Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
také bych chtěla varovat před internetovým obchodem VEVIO. Objednala jsem si mikinu s vánočním vzorem, ale bohužel dosud nedorazila. Když jsem jsem podívala do sledování balíčku, tak je tam uvedeno , že objednávka byla odeslána a vyřízena. Byla jsem i na poště, ale tam také nic není. Nikde není uveden žádný kontakt, takže nevím, na koho bych se měla obrátit. Ráda bych se i přidala na nějakou hromadnou žalobu.
Děkuji
Jana Dietrichová
vevio neni obchod ale zprostredkovatel zbozi z ciny. Takze ano, naletela jste, ale z jineho duvodu nez si myslite. Zaplatila jste zrejme i dvojnasobnou cenu, nez kdybyste si to koupila na www.aliexpress.com sama, a dodani zbozi bude trvat stejne dlouho jako z aliexpress. Navic aliexpress ma lepsi web, uzivatelskou sekci a prehled o kazdem nakupu.
Z ciny objednavam hodne, takze pocitejte od data objednani:
2-7 dni predani dopravci
4-10 dni nez vzletne 1. letadlo
3-12 dni nez je zasilka v Praze
6-14 pracovnich dni, doruceni 30minut jizdy autem z vymenovaci posty Praha 120 k nasi poste
Provozovatelem internetové nákupní galerie Vevio je společnost Beast s.r.o., IČO: 03600599, se sídlem Biskupský dvůr 1154/, Nové Město, 110 00 Praha, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u městského soudu v Praze pod sp. zn. C 234409. Mají to pochopitelně na svých stránkách. Prostřednictvím internetové nákupní galerie Vevio.cz prodávají zboží zahraniční subjekty, konkrétně společnosti HangZhou Shengyan E-commerce Co,Ltd a Yiwu Geerjiao Jewelry Firm. Podnět můžeš podat na ČOI nebo můžeš podat trestní oznámení pro podezření ze spáchání přečinu podvodu kterémukoliv policistovi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.