Nejste přihlášen/a.
Mám problém. Mám přítele, se kterým jsem šťastná, ale jsou i dny, kdy bych od něj nejradši odešla. Jednou je na mě moc hodný, chová se kě mně hezky a pak z ničeho nic mu něco přelítne přes nos a je na mě dost hnusný. Většinou musí být i po jeho. Když někam jde, chci být s ním, tak jdu taky. Ale když chci jít někam já,třeba jít na procházku, tak mi řekne, ať jdu. Když mu na to řeknu, že chci aby šel že chci, aby šel se mnou, tak mi odpoví, že když jemu se nechce, tak proč by chdodil .
barbecue, že ho musíte poslouchat píšete jako oznamovací větu. Sama víte , že máte problém. Na stejné téma tady bylo už napsáno mnohé, takže vám můžu jen říci: ne, nemusíteho poslouchat, můžete a měla byste ho vykopnout. Promiňte, že je to tak drsně řečeno, ale takovýhle týpek se nikdy vůči vám nezmění a domnívám se, že ani v příštím jeho vztahu to nebude jiné. Vám přeji ať potkáte hodného kluka se kterým si užijete tu pravou vzájemnou lásku. Hodně štěstí, karina
doplněno 08.04.10 23:44:jestli je to ten, o kterém jste psala a odkaz je níž uvedený - že pije a je agresivní, tak vězte , že to " co mu přelítne přes nos " je normální absťák alkoholika. k.
ar mám stejný pocit, že se jedná o stejného bezva přítele na zabití.Slečna je nejspíš beznadějný případ.Potřebuje si tzv."nabít hubu" a pak udělá sama rázný krok.
Tady je vidět, že zde radíme, ale vycházíme ze zadaného dotazu, jak je nám předložen, proto jsou různé odpovědi, ale, kde je pravda? To ví jen tazatel. PT /stařenka/
Jaký si každý z nás vztah udělá, takový ho má. Krapet mi odporuje to jsem šťastná, ale musím ho poslouchat. Tady podle mě hraje hlavní roli zamilovanost, zaslepenost a možná strach udělat první krok, protože kdyby byl zapojený i rozum, tak by dotyčná na přítelovu otázku "když se mi nechce, tak proč bych chodil" odpověděla tak nechoď, a už nikdy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.