Nejste přihlášen/a.
Vážení, objednala jsem z e-shopu VEVIO.CZ 2ks zboží a předem zaplatila. 1ks dorazil v šílené kvalitě a 2.kus nepřišel vůbec. Tato legrace mě stála tisícovku. Vrácenou zásilku nepřijali, na vyplněný reklamační formulář neodpovídají. Na internetu je spoustu stejně podvedených zákazníků. Nemohu nalézt kontakt.
V reklamačním řádu mají uvedeno, že reklamace vyřizovat s fy Beast s.r.o. Nejedná se však o seriózní firmu.
rejstriky.e15.cz/...
poradte.cz/...
vasestiznosti.cz/...
Zdroj: poradte.cz/...
Vyjádření majitele e-shopu: irozhlas.cz/...
Zdroj: poradte.cz/...
poradte.cz/...
Stire, prosím, dokázal byste mi říci kdy v TV na jakém kanálu? Mrkla bych se do archivu. To je zajímavé co píšete, ale neuvěřitelné...že by mi banka pomohla...Předem děkuji.
Také bohužel marně čekám na vrácení peněz už od listopadu .No zda se ze jsem na Vevio pěkně nalatela,zboží katastrofa a peníze už asi neuvidim smiruji se tim ze jsem přišla o 1500 holt za blbost se platí ale mělo by se o tom vědět,určité nejsem sama kdo takto dopadl
Dobrý den,také jsem si objednala a zaplatila předem,dodnes neodpověděli i když na reklamaci mi přišlo,že mají na vyřízení reklamace 30 dní,to bylo v neděli a nic,můžete někdo poradit,jak mám dál postupovat?
Podle všeho nijak. Jedině si to zapamatovat a příště si každý obchod více ověřit před nákupem. A speciálně všechny tyto překupníky. Už to koluje po internetu strašně dlouho, aby si lidé dávali pozor a pořád to nestačí. já to nechápu. Přece jde o mé peníze a než je někomu pošlu, tak si zjistím, komu je posílám.
Bodejť by reagovali, vždyť to bylo tento týden v "Černých ovcích", ten obchod je totální podvod a má velké problémy se stížnostmi a vracením peněz. Hoďte to za hlavu, peníze už nedostanete.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.