Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Varování před internetovým obchodem VEVIO

Od: janadietrichov odpovědí: 8 změna:

Dobrý večer,

také bych chtěla varovat před internetovým obchodem VEVIO. Objednala jsem si mikinu s vánočním vzorem, ale bohužel dosud nedorazila. Když jsem jsem podívala do sledování balíčku, tak je tam uvedeno , že objednávka byla odeslána a vyřízena. Byla jsem i na poště, ale tam také nic není. Nikde není uveden žádný kontakt, takže nevím, na koho bych se měla obrátit. Ráda bych se i přidala na nějakou hromadnou žalobu.

Děkuji

Jana Dietrichová

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

5x

vevio neni obchod ale zprostredkovatel zbozi z ciny. Takze ano, naletela jste, ale z jineho duvodu nez si myslite. Zaplatila jste zrejme i dvojnasobnou cenu, nez kdybyste si to koupila na www.aliexpress.com sama, a dodani zbozi bude trvat stejne dlouho jako z aliexpress. Navic aliexpress ma lepsi web, uzivatelskou sekci a prehled o kazdem nakupu.

Z ciny objednavam hodne, takze pocitejte od data objednani:
2-7 dni predani dopravci
4-10 dni nez vzletne 1. letadlo
3-12 dni nez je zasilka v Praze
6-14 pracovnich dni, doruceni 30minut jizdy autem z vymenovaci posty Praha 120 k nasi poste

jezevec*
hodnocení

1x

Provozovatelem internetové nákupní galerie Vevio je společnost Beast s.r.o., IČO: 03600599, se sídlem Biskupský dvůr 1154/, Nové Město, 110 00 Praha, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u městského soudu v Praze pod sp. zn. C 234409. Mají to pochopitelně na svých stránkách. Prostřednictvím internetové nákupní galerie Vevio.cz prodávají zboží zahraniční subjekty, konkrétně společnosti HangZhou Shengyan E-commerce Co,Ltd a Yiwu Geerjiao Jewelry Firm. Podnět můžeš podat na ČOI nebo můžeš podat trestní oznámení pro podezření ze spáchání přečinu podvodu kterémukoliv policistovi.

janadietrichov
hodnocení

Děkuji moc za info. Podám také trestní oznámení. Jana

joudic*

podavate zbytecne, oni jsou v mezich zakona...
zbozi vam samozrejme prijde, ale viz moje tabulka, pocitejte ted pres svatky cca 30-40 dni

hodnocení

1x

Tady je odkaz na jinou diskuzi o VEVIO. Možná tam je někdo, kdo by se k žalobě přidal.

poradte.cz/...

priklad1*
hodnocení

0x

Stěžovat si? Leda tak na lampárnu.

krajskelisty.cz/...

katerina*
hodnocení

0x

Také jsem naletěla. nedaří se mi z nich dostat peníze nazpět.

Nevíte náhodou někdo kontakt na ně? Telefon, nebo kde opravdu sedí?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma vevio

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]