Nejste přihlášen/a.
Pri padu jsem se prastil do oboci a vyrostla mi na nem boule jako vejce ale ta ted, druhy den, leze dolu do oka a myslim ze z toho mam velkyho monokla. Jak to osetrit a jak dlouho to budu mit?

3x
Teď už s tím tak moc neuděláš. Dávej na to studený. Jak dlouho to budeš mít? Podle toho, jak se Ti sráží krev a zase rozpouští krevní sraženina. Počítej miminálně týden.
1x
To v těch měkkých tkáních krev z popraskaných vlásečnic stekla níž. Teď to bude modré, pak to bude zelenat , pak žloutnout. V lékárně mohou prodat mast na vstřebávání modřin. Moc ten proces ale neurychlíš. Když se chceš angažovat, tak dobré je jíst pohanku / rutin/ a pít přesličkový čaj / Si/.
Tak teda nevim jak mi na monokla kolem oka pomuze pohanka...
Pohanka, to jen doplňkově, neboť obsahuje rutin, který zpevňuje stěny vlásečnic.// Když nejdeš k lékaři, tak aspoň do lékárny pro nějakou mast na podlitiny. K lékaři bych šla, kdyby byla proseknutá kůže. Kvůli možné infekci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.