Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevím jak shodit břicho

Od: sharpay* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den všem..Jsem skoro 17 ti letá slečna a mám menší problém se svou postavou ..Prostě jsem nespokojená a už nevím co mám dělat proto se obracím sem.. Můj problém spočívá v tom že nevím jak mám shodit břicho a stehna .. prostě se mi mé bříško nelíbí =o( mám ho ,,špekaté" a nevím jak ho zbavit přebytečných tuků aby bylo krásně ploché.Stehna se mi celá třesou když jdu proto se i stydím v létě do plavek a tudíž i do minisukně. Prosím poraďte mi =o( Byla bych vděčná za nějaký jídelníček i s časem nebo nějaké doporučené cviky . Prosím sem zoufalá =o( předem děkuji za odpovědi Sharpay

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

papene*
hodnocení

0x

*klik*Podívej se do archivu poradte.cz jsou tam podobné dotazy.

např. poradte.cz/...

raadek*
hodnocení

0x
Ono se to resi vsude a casto. Proste ses holka a tuk se ti uklada prave v techto mistech. Muj nazor je, ze muzes jist co chces, ale umerne k fyzickym aktivitam. Jist casto a malo. Doporucil bych ti uzivani jablecneho octa. Podrobnosti si najdi na webu. Co se tyka cviceni, tak nejvhodnejsi je plavani, protoze po nevhodnych cvicich by si mohla mit nehezka svalnata stehna. R.

martini*
hodnocení

0x

Také doporučuji mrknout se v okolí na nějaké fit centrum s aerobikem, alpiningem, kalanetikou apod. Chce to překonat stud, koupit elasťáky a vyrazit, na kámošky nemůžeš spoléhat a není žádná ostuda chodit sama, doporučuji začít 2 x týdně a pak přidat na 3 x týdně. Asi 2 x na něco rychlejšího - aerobik, step aerobik a 1 x posilování - kalanetika, power joga, pilates apod. Můžeš taky chodit běhat, chodit na brusle a k tomu přidat nějaké ty cviky na bříško a stehna zeny.cz/... . Já takto zhubla kdysi 20 kg a celkem se to udržela a to je to už skoro 10 let, neváhej a vrhni se na to. Jídelníček stačí upravit tak, abys jedla pravidelně 5 denně, hodně pít, zeleninu, omezit sladkosti, smažené, tatarku, to ti bude bohatě stačit, pokud začneš cvičit. Občas se odměň tím, co máš ráda. Hodně zdaru

hodnocení

0x

pokud jsi z Prahy nebo z většího města, ve fit-centrech se v poslední době objevilo cvičení tzv. BOSU nebo HEAT pro hubnutí a zároveň i posilování všech svalů jako dělané. Přijdou pěkné dny, to bude vybízet i k delším procházkám, svižná chůze na čerstvém vzduchu, to je též výdej kalorií. Zároveň to chce samozřejmě omezit tučná jídla, menší porce po cca 3 hodinách, hodně zeleniny a hlavně dodržovat pitný režim v podobě buď bylinných čajů, zeleného čaje, neperlivé vody. Výsledky nebudou vidět za týden, možná ani ne hned po měsíci pravidelného cvičení a dodržování zdravého stravování, ale chce to vydržet a nevzdávat to, bude to stát určitě za to :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]