Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dnes jsem byl při jedné výměně názoru za volantem napaden. Dotyčný mi nedal přednost, tlaksonem jsem ho upozornil a on asi přes svoji hrdost to nevydržel a šel si to slovně vysvětlit. Při výměně názorů mi dal pěstí a zabouchl nohu do dveří. Nic mi sice není, ale nechal jsem se pracovně zneschopnit a podal na dotyčného trestní oznámení.
Otázka zní. Jakou nejkratší dobu můžu marodit aby dotyčný z toho měl co nejvíc problémů? Plánuji si nárokovat ušlou mrzdu, plnění za pohmožděniny atd... Děkuji.
vasejmeno2, to snad nemyslíte vážně, zní mi to jako příspěvek od zapšklého zakomplexovaného nesebevědomého bezpáteřního mouly.
Možná Vám to tak přijde, ale jde mi spíše o princip celé věci. Já nic špatného neudělal a mám být na tom bit já? Podobně namachrovaných frajírků se na silnici pohybuje mraky, chci aspoň jednomu předvézt jaké jsou následky.
Co kdybych měl například po té ráně sraženinu a ráno se už neprobudil. Nikdo by ani nevěděl, že se něco takového stalo.
vasejméno-spíše se předvezte jak umíte česky! Asi jste jej vyprovokoval jinak než jen zatroubením-toto se běžně řeší -pokud vytroubený myslí, že troubič troubí zbytečně, vztyčeným prostředníkem a ne dáním někomu po hubě! A máte jen štěstí,že chodíte k lékaři ,kterému nevydí hypochondrové. U naši OL byste při švindlování letěl ven z ordinace jak namydlený blesk .
@vasejmeno2 - jde mi spíše o princip celé věci
Ale nejde... jen to hezky vypadá, když se to napíše. Jde vám a) o pomstičku, b) o peníze, c) o oboje dohromady.
I přesto se mopžná najde někdo, kdo vám poradí.
Dle pravidel Poradte.cz Vám zde nikdo nemůže odpovědět.
- Z7 - poskytovat návod k páchání trestných činů nebo nečestnému (podvodnému) jednání a také nelegálního šíření softwaru, autorských děl atd.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.