Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Láska - trápení

Od: matejnovak odpovědí: 5 změna:
miluji jednu dívku ale ona mě ne. před třemi dny jsem se dozvěděl že miluje mého nejlepšího kamaráda. v tu chvíly kdy jsem to zjistil jsem se málem zhroutil. řekl jsem jí že se stím musím smířit ale že tu s ní zůstanu napořád. Prý by to neunesla, kdybych odešel. Ale zároveň se nechci trápit. Nevíte prosím co dělat? Mně je 15 a jí 13.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Když o Vás nestojí, poohlédněte se po jiné. V životě se Vám to stane ještě třeba vícekrát. Nechte holčinu dospívat v klidu, je to ještě dítě a je v pubertě. Vy si žijte svůj život.

poradte.cz/...

hodnocení

1x

Jo, tak timhle si prosli skoro vsichni na zdejsi poradne...pro jedno kviti slunce nesviti...

hodnocení

1x

je ti 15 a jí 13 máš vše před sebou tak proč fnukat pro jednu malou nedospělou květinku co ještě sama neví co chce?

zachovej se jako chlap a kamarádovi to přej

věř že dotyčná neni na světě jediná a přijde den kdy se i ty dočkáš

zatim si užívej života a věnuj se koníčkům škole a proháněj každou sukni o kterou zakopneš ;)

janm*
hodnocení

0x

Zdravím

Jak již bylo řečeno výše, jen dodám že v některých životních situacích se nedá dělat nic, jedinou cestou jak se s tím srovnat je to PŘIJMOUT, vím velice těžké, ale jedině tak nad tím jednou zvítězíte, zkuste v sobě zaujmout "pozici svědka" tj. udělejte si jakoby odstup sám od sebe tím že se jakoby nezaujatě pozorujete a vše co vám vytane na mysl jako třeba bolest úzkost strach stres smutek deprese ať je to cokoliv vše ponechte jak to je,jen to pozorujte tedy "přijměte to", protože s tím stejně nic nenaděláte...v životě zažijete ještě horší věci, ostatně jako asi každý z nás...

zap
hodnocení

0x

Třináctileté holčině se dnes někdo líbí a za týden to může být někdo úplně jiný. Prostě si to musíš v sobě přetrpět. Ten pocit je zprvu prostě hrozný a sžírající. Ale vyléčíš se z toho jako každý jiný. A nevíš, třeba je dobře, že se tak stalo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]