Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velké pocení

Od: milena odpovědí: 4 změna:

Dobrý den. Mám problémy s velkým pocením Třeba v zimě jdu do obchodu kousek od bytu a přijdu hodně propocenou košili taktéž v létě. Je mi 65let měl jsem nemoci srdečni arytmii plícní embolii 2 krát epileptický záchvat jsem v předčasném duchodu. Doktorka mne poslala na odběry udajně v pořádku taky tlak mám v pořádku. Řekla mi abych si na pocení zvykl. Z tablet beru lanzul prestarium warfarin tablety a kepru. Každý měsíc chodím na kontrolu hodnot warfarinu. Výsledky mám vždy v pořádku. Jsem nekuřák alkohol nepiji. Který z doktoru ze zabývá tím to problémem aby se zjistily a našly problémy a vyřešily? A nebo se zjištěných odběru krve odběr které nehradí pojištovna a odběr nemám? Děkuji za radu.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Mileno, jste chlap nebo žena?

Mně je 64, mám nadváhu a jelikož bydlím ve 4. patře bez výtahu, tak často po příchodu domů jsem taky dobře zpocený. Srdeční arytmií jsem si také prošel, warfarin beru také. O hodnotách testů zředění krve raději nemluvím (asi tak +/- autobus).

Takže vám mohu jen poradit abyste se zase tak moc zbytečně nehlídal, neprospívá to vaší psychice a následně ani fyzickému stavu.

Takže pro mě to trochu zavání hypochondrií. S vaším problémem vám žádný lékař nepomůže, můžete si pomoci jedině sám, a to změnou životosprávy, odbouráním zbytečných kil na svém těle a asi i celkovou změnou dosavadního životního stylu.

hodnocení

2x

Milá Mileno, co kdybyste si zkusil koupit trička se stříbrem, jak již jsem zde několikrát radila silně potícím se lidem, nebo jestli jste se zde ptal / ptala vy, tak jsem to již tenkrát radila. A čaj ze šalvěje, ne však dlouhodobě.

proc
hodnocení

0x

Stále řešíte totéž: poradte.cz/...

liska5
hodnocení

0x

Užívat hořčík. Obvoďák by to měl vědět vzhledem k práškům, které berete. Pak by mohl předepsat Mg-Magnosolv, ten je účinnéjší, než ty bez receptu. A chutný. Pak raději rozloženě: Půl sáčku a večer druhou půlku. Na pocení se doporučuje šalvějový čaj, ale ten nelze dlouhodobě. Po třech týdnech dlouhá pauza. Obojí konzultuj pro jistotu s lékařem. Sám si naordinuj denní procházky, pohyb.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]