Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

VEVIO.CZ - telefonní kontakt

Od: md odpovědí: 17 změna:

Vážení, objednala jsem z e-shopu VEVIO.CZ 2ks zboží a předem zaplatila. 1ks dorazil v šílené kvalitě a 2.kus nepřišel vůbec. Tato legrace mě stála tisícovku. Vrácenou zásilku nepřijali, na vyplněný reklamační formulář neodpovídají. Na internetu je spoustu stejně podvedených zákazníků. Nemohu nalézt kontakt.

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Obraťte se na svou banku.

hodnocení

0x

V reklamačním řádu mají uvedeno, že reklamace vyřizovat s fy Beast s.r.o. Nejedná se však o seriózní firmu. :(

rejstriky.e15.cz/...
poradte.cz/...
vasestiznosti.cz/...
Zdroj: poradte.cz/...
Vyjádření majitele e-shopu: irozhlas.cz/...

Zdroj: poradte.cz/...
poradte.cz/...

:(

md
hodnocení

To jsem hledala, ale prý v r.2018 je koupil jiný majitel. Ale děkuji, zkusím.

md
hodnocení

Ještě jednou louisa1 děkuji, vypnila jsem alespon stížnost na D-Testu, ná Vámi uvedeném odkazu. Třeba pomohou...

hodnocení

0x
D test vám peníze nevrátí. To musíte v bance. Některá vrací platby zpět, včera to bylo v TV.
md
hodnocení

Stire, prosím, dokázal byste mi říci kdy v TV na jakém kanálu? Mrkla bych se do archivu. To je zajímavé co píšete, ale neuvěřitelné...že by mi banka pomohla...Předem děkuji.

Ve zprávách, tuším na primě, ale nevím to jistě. Některé banky už i platby pro tento obchod zablokovaly.
md
hodnocení

O.K., děkuji.

pavlinavecerov

Také bohužel marně čekám na vrácení peněz už od listopadu .No zda se ze jsem na Vevio pěkně nalatela,zboží katastrofa a peníze už asi neuvidim smiruji se tim ze jsem přišla o 1500 holt za blbost se platí ale mělo by se o tom vědět,určité nejsem sama kdo takto dopadl

Byly to "Černé ovce", už jsem Vám to psala. koukněte se do archivu. Ale viděla jsem to buďto tento týden, nebo minulý týden.

olgaciprova
hodnocení

0x

Dobrý den,také jsem si objednala a zaplatila předem,dodnes neodpověděli i když na reklamaci mi přišlo,že mají na vyřízení reklamace 30 dní,to bylo v neděli a nic,můžete někdo poradit,jak mám dál postupovat?

Podle všeho nijak. Jedině si to zapamatovat a příště si každý obchod více ověřit před nákupem. A speciálně všechny tyto překupníky. Už to koluje po internetu strašně dlouho, aby si lidé dávali pozor a pořád to nestačí. já to nechápu. Přece jde o mé peníze a než je někomu pošlu, tak si zjistím, komu je posílám. *co*

michaela2355
hodnocení

0x
Mam stejnou zkušenost , objednala jsem si dvě halenky za necelých 1000 Kč , doposud jsem zboží neobdržela a vevio obchod samozřejmě nereaguje na urgence a o vracení částky se nebudu raději vyjadřovat. Malinkova
VEVIO.CZ - telefonní kontakt

Bodejť by reagovali, vždyť to bylo tento týden v "Černých ovcích", ten obchod je totální podvod a má velké problémy se stížnostmi a vracením peněz. Hoďte to za hlavu, peníze už nedostanete.

Přece jim stránky zablokovali nebo ne? V lednu to bylo ve zprávách.

Stire, no právě, já jsem to také viděla.

sidpnia
Prosím o pomoc v prosínci jsem objednala zboží za4 tisíce zboží ani peníze nemám můžete mi poradit co s tím felat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma vevio
Otázky na téma vevio zkušenosti

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]