Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak navázat konverzaci s holkou

Od: petr123* odpovědí: 18 změna:
Zdravím všechny, mám problém, že nevím co napsat holce, aby ji bavilo si psát.
Je třeba dobrý krok ji napsat k večeru
Ahoj jaky byl den? Co hezkého se ti dneska stalo?
Nebo
Ahoj myslíš si že bys vydržela několik dni bez mobilu ( internetu). Jakoby ptát se na její názor
Co si o tom myslíte?

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

3x

nestáčí se zeptat co právě dělá?

petr123*
hodnocení

Jakože prostě jen Ahoj co právě děláš?
Aspoň to veme ze se o ni zajiimaš a tak

hodnocení

1x

Musíš se chovat přirozeně, nepoužívat to, co někdo radí. Musí to být od tebe. Když použiješ cizí větu, tak pak už nebudeš vědět jak dál. Pokud tě nic nenapadá, máš ještě čas. Přijde to samo.

petr123*
hodnocení

No tak ale určitě je něco o čem si holky rady píšou ne? Vždyť je tolik temat. Jo a koníčky a zájmy jsme probrali
Spíš jak navázat tu první větu můžu se ji zeptat na názor? Nebo co si o něčem myslí?
Pak už to jde samo jen tu první větu no

No když to víš, tak není co řešit.

ponkpin

Tak když už jste toho tolik probrali, dost se znáte, tak na té první větě snad zas až tak nezáleží. Záleží spíše na celkovém dojmu a stylu tvojí komunikace, ale i její. Nebo myslíš, že ona je úplně super?

petr123*
hodnocení

Víš tam je problém, ze kdyby nebyla karantena už jsem dávno venku.
A zase se neozvat celou dobu aspoň přes internet mi prijde blbe

joudic*
hodnocení

1x
musite byt zabavny, ale prirozene a ne nasilim za kazdou cenu a pohotove reagovat na to, co rekne, jakmile ji bavite a chat je plny smajliku, mate ji tam, kde ji chcete mit. Z toho vaseho bych tam nechal jen "ahoj jaky byl den" zbytek je dost cringe.., ale i to je trochu obecny conversation starter, je lepsi treba, kdyz uz se ptate napr. jak dopadlo neco, o cem uz mate info z predchoziho hovoru, zajem se vzdy pozitivne ceni.. napr ahoj, tak co to a to, jak to dopadlo atd. Konkretne se radit moc neda, musite se chytat na to co rika a navazat pohotovou reakci, nez vybalit dotaz z patra typu jestli by vydrzela nekolik dni bez founu *smich*.
petr123*
hodnocení

No to z toho patra bylo schválně protože se tě není úplně čeho chytit z předchozího psaní.
Ale tak jak někdo psal Ahoj co právě děláš?
Nebo jak vy Ahoj jaky byl den?
Je v pohodě ne?
Rád bych to psaní nějak oživil rozpovodal ji vic než ted jen nevím moc o cem a v dané situaci koronavirus nejde moc jít ven

111®
hodnocení

1x

no kdybyste se vy mladí nebavili pomocí SMS nebo rlzných messengeů ale přímo, neměli byste tyto problémy...a nečtete tak nemáte ani fantazii...se baby rovnou zeptej kdy si dáte rande a uvidíš, stejně kolem toho kroužíš...

hodnocení

0x

Tak si říkám, jak jsme to vlastně my v 70. letech minulého století bez pomoci internetu a poradny dělali*sok*

Když jsem holce napsal, tak to byl dopis a šel 2 dny. Sakra, já (a nejenom já) jsem měl hrozné štěstí, že jsem se vůbec s nějakou dívkou seznámil. A vida, přesto to šlo a dnes jsem přes 30 let šťastně ženatý. A bez internetu a dalších vymožeností*haha*

doplněno 12.04.20 13:50:

@petr13: Ano, jak správně říkáš "bohužel". Romantika šla do haj.lu a všechno se řeší přes elektronické komunikace, Je to sice jednodušší, ale hodně mi u toho chybí ta bezprostřednost.

petr123*
hodnocení

Ano to máte pravdu jen se doba trošku změnila a tak to bohužel je
liska5

Tehdy nebyly mobily, ale byla jistota, že ji najdeš každou středu na čajích a každou sobotu v tančírně. To byly doby /1965-70/, co se táhlo městem tam, kde zrovna hrála živá hudba a pak se pokračovalo jinam, protože se takhle hrálo na více místech. Až s diskotékama to upadlo. Ani nevím, jestli jsou ještě diskotéky. Jen jsem byla docela překvapená, že loni na svatbě tančili staří a mladí seděli.

smode*
hodnocení

0x
Dobrý den. Jde o to co je cílem. Je cíl si psát? Pak je to jedno a lze psát o čemkoliv. Je cíl seznámení? Pak bych vůbec nepsal ale spíše se "vystavil" a počkal až napíše nějaká holka mě. Holky jsou z jakýchkoliv zpráv od kluků většinou spíš unavené a znuděné (jde-li o seznamování). Jinak je dnešní doba super. Seznámit se na netu je rychlé, levné a na rande oba víme proč tam jsme. Ne jako například přihlouplé a zdlouhavé oťukávání holky někde v klubu, placení drinků a extrémně neefektivní "zaměřování" s nejistým výsledkem.
petr123*
hodnocení

To mam cekat až skončí karantena? A pak ji pozvat ven?
To do te doby zapomene:D

111®
hodnocení

0x

jen mne tak napadá, nemá být první věta slušné pozdravení a oslovení?

ladycat*
hodnocení

0x

Projdi si tento YT kanál: https://www.youtube.com/channel/UCHLPPmcbrcyjftn04LBZezQ

Jak začít komunikaci s holkou ve zkratce: pošli jí nějakou fotku, cos vyfotil během dne, např. jídlo, přírodu, domácí zvíře, zážitek, vtipně to okomentuj a zeptej se jí, co dělala, vařila (příp. další činnosti) ona. Můžeš taky poslat vtipný gif nebo meme obrázek.

Jak už spomenul jeden rádce přede mnou, pokud bude v odpovědích posílat smajlíky a psát souvislé odpovědi, máš zčásti vyhráno.

hodnocení

0x

Na to jste se již ptal. Nic nového se nevymyslí. Vy ji znáte, my ne. Vycházejte z toho co Vás o ní zajímá. Co byste se chtěl dozvědět. A co byste chtěl, aby se ona dozvěděla o Vás. A máte o téma postaráno. Je to pak už na ní, jestli jí to bude s Vámi bavit nebo ne. Na názor na určité věci se jí samozřejmě zeptat můžete.

t/62241-psani-si-s-holko poradte.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]