Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prodávám na stránce spechato.cz telefon a ozval se mi muž z nizozemí ,který neumí česky.. Nevíte proč by chtel muž z nizozemí použitý ne moc dobrý telefon z čr?
18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
mate59
4x
Určite je to podvrh a bude chtít jen vymámit peníze.
doplněno 15.04.20 18:44:
Tak až pošle peníze,ok.Jen nezapomeň započítat poštovné a poslat na doručení na podpis.Holanďané jsou i divní,tak co.
Tak to vůbec. To smrdí až sem ![*smich* *smich*]()
Jedině platba předem a poslat, až peníze budou opravdu na účtu, ne že ukáže potvrzení, že peníze poslal.
Jedině platba předem a poslat, až peníze budou opravdu na účtu, ne že ukáže potvrzení, že peníze poslal.
Pošle ti potvrzení že jeho platba odešla přes paypal a následně ti paypal potvrdí že peníze dostal. Akorát že paypal nikomu sám od sebe potvrzení o přijaté platbě neposílá takže je to pidvod. Ale dělej si co chceš když si nenecháš poradit.
@totak tak v tom případě mu PayPal žádné potvrzení nepošle. Stačí nebýt blbec a pořádně se podívat, odkud a jaký e-mail přišel. Spamy z "PayPalu" které chtějí na phishingové stránce zadat heslo mám v mailu denně, ale stačí u toho přemýšlet a není problém.
nut0
0x
Jojo to bych hned odmítl, měl jsem zkušenosti a naštěstí i štěstí. Napřed byl z Kanady a chtěl poslat do Kanady, ačkoli jsem telefon prodával nad cenou a doprava stála 1500Kč. Pak byla nějaká borka prý z kdovíkama, ale když jsem jí dal číslo účtu a částku ať zaplatí předem, tak konverzace zamrzla a konec. Hlavně bacha na PayPal.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]