Nejste přihlášen/a.
Před 2 měsíci jsem objednala ve Veviu kabát,ihned zaplatila.Nasledně mě ještě týden upomínali,že nemám zaplaceno, až jsem jim psala,ať si tam udělají pořádek, že mají peníze týden na účtu. 2 měsíce se nic nedělo a dnes mi napsali, že jim pošta ztratila zásilku a že mi vrátí peníze. Kabáty stále nabízí s cenou o 200 Kč vyšší. Je to slendrian, nic tam neobjednavejte.
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
Snad Vám ty peníze vrátí a není to od nich jen další lež, že je vrátí. Myslím si, že je to vyloženě podvodně fungující firma, tedy že se nejedná o nepořádek ale o záměr.
doplněno 07.01.20 08:54:
Je dobře, že jste napsala upozornění pro ostatní. I když o Veviu už diskuze byly, tak ne každý si to přečetl. Tady je odkaz na jednu diskuzi.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma vevio
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]