Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Která postava je nejvíc přitažlivá?

Od: velketornado odpovědí: 29 změna:

29 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Mě zaujala sedmička. Jsem na sladký a indiána s polevou z bílý čokolády jsem ještě nejedl. Jen jdu asi pozdě nebo ho blbě skladovali, nějak se bortí *smich*

hodnocení

5x

Pětka, ženská má být taková, aby si o ní chlap neudělal modřiny. Takže žádná vyzáblina.

Ač jsem žena, taky se mi líbí nejvíc pětka. Je taková pěkně ženská.

Moje řeč, ženská má vypadat žensky, ne jako podvýživa. Jak říkám, když chci ženu uchopit, musí být za co. Ale nemyslím aby byla jako medvěd, to už je moc.

hodnocení

3x

Nejsem vybiravy, takze 2 i 3.

janm*
12.05.20 08:34
hodnocení

2x

3, 4, 5

nul
Dejte pozor! Ta první je číslo 0 :)

nikdo*
hodnocení

2x

Já se připojuji k Amerovi. Plnoštíhlá 5 je můj favorit.

pb®
hodnocení

1x
Jsem žena a nejvíc se mi líbí 3. U 8 mě pobuřuje diastáza, to je ta díra nad pupíkem. Vím že cviky ve fitku typu prkno a zkracovačky dokáží rozestup svalů vyrobit, takže vždy když vidím fotku někoho s vyrýsovaným pekáčem buchet na břiše, zaměřím se i na to, jestli má diastázu. A když jo, je to důkaz, že cvičil blbé cviky.
liska5

Diastáza často zůstane po těhotenstvích.

pb®

Já to vím, přesto ji má i spousta mužů kulturistů, co nikdy těhotní nebyli a nebudou. Stačí si vyhledat fotky na netu to jsou někdy takové díry v břiše, že se divím, že jim neleze kýla. A ti ji mají ze cvičení. Třeba tahle kočka a její manžel ,ta si i jako netěhotná vycvičila diastázu dobře na 3 centimentry. Takovou jsem jí neměla ani po dvou dětech. Někdo si řekne super vypracované břišáky. Já vidím díru v břiše. Rozestup břišních svalů, kdy vnitřnosti jsou jen pod tenkou aponeurózou a kýla na sebe nemusí nechat dlouho čekat. Bohužel i lékaři si myslí, že diastáza se dá jen operovat a rozestouplé svaly sešít a nevěří tomu, že se to dá spravit "pouhým"ležením a dýcháním, ovšem správným.

hodnocení

1x
Mně se líbí trojka, osmička, devítka.

hodnocení

1x

Líbí se mi 3 - Curvy.

Když jsme jeli do Rakouska, nedaleko Znojma jsem viděla u silnice Curvy s daleko horšími proporcemi. Jaga.

Jago, to je zápich dne. Díky, potřebovala jsem se zasmát jako sůl *smich2**haha*

hodnocení

1x
Když je chlap svobodný, líbí se mu jedna. Když je ženatý, líbí se mu všechny :)

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, mně se líbí postava číslo 2. Zdravím!

smode*
hodnocení

0x
Vršek z trojky, spodek z dvojky ;)

kralovi*
12.05.20 11:19
hodnocení

0x
3

liska5
hodnocení

0x

8 . To je nejvíc můj případ.

No, možná i 3

Je tam ale vidět věkový rozdíl...

hodnocení

0x

1-na občasný šuk, 2-ideál na pořád, 4-i když jsem na menší prsa, tak jí to krásně visí a neškodilo by tu podprdu sundat a i celkově je ještě vpohodě, 8-taky ideál postavou, jen trošku větší kozičky by mohla mít, 9-zkusit si šuk, jestli má vypracovanou i tam tu onu..

72mona
hodnocení

0x

Pokud jen jedna a přitažlivá, tak rozhodně č.3. Ono se to nezdá, ale hodně udělá i to málo z oblečení, co mají na sobě. M.

hodnocení

0x

2, 3, 4. I v tomto pořadí. Krocánek může být i trochu větší.

Ja se uplne bojim zeptat, ale neda mi to... co je krocanek?

17.05.20 14:15

15.05.20 16:49
hodnocení

0x

2 a 3

joudic*
hodnocení

0x

2,1,8,3 ve stejnem poradi, s tim ze pro Boyish je v obrazku vybrana divna fotka live.staticflickr.com/...

hodnocení

0x

Nejvíc se mi líbí č. 3 (jsem žena).

s3x80m8
hodnocení

0x
3 až 5. Tak něco

hodnocení

0x
Měli byste sem dát fotky chlapů a zeptat se, která postava je nejpřitažlivější. Ať je to vyrovnaný a spravedlivý. Vidím venku spoustu tlustých chlapů a to i mladých do třiceti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]