Nejste přihlášen/a.
Dobrý den všem..Jsem skoro 17 ti letá slečna a mám menší problém se svou postavou ..Prostě jsem nespokojená a už nevím co mám dělat proto se obracím sem.. Můj problém spočívá v tom že nevím jak mám shodit břicho a stehna .. prostě se mi mé bříško nelíbí =o( mám ho ,,špekaté" a nevím jak ho zbavit přebytečných tuků aby bylo krásně ploché.Stehna se mi celá třesou když jdu proto se i stydím v létě do plavek a tudíž i do minisukně. Prosím poraďte mi =o( Byla bych vděčná za nějaký jídelníček i s časem nebo nějaké doporučené cviky . Prosím sem zoufalá =o( předem děkuji za odpovědi Sharpay
Také doporučuji mrknout se v okolí na nějaké fit centrum s aerobikem, alpiningem, kalanetikou apod. Chce to překonat stud, koupit elasťáky a vyrazit, na kámošky nemůžeš spoléhat a není žádná ostuda chodit sama, doporučuji začít 2 x týdně a pak přidat na 3 x týdně. Asi 2 x na něco rychlejšího - aerobik, step aerobik a 1 x posilování - kalanetika, power joga, pilates apod. Můžeš taky chodit běhat, chodit na brusle a k tomu přidat nějaké ty cviky na bříško a stehna zeny.cz/... . Já takto zhubla kdysi 20 kg a celkem se to udržela a to je to už skoro 10 let, neváhej a vrhni se na to. Jídelníček stačí upravit tak, abys jedla pravidelně 5 denně, hodně pít, zeleninu, omezit sladkosti, smažené, tatarku, to ti bude bohatě stačit, pokud začneš cvičit. Občas se odměň tím, co máš ráda. Hodně zdaru
pokud jsi z Prahy nebo z většího města, ve fit-centrech se v poslední době objevilo cvičení tzv. BOSU nebo HEAT pro hubnutí a zároveň i posilování všech svalů jako dělané. Přijdou pěkné dny, to bude vybízet i k delším procházkám, svižná chůze na čerstvém vzduchu, to je též výdej kalorií. Zároveň to chce samozřejmě omezit tučná jídla, menší porce po cca 3 hodinách, hodně zeleniny a hlavně dodržovat pitný režim v podobě buď bylinných čajů, zeleného čaje, neperlivé vody. Výsledky nebudou vidět za týden, možná ani ne hned po měsíci pravidelného cvičení a dodržování zdravého stravování, ale chce to vydržet a nevzdávat to, bude to stát určitě za to
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.