Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Psaní si s holkou

Od: ggggg odpovědí: 30 změna:
Jak začít originálně konverzací s holkou po ránu? Př: dobré ráno jak to jde?

30 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

2x

No to je fááákt originální. Tohle je pro trapáka, který se snaží sbalit holku z FB , která mu včera dala telefonní číslo nebo si ho přidala do přátel...
... znáš tu holku? Psal sis s ní už? Víš co dělala večer - byla se někde bavit nebo se učila?
Já bych zkusil nějak navázat na předchozí rozhovor, anebo se zeptal třeba jak se bavila, jak jí šlo učení, jestli se vyspala, prostě něco na co se dá rozumně odpovědět.
Kdyby ses mě jako holky ráno zeptal "jak to jde?", tak ti logicky odpovím otázkou "a co?"

ggghg
hodnocení

Jakoby znám po roce se ozvala takže jsem ji dlouho neviděl. Jen mi přijde že to psaní těžce upadá. Chce to nějak oživit jen jak?
ggggg
hodnocení

Myslíš že je fajn se bavit o tom jestli by chtěla byt zase malá a celkově o dětství a tak?
Zájmy školu sny už vše jsme probrali
hop®

Nevím od jakého věku se znáte, kdybyste se znali už jako mimina a měli z té doby zážitky, bylo by to jednodušší. Můžeš to téma zkusit nějak navodit, nenásilně, třeba že si jakoby kvůli něčemu připomeneš zážitek z dětství, třeba se chytne, třeba ne. Někteří lidé o svém dětství občas mluví, někteří raději vůbec.
Možná bys to mohl svést na nějaký svůj sen... ;)

gggg
hodnocení

Diky za radu:) je to složité s těma holkama:D

houbes*
hodnocení

2x
Ahojky jak ses vyspala? Dobré ránko jak ses vyspala? Já když jsem si takhle psal přes e-mail s přítelkyní, tak jsme používali dobré ránko jak ses vyspala? Postupem času se vám to vžije a nebudete to řešit jako dnes. Pokud jí budete každý den psát jako já tři roky ;)
No to by mě asi omývali,kdyby mi každé ráno chodilo toto *smich* s takovým klukem bych si zřejmě vztah ani nezačala. Zaplať bůh, že každá jsme na něco jiného *slunce*
houbes*
Zaplať bůh *mala*
klera*
My si s přítelem takhle píšeme a vždycky mě to zahřeje u srdce...ale když mi něco podobnýho napíše někdo, s kým se tolik nebavím nebo někdo koho beru za kamaráda, tak mě to vždycky spíš znechutí...
Pozdrav "dobré ráno" (a obzvlášť ranko) leda za situace, kdy je tam nějaký intimní propojení duší.
Tak já teda ono zmíněné dobré ráno pouzivam úplně běžné- i když s tím člověkem nemám začne pouto- pokud píšu mail velmi brzy ráno,třeba pracovní. A v zaměstnání se též zdravíme dobré ráno nebo dobré ránko. Známí i kamarádi mi také tak píší a neznepokojuje mě to. Ale ja jsem tak nějak jiná od narození. Jsem živel a čiší ze mě životní energie,hned,co vkročím do místnosti. Za mě- čím originálnější a vtipnější- tím lepší. Vždycky- i na pracovních videokonferencích. Hned je den tak nějak veselejší *smich*
houbes*
Právě, že dobré ránko, slečna má vytušit při přečtení, že od toho kluka to má být nějaká náklonnost. Každý napíše dobré ráno. Ale dobré ránko jak se máš? Má být pro tu konverzaci mezi dvěma bližší..
nov

Jakmile někde čtu Dobré ránko, vybaví se mi letitý lechtivý vtip. Mně kupříkladu zní mnohem lépe Dobré jitro. :)

ladycat*
hodnocení

2x

Můžete jí každé ráno (a taky před spaním) poslat nějaký milý gif nebo meme obrázek (o vstávání, resp. usínání). Kdyby mi někdo (i přítel) psal každé ráno, jak jsem se vyspala, asi by mě porazilo, viď @denny276 *smich* Už to poukazuje na stereotyp a jak by to pak bylo po pár letech? Já má ráda originalitu a vtipnost a myslím, že se to líbí i vícero ženám.

doplněno 08.04.20 20:54:

Během dne jí můžete např. vyfotit oběd vtipně to okomentovat, nebo vyfotit přírodu nebo jinou zajímavou věc na procházce a k tomu něco napsat. Záleží taky na tom, co ji zajímá.

doplněno 09.04.20 09:57:

@ggggg

Přesně:) proto jsem psala,že bych si s někým takovým ani nezačala nejspíš. Kdybych každé ráno četla to samé a ještě ke všemu,kdyby "mě neměl jistou",tak on už si může být 100% jistý, že se spolu ani nevyspíme *smich* také miluji originalitu a vtipnost. O člověku hodně napovídá,jak je nápaditý a tak. A právě na to jsem se vždy těšila a to mi dělalo radost . Takové to "s čím zas přijde, co vymyslel ". Musím se s partnerem (i s kamarády) smát, vymýšlet různé blbinky a tak. Nuda a stereotyp mě absolutně nebere. Jo a číst o tom,jak mu stojí, je fajn- ale ne každé ráno *smich* ,byť je to realita *smich*
vojak

Může k vám být nápaditý, vtipný a originální, ale co z toho, když tu svou originalitu sdílí ještě i s jinou. Neznamená, když někdo napíše obyčejně, třeba jak se vyspal, že vztah není pevný. Možná je pevnější, kvalitnější než ten váš. Hrát si na "nej" je také trapné a obyčejné.

ladycat*

@vojak (Přitom máte tak hezký nick ;)) Nevím, odkud berete ten předsudek, že vtipný kluk je nevěrný.

Psát pořád to samé, ještě k tomu hned po ránu otázky, mi přijde jako výslech.

Najít nějakých pár gifů a meme nevyžaduje opravdu žádné úsilí (možná proto, že jsem meme queen *smich*)

Komunikace by měla jít nějak sama, i bez zbytečných otázek (hlavně o tom, jak se vyspala). Je třeba najít nějakou společnou řeč - na záliby a na oblíbené věci se optat můžete. Je ne výslechové otázky: co děláš, kam jdeš, kdy vstáváš atd.

@ladycat *pusa* mluvíte mi z duše, myslela jsem si to samé- takový pěkný nick a pak takový obsah *smich* také si počkám na odpověď,proč by vtipný muž měl být nevěrný o něco víc, než muž nudný. Zřejmě vojak vychází z toho,že o muže s vtipem je větší zájem, tedy mají asi víc na výběr *smich* vojáku - není třeba,aby muž byl ve všem nej. Důležité je,aby byl nej pro mě. A samozřejmě i s jeho minusy. Nikdo nejsme dokonalý. Ale bavili jsme se o balení holek nebo o zahájení příjemné konverzace,nikoliv již o hotovem vztahu. A když už jsme u toho- přeji vám všem krásný slunečný den *slunce*
klera*
On to vojak myslel jinak...nejspíš narážel na tu poznámku, že o člověku vypovídá to, jak moc je originální. Pochopila jsem to tak, že ať už jsou dva ve vztahu jakkoliv nudní, o kvalitě toho vztahu to nic neříká. I když vy jste nic takovýho netvrdily. Mě přítel každej den rozesměje a já vím, že jemu se líbí, když ví, že mě dokáže rozesmát. Ale ráno poslat polibek a napsat pozdrav a přezdívku, kterou mi dal, to mě prostě strašně potěší. Čistě jenom proto, že mi ho to připomene a vím že na mě myslí. Občas mu napíšu já první, někdy si nenapíšeme...ale vždycky to je jenom trošičku odlišná verze. Může to být tím, že jsme oba introverti a všechny ty emoce i hlubší význam vidíme prostě v jednoduchým pozdravu...
ladycat*

@denny276 a @klera - Obě máte pravdu. *zdravi* Právě mi nešlo do hlavy, proč něco takového píše zrovna voják (lépe řečeno asi jen s nickem "voják"), protože zrovna s vojákama mám zkušenost, že jsou originální (životní, resp. pracovní zkušenosti). Jsem (trochu) military nadšenec a tomboy (vícero klučičích zálib).

Já jsem vždy ráno poslala příteli nějaké meme se zvířaty, PC hrami, atd. Nebudeme se přeci x-krát zdravit a vyptávat se na blbiny. Takhle jsme si psali, odkdy jsme se znali. Na prvním rande mi pustil vtipné video z oblíbené PC hry - pořád jsem schopná se na tom videu smát.

Jde o to, aby si partneři nějak přirozeně padli (i s těmi nedostatky). Pak už je téma konverzace jasná a jde to samo.

Ano s Klerou také souhlasím a chápu již, když to takto rozvedla. Jo a právě- já s těma vojákama mám taky zkušenosti, že jsou takoví dynamičtí,vtipní a tak. Jsem také military blázen a klučičí typ k tomu *smich* lítáme po lesích a po střelnicích,opravuju auta,dělám zedničinu...ale běda jak bych mela neco uštrikovat *smich*

kamaz007
hodnocení

0x

Originální (a pravdivý) by podle mě bylo třeba "zase stojí, jako každý ráno" *smich*

ladycat*

Myslím, že po takovémto psaní by si ho hned zablokovala. *zed*

fugass*
Nebo jí napsat - Moniko taky ti ráno stojí?
ladycat*

@fugass *smich* *hej*Taková blbina, ale rozesmál jste mě.

fugass*
A ještě větší mazec by byl, kdyby mu odepsala že jo. *vtip*

figurek*
hodnocení

0x

To tě opravdu nic nenapadá?

Zdar *srdce*. Jak ses vyspala? Já jsem si všiml, že mi do rána zkameněly ponožky. Když je zvednu, nepadají na zem. Ale to je fuk, aspoň za mnou nikdo nepoleze. Jaro je tady, koronapsotník jde pryč a já už se těším, jak dáme s kámošema dáme pár fernetů a jak se zase porveme na fotbale.

Atd. :)

gggg
hodnocení

Denny a s čím třeba přišel? O čem ses ty jako holka ráda bavila nebo psala?
Většinou to byly krátké básničky nebo verše různého rázu. Nejsem moc romanticky založený typ ale občas toho trochu neuškodí. Moc si toho už nepamatuji,ale nektere jsem si i zapisovala.Tak vyberu ty co si pamatuju,a nejsou sprosté *smich* Dobré ráno, snad se Ti v noci něco pěkného zdálo...Dobré ráno,měj se sladcem ať probíhá všechno hladce...Otevři oči, dobré ráno! Na krásný den je zaděláno... Dobré ráno ospálku,slunce škrtlo zápalku,otevřelo tvoje oči,z Tvé krásy se hlava točí.Čeká tě baječný den a potom v noci další sen,jaký ti může závidět klidně celý svět... Dobré ráno,milá dámo. Doufám, že jste sladce spala a krásná pohádka se Vám zdála...Přeji krásné ráno, ať máš pěkně vyvětráno...Venku svítí sluníčko, krásné ráno Haničko... Ráno přišlo z vesela,stejně jako včera. Přece nejde,lásko moje,spát až do večera...Ráno krásnější se pro mě stává, když vím, že na mě myslíš a máš mě ráda...A pak taky třeba: Stýská se mi po Tvém těle, chci Tě zase do postele *smich* Jinak o čem jsme si psali..Já ráda o autech a motorkach,o závodech. Nebo o hledání detektorem a nálezech,ale vděčné téma jsou i domácí mazlíčci. I třeba co se mi zdálo v noci nebo stalo přes den. Vesměs ze všeho jde udělat pěkná nebo vtipná příhoda.
klera*
No tak to je krása. *slunce* *srdce* To možná zavedu u nás. :D
Klidně zaveďte. Je to fakt milé a vymyslet se dá leccos *slunce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]