Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obrovska boule na cele

Od: jezinka1989 odpovědí: 10 změna:
Ahoj, dala jsem si strasnou pecku o hranu ramu dveri. Vyrostla mi v okamziku takovahle boule. Strasne boli, jinak mi nic neni. Fotka je hned chvilku po tom ale ted je ta boule trochu vetsi a hlavne se mi kolem ni dela modrina. Potrebu vedet jestli se zhorsi a jak ji co nejrychleji vylecit a jak dlouho nez mi splaskne. Diky.
Obrovska boule na cele
zámek
kapkanadeje uzavřel tuto otázku

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zdravím. Lékař, ledovat, ale o tyto rady stejně nestojíte. Děláte si z nás legraci, že? Zdá se, že jiné dotazy ani nemáte. Již zde nezakládejte dotazy na toto téma!

poradte.cz/...

poradte.cz/...

poradte.cz/...

hodnocení

1x

Také bych to nepodceňoval. Tohle není normální otok po úderu, tam došlo ještě k něčemu jinému. Jeď na tu pohotovost.

hodnocení

0x

S takovou boulí jeď na pohotovost.

Úrazy hlavy a obličeje se nikdy nesmí podceňovat !

doplněno 09.04.19 17:01:

Pokud se domníváš, že všechny úrazy jsou stejné, tak zůstaň doma.

Je to tvé zdraví.

jezinka1989
hodnocení

To asi fakt neni potreba, nic mi neni krom te boule. Uz jsem kdysi mela otres hlavy a tohle s tim nema nic spolecnyho.

liska5
hodnocení

0x

Měla jste ji hned zamáčknout něčím kovovým a držet a chladit. Teď bude ten krevní výron z popraskaných vlásečnic klesat a budete mít kolem oka monokl, který půjde od modré přes fialovou po zelenožlutou. Mazat jedině mastí z lékárny, která urychluje rozpouštění a vstřebání krevních sraženin ve tkáních. Nabídnou Vám nějaký Hirudoid.

jezinka1989
hodnocení

Jak bude z te boule monokl? Da se tomu vyhnout?
liska5

V těch tkáních to bude pomaličku stékat níž. To bude ten monokl. Kolem oka je tkáň řídká, prokrvená. A to je vlastně riziko. Oko i mozek hned vedle. A ta krevní sraženina se může zanítit, což by byl průšvih. Proto Tě nabádají jít k lékaři.

jezinka1989
hodnocení

Tak samozrejme kdybych videla nejake komplikace tak pujdu jen se mi nechce bezet jenom kvuli bouli, popripade monoklu. Dik

kami*
hodnocení

0x

dá se to ledovat (nepřehánět to).

moc to neurychlíš, chce to prostě svůj čas(odhaduji 4-14dnů, každému se to hojí jinak).

modřina z toho bude pěkná...

pohotovost asi není nutná, ale pokud by se ti dělalo špatně, tak neváhej ani minutu a běž

jezinka1989
hodnocení

Ajaj, tak dlouho?
A nekdo pred vami rikal ze snad muzu mit i monokla.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]