Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problémy s mojí kamarádkou

Od: matejnovak odpovědí: 6 změna:
Ahoj. Je to už dva měsíce, co jsem si našel novou kamarádku. První měsíc jsme byli opravdu skvělí kamarádi. Já jsem jí pomáhal co se týče života a ona mě podporovala v mých věcech. Řekla mi i že jsem její nejlepší kámoš. Pak se ale začala bavit s mým nejlepším kamarádem (upozorňuji, že veškeré diskuze byly přes sociální sítě. Ve škole jsme se vidali málo kdy). Od té doby, co se s ním baví, se ke mně chová úplně jinak. Například když jí řeknu, jestli někam nechce zajít, tak odpoví "vem sebou ale toho kamaráda a já taky někoho vezmu". Potom napsala, že kamaráda nebudeme vůbec do našeho chatu tahat. To samé si řekli u nich o mně. Samozřejmě že tam to dodrželi, ale u k nám ho ona pořád tahá. Když jsem jí řekl, co si myslím, tak se náhle rozbrecela a chtěla po mně ještě jednu šanci. Dal jsem jí ji. A pak už to nebylo o nic lepší. Furt ho k nám tahala, začala si ho ve škole více všímat (mě vždy jen pozdravila ale jeho třeba ze srandy nakopla), začala mu dávat lajky na jeho staré fotky atd.. ale i přes to mi pořád říkala, že se omlouvá a že to už neudělá. Taky že prý by s ním nikdy nechodila a že mě má prostě radši. Vyvrcholilo to tím, že mi řekla, že bude lepší, když bude brát všechny kamarády stejně a trošku to prostě změní. Opět jsem to psychicky neunesl a řekl jí co si myslím. Opět jen omluvy a pláč. Už nevím co mám dělat. Nevím zda mě má opravdu ráda. Nevím nic. Prosím poraďte. Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinl
hodnocení

2x

Nepíšeš sice tvůj přibližný věk, ale v tomhle případě bych s ní zůstal jen kamarád. Z toho co píšeš o tebe nemá moc zájem a pokud je vám ..náct, tak v tomhle věku člověk neví co chce od života-myslím tím přátelství, trvalé partnerství. Když někdo udělá dvakrát scénu s pláčem a slzami, tak u mě osobně nepochodí. Někdy je prostě lepší si najít jinou kámošku a třeba i budoucí partnerku. Tahle ti bude jen dělat scény.

matejnovak
hodnocení

No, mně je 15 a kamarádce 13. Nechci s ní nic mít nebo tak. Ale jen nevím, co si o tomto chování mám myslet

petula00*
hodnocení

0x

Matěji,Matěji...v 15ti letech si hlavu zatěžovat takovými starostmi?!13ti letá slečna ještě sama neví jestli si hrát s panenkama,či si hrát na skoro dospělou.Neřeš věci které nevyřešíš,nehledě na to,že za 14 dní může být vše jinak.Neřeš slečny,ty přijdou mnohem později a bude to kolikrát mnohem horší než nyní.ber ji jako jednu z mnoha holek a kámošů s kterými se bavíš.prostě pokecej s ní a páčko.Nezatěžuj si hlavu s takovými starostmi.Neřeš jiné její kamarády.Jistě máš i jiné starost se svým budoucím výběrem školy,učení atd.

matejnovak
hodnocení

Tam jde spíše o to, že si myslím, že mě využívá. A já si nechci, s prominutím, nechat srát na hlavu.

hodnocení

0x

Chlapče, ty do toho kamarádství dáváš tolik energie, jako jiný do vztahu. Holka o tvé kamarádství tolik nestojí, tak si najdi někoho jiného, ale mezi živými lidmi, ne na sítích. Já jsem stará baba, ale nedovedu si přestavit tohle řešit tak před 40 lety. Já jsem byla tlustá holka, všichni se mi smáli, ale nikdy jsem za nikým nedolézala.. No a během let jsem potkala spoustu lidí, s kterými jsem si rozuměla.

hodnocení

0x

Ahoj. Pokud je jí 13 let, pak k pubertě náladovost a nerozhodnost patří. Neznamená to, že by Vás využívala, prostě to bere jinak. Berte to tak, že jste pro ni kamarád a zbytečně nežárlete, ani jí nic nevyčítejte. Vždyť ona je ještě dítě, tak se na ni neupínejte. Kamarádů může mít kolik chce, tak jí nedělejte scény jen proto, že nejste pro ni jediný na světě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]