Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pozor na eshop Vevio.cz

Od: siki odpovědí: 5 změna:
Před 2 měsíci jsem objednala ve Veviu kabát,ihned zaplatila.Nasledně mě ještě týden upomínali,že nemám zaplaceno, až jsem jim psala,ať si tam udělají pořádek, že mají peníze týden na účtu. 2 měsíce se nic nedělo a dnes mi napsali, že jim pošta ztratila zásilku a že mi vrátí peníze. Kabáty stále nabízí s cenou o 200 Kč vyšší. Je to slendrian, nic tam neobjednavejte.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

No to je notoricky známá věc. Ale buďte ráda, že Vám alespoň vrátí ty peníze. Jiní to štěstí nemají. Soudím podle všelijakých stížností na tento "obchod". I tady se to řešilo.

dolga*

http://vool.cz/mHEt7

Jsou proslulí podvody, takže paní jestli uvidí peníze, těžko říci...

hodnocení

0x

Snad Vám ty peníze vrátí a není to od nich jen další lež, že je vrátí. Myslím si, že je to vyloženě podvodně fungující firma, tedy že se nejedná o nepořádek ale o záměr.

doplněno 07.01.20 08:54:

Je dobře, že jste napsala upozornění pro ostatní. I když o Veviu už diskuze byly, tak ne každý si to přečetl. Tady je odkaz na jednu diskuzi.

poradte.cz/...

rorschach*
hodnocení

0x

to je novinka. Stačí zkouknout kdekoliv zkušenosti.

motak
hodnocení

0x
tak kdyz si ani neprectete za jakych podminek nakupujete, se pak nedivte...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma vevio

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]