Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Půjčka na MD

Od: martinkaa* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den poradí někdo solidní firmu ,která mi půjčí cca 10 000 - 15 000 kč ,když jsem na mateřské dovolené?, Díky všem

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

0x

*jasne*Solidní bývají ve většině případech pouze banky. V žádném případě se neuchylujte k půjčce od nebankovních sektorů;)

Zas to není taková velká částka*sok*, rodina nebo známí by nepomohli?:)

doplněno 04.03.10 12:22:

přikládám odkaz jedné zdejší diskuze: poradte.cz/...

inulina*
hodnocení

0x

V bance mi nedovolili jít ani 2000 do debetu, když pobírám pouze rodičák (prý to nemohou posoudit, jako příjem). Pokud máte manžela nebo partnera, tak jedině nechat posuodit jeho příjem a banka sama řekne, kolik by Vám mohli půjčit.

Pokud potřebujete finance na nějaký nový spotřebič do domácnosti, tak se dá sehnat na splátky téměř všude a kolikrát se vyplatí i víc než samotná půjčka. Při spácení spotřebiče v ceně 10.000 Kč položíte 1000 Kč a platíte 10 měsíců po tisícovce.

Ale ať půjčka nebo cokoliv na splátky, pokaždý budou asi požadovat Váš příjem *nevi* a jak už jsem uváděla, rodičák jako příjem neberou, je to spíš životní minimum pro Vás a dítě.

zuzee*

Jen s rodičákem v bance půjčku dostane těžko, pokud je rodičák jako jediný příjem. A na splátky podle mě by asi taky nic nedali.

saw*

Zkusil bych poštovní spořitelnu, tam to také dříve šlo na mateřskou dovolenou, pokud se přes rok nic nezměnilo, nebo pokud nespřísnili pravidla pro poskytování půjček...

arecibo*

Já si koupil zánovní malou ledničku od souseda za 500 Kč a nemusel jsem kupovat totéž, ač nové, za možná i 10x násobek té zánovní:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]