Moje řeč, ženská má vypadat žensky, ne jako podvýživa. Jak říkám, když chci ženu uchopit, musí být za co. Ale nemyslím aby byla jako medvěd, to už je moc.
Jsem žena a nejvíc se mi líbí 3. U 8 mě pobuřuje diastáza, to je ta díra nad pupíkem. Vím že cviky ve fitku typu prkno a zkracovačky dokáží rozestup svalů vyrobit, takže vždy když vidím fotku někoho s vyrýsovaným pekáčem buchet na břiše, zaměřím se i na to, jestli má diastázu. A když jo, je to důkaz, že cvičil blbé cviky.
Já to vím, přesto ji má i spousta mužů kulturistů, co nikdy těhotní nebyli a nebudou. Stačí si vyhledat fotky na netu to jsou někdy takové díry v břiše, že se divím, že jim neleze kýla. A ti ji mají ze cvičení. Třeba tahle kočka a její manžel ,ta si i jako netěhotná vycvičila diastázu dobře na 3 centimentry. Takovou jsem jí neměla ani po dvou dětech. Někdo si řekne super vypracované břišáky. Já vidím díru v břiše. Rozestup břišních svalů, kdy vnitřnosti jsou jen pod tenkou aponeurózou a kýla na sebe nemusí nechat dlouho čekat. Bohužel i lékaři si myslí, že diastáza se dá jen operovat a rozestouplé svaly sešít a nevěří tomu, že se to dá spravit "pouhým"ležením a dýcháním, ovšem správným.
1-na občasný šuk, 2-ideál na pořád, 4-i když jsem na menší prsa, tak jí to krásně visí a neškodilo by tu podprdu sundat a i celkově je ještě vpohodě, 8-taky ideál postavou, jen trošku větší kozičky by mohla mít, 9-zkusit si šuk, jestli má vypracovanou i tam tu onu..
Měli byste sem dát fotky chlapů a zeptat se, která postava je nejpřitažlivější. Ať je to vyrovnaný a spravedlivý. Vidím venku spoustu tlustých chlapů a to i mladých do třiceti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.