokud vás to stále bolí, vyhledejte lékaře, je to opravdu velice nebezpečná záležitost.

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, viz odkaz na Váš dotaz - pokračování problému, který jste měla řešit hned v nemocnici. Zdravím!

poradte.cz/...

doplněno 20.12.20 10:26:

anuska - tak jo. Hlavně už na tu kanylu nezakládejte další dotaz (dva stačí).

anuska
hodnocení

Já to řešila...jak jsem psala, měla jsem už kanylu i v druhé ruce, taky bolela, ale po vyndání je úplně v pohodě. Zítra jdu k doktorce.
anuska
hodnocení

tebi
hodnocení

0x

Myslím, že to je běžné, postupně to odezní, to je zkrátka podráždění...mi včera čistila zubní kanálky. Taky to bolí...normálně normální...

anuska
hodnocení

Ještě odoďávám, že je tam bulka

hodnocení

0x

Ruku nenamáhejte a ledujte. Pokud bolest nepoleví, běžte k lékaři, mohl by to být např. počátek zánětu.

Teď čtu, že je tam ještě bulka a zarudlé, měl by se na to někdo podívat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]