Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

HUGLO zrušení neuhrazené ojednávky

Od: juliana odpovědí: 12 změna:

Dobrý den,

mám dotaz. Koukala jsem na stránky Huglo, něco se mi zamlouvalo, klikla jsem na zboží, ale objednávku jsem neuhradila. Přesto mi chodí už přes měsíc upomínky SMS stejně i maily? Je tohle možné, mohou po mě tohle chtít, když zboží nechci... Rozleželo se mi to v hlavě, že to stejnak bude nějaký podvod. Více méně jsem přes jejich stránky i podle návodu zrušila objednávku. Přesto mi od té doby, kdy jsem udělala zrušení žádná zpráva nebo potvrzení nepřišlo... Tak jen pro klid duše se ptám..., zda nemají dle podmínek prodejce na to nárok, mohou po mě vymáhat peníze, kdyby se mi nepotvrdilo zrušení objednávky z mé strany? Mají to fikaně udělané. Chtěla jsem se oficiálně přihlásit a mít tak důkaz zrušení objednávky při registraci, jenže už nešlo se ani registrovat !

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ne, nic platit nemusíte, dělá to robot. Klidně to mažte. A je dobře, že jste u nich nic neobjednala, jsou to vykukové. ;) poradte.cz/...

Žádná není , je to podvod

Podvod! Neustále mně chodí upominky od Matěje. Je mi z toho na blití...pardon. První objednávku, naštěstí "jen” za necelých 400 Kč, jsem uhradila. S druhou objednávkou už jsem si to rozmyslela na základě rychlého a nepřiměřeně vysokého tlaku o platbu a přitom první zboží nikde. Ani info o přijetí objednávky jsem neobdržela. Jak si vůbec dovolí posílat upominky o dlužné částce, když žádné potvrzení objednávky nepřišlo! A uhrazené zboží jsem neviděla !? Lenka, Praha

Nic od nich neobjednavejte!

Ještě si počtěte zde obchody.heureka.cz/...

A mám takový dojem, že zrovna o tomto případě mluvili i v televizních novinách, protože se ozvala nespokojená "Heuréka", že se pod jejich záštitu dostali nějakým podvodem. Ale už si to nepamatuji přesně.

suzymon1

Včera jsem koukala jako puk. Prima, která vysílá to "prostřeno", tak klidně přijala jako sponzora svého pořadu nechvalně profláknutý e-chop "postovnezdarma.cz", který je vlastně ta proslulá "obrázková galerie" a je na černé listině ČOI. Tak Prima mu klidně bude celý týden dělat ve svém pořadu reklamu, protože si ji ten podvodník zaplatil a dal sponzorský dar pro výherce sms soutěže. *sok* Tak ten si musel na lidech těžce nahrabat, když má milion na to aby si zaplatil týdení televizní reklamu na Primě. A Primě jak je vidět peníze od známého podvodníla vůbec nesmrdí. Manažer toho pořadu prostřeno nezná žádnou morální etiku. Hlavně že jsou prachy...*blee* A to, že díky té reklamě ten podvodník bude moci okrádat ještě víc obyčejných lidí, kteří si řeknou, že když je v televizi na Primě, tak je důvěryhodný a zase u něj budou houfně objednávat, on je bude okrádat a oni si pak budou stěžovat tady na poradně...*ee*

postovnezdarma

Vážená suzymon1,

mohu Vás ujistit, že nákup na PoštovnéZDARMA.cz je bezpečný.

Jsme tu pro naše zákazníky již od roku 2012, máme telefonní linku v provozu od pondělí do pátku, na e-maily (tikety) nově odpovídáme i o víkendu a můžete se za námi klidně zastavit v Plzni ve společnosti Ateli, s.r.o., pokud máte zájem (pro schůzku nás prosím kontaktujte na níže uvedeném e-mailu).

V případě jakýchkoliv problémů můžete kontaktovat náš zákaznický servis info@postovnezdarma.cz, i na zboží od čínských prodejců je záruka 2 roky, nadstandardní možnost odstupení do 30 dnů od doručení zboží, garantujeme maximální dodací doby, např. v případě nedoručení v garantované době vracíme peníze.

Na naší prodejní platformě je zapojeno 150 prodejců z Číny a nyní začínáme zapojovat i české prodejce, abychom rozšířili sortiment a umožnili snadný prodej a expanzi i lokálním obchodníkům a výrobcům.

Také jsme rozdali přes 10 tisíc respirátorů lidem v první linii, protože jsme i v těžkých časech chtěli pomoci.

Více informací o nákupní galerii naleznete zde.

Krásný den a pevné zdraví Vám přeje PoštovnéZDARMA.cz

HUGLO zrušení neuhrazené ojednávky
asd1

Garantujete? V obchodních podmínkách ale vidim že negarantujete prakticky nic, trošku něco jinýho než tu malujete med kolem huby... Navíc ceny přes vás a přímo, to je fakt poštovné zdarma *haha*

Vážený mluvčí obchodu "poštovné zdarma".

To co zde popisujete není pravda, protože na tento "obchod" si zde na poradně stěžuje velká spousta lidí už hodně dlouho. Já nakupuji přímo u AliExpressu, tak samozřejmě Vašich "služeb" využívat nikdy nebudu, protože nejsem blázen, abych Vám platila vysokou marži jenom proto, že mazaně využíváte důvěřivosti některých lidí a toho, že oni se bojí objednávat přímo v cizině třeba kvůli tomu, že jim v tom brání jazyková bariéra, nebo strach z toho, že jim nějaký čínský obchodník vykrade konto. :-DA netuší, že bát by se měli takových, jako je právě například obchod "poštovné zdarma". Já mám poštovné z Číny také zdrama a ještě ke všemu mi bez průtahů vrátí peníze, pokud dojde k nějaké neshodě, nebo balíček nedostanu do určité doby. A podle toho co jsem v recenzích na Váš obchod četla, Vy právě nedoržujete smluvní podmínky s kupujícím a vyhýbáte se odpovědnosti v případě, že zákazník své zboží neobdrží, nebo mu přijde v balíčku nějaký šunt. Neobávejte se, já jsem si ten Váš obchod už několikrát otevřela a jelikož mohu porovnávat ceny, za které já nakupuji u Aliexpress těmi které uvádíte Vy u toho samého produktu, tak mi je hodně líto lidí, kteří Vám sednou na lep.

priklad1*

Vykrást konto to se může stát. Ovšem v občance bude mít Česká národnost. Čínská asi ne.

hodnocení

2x

Chovejte se přesně jako oni - NEREAGUJTE! Tak se totiž oni chovají od okamžiku, kdy jim od vás dojde platba.

hodnocení

2x
Pokud ste něco obědnala a neuhradila napište jim mejl že rušíte obědnavku č. to a to a vic se s nima nebavte
Pokud budou otravovat zablokujte mejla i tel. číslo a vyřešeno

inspa*
hodnocení

2x

Vůbec se s nima nebavte, jsou to zloději - na internetu najdete stížnosti stovek podvedených. Obchod nesplňuje náležitosti obchodu pro ČR (např chybí kontakt, adresa). Tento a podobné "obchody" již řeší policie a ČOI.

juliana
hodnocení

Děkuji za odpovědi , přeji všem pevné zdraví.

A ano nedávno se mluvilo v TV o těchto případech i podobných a to prodej na WISCH.

Zlatý WISH proti spoustě dalších šmejdů!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]