Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přítel - musím ho poslouchat?

Od: barbecue odpovědí: 12 změna:

Mám problém. Mám přítele, se kterým jsem šťastná, ale jsou i dny, kdy bych od něj nejradši odešla. Jednou je na mě moc hodný, chová se kě mně hezky a pak z ničeho nic mu něco přelítne přes nos a je na mě dost hnusný. Většinou musí být i po jeho. Když někam jde, chci být s ním, tak jdu taky. Ale když chci jít někam já,třeba jít na procházku, tak mi řekne, ať jdu. Když mu na to řeknu, že chci aby šel že chci, aby šel se mnou, tak mi odpoví, že když jemu se nechce, tak proč by chdodil :(.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

malvinka*
hodnocení

2x

Milá fanynko Vašeho přítele pořádně si přečtěte následující odkaz a pak se zhluboka nadýchněte a meditujte u výše vloženého obrázku se sportovní obuví.

nemoci.vitalion.cz/...

karina*
hodnocení

1x

barbecue, že ho musíte poslouchat píšete jako oznamovací větu. Sama víte , že máte problém. Na stejné téma tady bylo už napsáno mnohé, takže vám můžu jen říci: ne, nemusíteho poslouchat, můžete a měla byste ho vykopnout. Promiňte, že je to tak drsně řečeno, ale takovýhle týpek se nikdy vůči vám nezmění a domnívám se, že ani v příštím jeho vztahu to nebude jiné. Vám přeji ať potkáte hodného kluka se kterým si užijete tu pravou vzájemnou lásku. Hodně štěstí, karina

doplněno 08.04.10 23:44:

jestli je to ten, o kterém jste psala a odkaz je níž uvedený - že pije a je agresivní, tak vězte , že to " co mu přelítne přes nos " je normální absťák alkoholika. k.

arimas*
hodnocení

0x

nejste stastna , jste jen slepe zamilovana a jeste k tomu naivni.. tento vas vztah nevztah stejne zkonci drive nebo pozdeji . otazka vsak je JESTLI TO ZKONCI spatne nebo dobre ( dobre ve smyslu ze nikdo neprijde k urazu).

preji brzke probuzeni!

hodnocení

0x

radím ukončit, nebo ho předělat.

arimas*

ukoncit ano ale nikoho nepredelate ... rozhodne ne v tomto stadiu ve kterem to je! u neho panuje tezky nezajem az mi neni jasny proc takovy lide vubec v takovych "vztazich" setrvavaji *ee*

marenka*
hodnocení

0x

Já se možná odliším od ostatních, ale proč hned rozchod? Píšete že jste s ním šťastná, jenom má své dny. Mějte je také a třeba nastejno. Nechceš jít? Jdu sama. A uvidíte... možná se chytí za nos a příště půjde taky, nebo bude ještě hnusnější a Vy budete mít pořádný důvod k rozchodu.;)

ar*
hodnocení

0x

barbecue pokud se jedná o stejného přítele poradte.cz/... myslím ,že odpověď je jasná

Přítel - musím ho poslouchat?
papene*

ar mám stejný pocit, že se jedná o stejného bezva přítele na zabití.Slečna je nejspíš beznadějný případ.Potřebuje si tzv."nabít hubu" a pak udělá sama rázný krok.*modla*

ar*

JJ komu není rady . . . . .

pt®

Tady je vidět, že zde radíme, ale vycházíme ze zadaného dotazu, jak je nám předložen, proto jsou různé odpovědi, ale, kde je pravda? To ví jen tazatel. PT /stařenka/

marenka*

Přesně tak, jestli tazatelka sem psala už několikrát, tak má odpověď výše je ale úplně mimo mísu *zed*

lucinkaf*
hodnocení

0x

Jaký si každý z nás vztah udělá, takový ho má. Krapet mi odporuje to jsem šťastná, ale musím ho poslouchat. Tady podle mě hraje hlavní roli zamilovanost, zaslepenost a možná strach udělat první krok, protože kdyby byl zapojený i rozum, tak by dotyčná na přítelovu otázku "když se mi nechce, tak proč bych chodil" odpověděla tak nechoď, a už nikdy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]