Nejste přihlášen/a.
Nepíšeš sice tvůj přibližný věk, ale v tomhle případě bych s ní zůstal jen kamarád. Z toho co píšeš o tebe nemá moc zájem a pokud je vám ..náct, tak v tomhle věku člověk neví co chce od života-myslím tím přátelství, trvalé partnerství. Když někdo udělá dvakrát scénu s pláčem a slzami, tak u mě osobně nepochodí. Někdy je prostě lepší si najít jinou kámošku a třeba i budoucí partnerku. Tahle ti bude jen dělat scény.
Matěji,Matěji...v 15ti letech si hlavu zatěžovat takovými starostmi?!13ti letá slečna ještě sama neví jestli si hrát s panenkama,či si hrát na skoro dospělou.Neřeš věci které nevyřešíš,nehledě na to,že za 14 dní může být vše jinak.Neřeš slečny,ty přijdou mnohem později a bude to kolikrát mnohem horší než nyní.ber ji jako jednu z mnoha holek a kámošů s kterými se bavíš.prostě pokecej s ní a páčko.Nezatěžuj si hlavu s takovými starostmi.Neřeš jiné její kamarády.Jistě máš i jiné starost se svým budoucím výběrem školy,učení atd.
Chlapče, ty do toho kamarádství dáváš tolik energie, jako jiný do vztahu. Holka o tvé kamarádství tolik nestojí, tak si najdi někoho jiného, ale mezi živými lidmi, ne na sítích. Já jsem stará baba, ale nedovedu si přestavit tohle řešit tak před 40 lety. Já jsem byla tlustá holka, všichni se mi smáli, ale nikdy jsem za nikým nedolézala.. No a během let jsem potkala spoustu lidí, s kterými jsem si rozuměla.
Ahoj. Pokud je jí 13 let, pak k pubertě náladovost a nerozhodnost patří. Neznamená to, že by Vás využívala, prostě to bere jinak. Berte to tak, že jste pro ni kamarád a zbytečně nežárlete, ani jí nic nevyčítejte. Vždyť ona je ještě dítě, tak se na ni neupínejte. Kamarádů může mít kolik chce, tak jí nedělejte scény jen proto, že nejste pro ni jediný na světě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.