Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dá se znásilnit muž?

Od: dorx odpovědí: 24 změna:
Tahle otázka zní opravdu zvláštně, ale čistě teoreticky.. jde znásilnit muže?
Ne, neplánuji to provést a ano, mám dostatečný věk na to, abych mohla klást 1) tak hloupé otázky 2) tak divné otázky.
Po všech těch realityshow bych to ráda věděla.

24 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

12x

Pod pojmem "znásilnění" si každý asi přestaví jen pohlavní styk, s kterým poškozený nesouhlasí. Ale znásilnění jsou i jiné aktivity, které dotyčný odmítá. Třeba orální sex, či pokus o něj, různé kontakty s jeho tělem, mučení, osahávání, prostě všechno to, co obět nechce. Takže možností je mnoho.

Určitě jste slyšela třeba o některých farářích, kteří by měli dodržovat celibát, jak obtěžovali malé chlapce, ministranty či žáky náboženství. I když velebný pán přímo nesouložil, dopustil se stejně znásilnění, třeba tím osaháváním.

Nejčasteji jsou oběťmi znásilnění ženy, ale, samozřejmě, že může být znásilněn i muž. Když mu někdo provádí to, s čím on nesouhlasí a nedokáže se ubránit. Jaga.

hodnocení

9x

Ano, a nemusí to být přitom jen soulož.

hodnocení

7x

A proč by to nešlo? Když se může na chlapovi páchat domácí násilí, jistě ho jde donutit i k nechtěnému sexu násilím.

vilik*
hodnocení

5x
Slyšel jsem, že ve věznicích je to velký problém.
jenda2*

A říká to tem, kdo tam nebyl... Není to vůbec žádný problém. Kdo chce být osouložen, ten je, kdo nechce, ten není. Není to americký film...

hodnocení

3x
Samozřejmě. Muž muže znásilnil nejednou. Takových případů jsem slyšela.
doplněno 27.05.20 15:57: Slyšela jsem o případu, kdy mladý model byl znásilněný fotografem. To už je taky pár let. A opakovaně byl zneužíván vnuk dědou. Má následky.
Děláte jak kdyby žena může znásilnit nemohla.
Kde píšu, že by nemohla? A co k tomu napíšete vy kromě toho rejpani do mě?
Napíšu, že může, bez udání konkrétního příkladu, kde by byl pachatelem muž ;)
pb®

mikihans ony ženy znásilňují přeci jen o poznání méně, než muži. Asi tak v 99,99% případů je pachatelem znásilnění muž.

priklad1*

Je to mnoho let. Byla za tím flaška rumu a náhodná nymfomanka. Jak osedlala koně, nevím. Proberu se z mátoh a ona jezdila. Nikdo jí to nedovolil. A co má být. Škoda že to nezopakovala.

hodnocení

3x

@dorx - jde znásilnit muže?

Zákon hovoří jasně:

tr. z. § 185 Znásilnění

(1) Kdo jiného násilím nebo pohrůžkou násilí nebo pohrůžkou jiné těžké újmy donutí k pohlavnímu styku...

Nerozlišuje mezi mužem a ženou, tedy lze.

Možná nejde znásilnit ženu, protože to by tam muselo být jinou!

figurek*
hodnocení

2x

jistěže dá. Znásilnit někoho znamená přinutit někoho k sexu proti jeho vůli. To se divím, že vy jako žena v dostatečném věku nevíte, že se to stalo a často opakovaně stává každému chlapovi. Nechtěl, ale musel.

Kdybychom striktně použili paragrafy trestního zákoníku, pak vy holky sedíte v base úplně všechny.

hodnocení

1x

Znásilnění muže ze strany ženy je proveditelné. Nechtěné erekce je možné dosáhnout dotyky, ale i vlivem silné emoce, jakou je například strach.

ladis*
hodnocení

1x

hodnocení

1x

Když se nechá a nedá Vám do nosu, tak to určitě půjde.

Tak já bych se nechal :))
priklad1*

Mně se to povedlo a škoda, že to nezopakovala.

vilik*
Je vidět, hoši, že jste optimisti.
Jinak byste věděli, že nejpravděpodobnější je, že vás zmermomocní spíše sedmička než trojka. poradte.cz/...

liska5
hodnocení

0x

Kdysi jsem zaregistrovala kauzu, kdy nějaké táborové instruktorky vnikly za mladým chlapcem do sprchy a tam si ho vzaly do parády, držely ho, všelijak dráždily... V podstatě ho znásilnily.

hodnocení

0x

Jen mi tak napadlo,jestli tazatelka neměla na mysli otázku: "může žena znásilnit muže?" a jen prostě pokládala to upřesnění za automatické a tím pádem zbytečné.

houbes*
hodnocení

0x
Znasilnit se dá všelicos i ten muž. Jsou muži podpantoflaci a ty mají hrůzu, když manželka je s něčím nespokojená. Takže , to platí mezi nimi i v milování a když je žena nymfomanka, tak tady je ten muž znásilňováň na 100 %

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]