Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mam monokla?

Od: monokl odpovědí: 8 změna:
Dobry den
Pri padu jsem se prastil do oboci a vyrostla mi na nem boule jako vejce ale ta ted, druhy den, leze dolu do oka a myslim ze z toho mam velkyho monokla. Jak to osetrit a jak dlouho to budu mit?

Mam monokla?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

3x

Teď už s tím tak moc neuděláš. Dávej na to studený. Jak dlouho to budeš mít? Podle toho, jak se Ti sráží krev a zase rozpouští krevní sraženina. Počítej miminálně týden.

monokl
hodnocení

Diky. Bojim se ze to bude vic nez tyden protoze jak na ty fotce mam to bouli na tom hornim vicku tak ta je dneska jeste opuchlejsi a mam to i pod okem takze od rana mam to oko uplne opuchly vsude kolem a mam uplnyho monokla, jako nejenom ten opuch ale jeste to je fialovy cely.

liska5
hodnocení

1x

To v těch měkkých tkáních krev z popraskaných vlásečnic stekla níž. Teď to bude modré, pak to bude zelenat , pak žloutnout. V lékárně mohou prodat mast na vstřebávání modřin. Moc ten proces ale neurychlíš. Když se chceš angažovat, tak dobré je jíst pohanku / rutin/ a pít přesličkový čaj / Si/.

monokl
hodnocení

Je to dneska dvakrat takovy jak na ty fotce co se ty boule tyce a monokla fakt mam stopro uz taky protoze je to uplne fialovy.
Tak teda nevim jak mi na monokla kolem oka pomuze pohanka...
liska5

Pohanka, to jen doplňkově, neboť obsahuje rutin, který zpevňuje stěny vlásečnic.// Když nejdeš k lékaři, tak aspoň do lékárny pro nějakou mast na podlitiny. K lékaři bych šla, kdyby byla proseknutá kůže. Kvůli možné infekci.

monokl
hodnocení

Jo tak. kuzi proseknutou nemam ale k doktorce jsem nakonec sel protoze se mi ta boule kolem celyho oka ani ten monokl nijak nezmensil po ledovani. Dr mi udelala rentgen a nic tam neni ale rekla mi za takovyho monokla jako mam ja muzu mit i mesic ze je fakt paradni

hodnocení

0x

nic moc velkýho do tejdne to sleze

nejlepší je to chladit

monokl
hodnocení

Tak nwvim kdyz vam to vcera nepripadalo jako nic moc velkyho co byste mi rekl dneska protoze jak uz jsem tu nekomu odpovidal dneska je ta boule jak mam nad tim okem jeste vetsi a mam to i pod okem takze mi to oko opuchlo tak ze ho vubec neotevru a navic jeste mam fakt obrovskyho monokla na tom k tomu otoku, uplne fialovy to je.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]