Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přítele vzrušují moje chodidla

Od: pavlina* odpovědí: 8 změna:
Ahoj všem, po roce vztahu se mi přítel přiznal, že ho vzrušují moje chodidla. Různě mě po nich hladí, někdy i líbá... Přes zimu jsem zanedbávala pedikúru, a kůže mi trochu ztvrdla. To je začalo vzrušovat ještě víc, hraje si s tvrdou kůží na patách, různě ji i odlupuje... Nevadí mi to, je to celkem i příjemné... Nechce, abych šla na pedikúru. Mám ho fakt ráda, je moc fajn, miluju ho.. ale zatvrdla kůže na patách mi začala praskat... Praskliny se mu také líbí... Ale já se ve svých 21 letech za své chodila už stydím... Otevřenou obuv moc nenosim, lodičky vyhledávám s uzavřenou patou. Teď budu dělat hostestku na jedné akci, kde máme předepsané boty na podpatku s otevřenou patou... Co mám dělat? Ukázat takové paty? Je to společenské faux pas? Nechci příteli upřít jeho radost... Ach jo :( Snad lidi tak nekoukaji, jaké má kdo paty...
Přítele vzrušují moje chodidla
zámek
kapkanadeje uzavřel tuto otázku

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Děláte si z nás srandu, že? To si pište, že takových fuj pat si lidé všimnou. Zvláště v botách na podpatku s otevřenou patou. Nedivím se Vám, že se za takové paty stydíte. Ovšem - pokud to partnera vzrušuje, proti gustu...

lipanek
hodnocení

1x

Nedělej si z nás srandu. Přes zimu mě trochu zhrubla kůže.

Za prvé, žádná zima nebyla, ale léto. Tohle je noha zanedbaná,bez každodenní péče, tedy nemytá,neorašplovaná pemzou, pilníkem, nenamazaná krémem pro chodidla.

Byla zde 4.8. jedna taková otázka, kdy slečna měla jet na nějaký relax pobyt a vyfotila přesně takovouto, nechutnou nohu, kterou schovávala do ponožek.

Přítel je chro, chro, místo aby Vás zahnal do koupelny poradte.cz/...

hodnocení

1x
FootFetišismus je celkem dost rozšířená úchylka ale pochybuji že by se mu líbila taková struhadla na patách.

houbes*
hodnocení

1x
Hmm divný to chlap

hodnocení

1x

Jste divní oba...

hahanaj*
hodnocení

0x

s tím bych se nikde nechlubila*blee*dneska je takových prostředků že můžete mít chpdila jako miminko zadek

hodnocení

0x

Nevěřím ani slovo. To se máte teda čím chlubit. *zed* A kdybyste opravdu měla takto zaměřeného přítele, tak by Vás s takovými chodidly poslal do...

hodnocení

0x
Kolegové, klídek *stop*
Tahle trollka si z Vás utahuje.
---
Stejně nechápu... Pán Bůh chtěl stvořit dokonalost, ale někde udělal chybu *zmateny*

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]