Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam zmizelo: Odpustit Prymulovi drobnou chybičku?

Od: jjjlll® odpovědí: 3 změna:
Nemohu tu otázku najít. Místo toho se ukazuje otázka kde najít kazety.Cenzura? Doufám že ne.Babiš?3x[?]Souhlasím s tím, že se to poněkud nafouklo a mohlo to na něj být nějak připraveno. Taky proč jinak by tam čekal novinář Blesku.Nesouhlasím s tím, že v té době opatření neplatila, protože povinnost nošení roušek i venku platí od středy, a stalo se to ve středu večer. Od čtvrtečního rána se zavíraly obchody a služby a došlo na omezení volného pohybu. Restaurace byly zavřené už týden.Taky bylo zvláštní, jak to hned někteří komentovali a žádali odstoupení, aniž by měli víc informací než pár fotek z Blesku.[přidat komentář]iz®dnes 18:182x[?]Pan Prymula ráno připustil, že udělal chybu, a zmínil případnou rezignaci.Až v průběhu dne začal tvrdit, že vlastně nic neporušil. Obdobně pan Faltýnek, který však "jakýstakýs"(polo)závěr vyvodil.Pokud to média stále "omílají", může se zdát, že je to zbytečně nafouknuté. Ovšem já bych od člověka, který uvedená opatření a zpřísnění navrhoval a prosazoval, očekávala jiné chování i vystupování. Pokud by uznal chybu a omluvil se, brala bych to. "Zahrávání do autu"ale neberu.Ovšem to bych asi chtěla moc. >Znáte u nás někdo nějakého politika, který by přiznal chybu?[přidat komentář]priklad11dnes 18:331xNe že byl přistižen. Tam na něj o půlnoci číhali. Otázka je komu tenhle stav má sloužit. Ovšem tupci v tom mají jasno.aeronet.cz/...opplodnes 18:38Pravda, tupci co lezou na aeronet...:DZa mě je ta rouška ještě slabý odvar. Horší je to co asi musejí za šmelina projednávat v restauraci, kde nejsou "uši".[přidat komentář]milancukrar®dnes 18:320x[?]Spoutu politiků v cizině podalo demisi v podobných případech. Vždy se najde něko kdo bude pana Prymulu (ne)hájit.[přidat komentář]magdon®dnes 18:410x[?]Nebyl jsem u toho a "blesk"jsou ty poslední noviny, které bych považoval za seriózní. Takže tu aféru nebudu komentovat. Jen mi přijde divné, že by Prymula takhle ryskoval. Já bych si na jeho (a nejen jeho) místě dával zatracený pozor, abych nešlápl vedle. Zvlášť v současné situaci. Vždyť je naprosto jasné, že opozice doslova číhá na každou chybičku, kterou okamžitě nafoukne a využije na to, aby znemožnila současnou vládu. Do voleb zbývá 11 měsíců.Nicméně souhlasím s tím, že se to stát nemělo.[přidat komentář]007czdnes 18:410xProsím vás a v čem je problém? Faltýnek má imunitu,roušku nepotřebuje. Prymula i Faltýnek jsou ústavní činitelé,mají schůzování dovoleno. Nebyla to tou dobou restaurace,ale pracoviště. A když si ještě Prymula vezme toho řidiče za registrovaného partnera,tak se vůbec nic nestalo.Zdroj: webcache.googleuserconten/... poradte.cz/...
zámek
kapkanadeje uzavřel tuto otázku

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

přesunuto do volné diskuze poradte.cz/...

doplněno 24.10.20 20:02:

njn :-D není zač.

hodnocení

Děkuji. Ach ty přesuny.

jabraka*
hodnocení

2x

Myslet si,že v politice jsou pravidla jako pravda a spravedlnost na místě je naivní.Proto se musí politik neustále učit přetvářce a křivárnám.Jsou totiž lidé,kteří kašlou na nějaké lidské hodnoty a za peníze určují,co je správné.Na Slovensku už dávno poznali,že posunutí hodnot je oprávnění i k vraždám.Krást už není ani nezákonné.

JABRAKA

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]