Nejste přihlášen/a.
Tak jsem prohrál soud, když jsem chtěl po opravě zaplatit obnovu povrchu dlažbou. Stará se nedala použít.
Předně se rozbila výkopem a byla obalená cementem. Soud řekl, že mám nárok jenom na tu
část, kde se kopalo a žalobu zamítl. Není to postavené nahlavu. To tedy tam kde se kopalo dám jinou dlažbu a zbytek po stranách bude ta původní. Myslíte, že má smysl se proti rozsudku odvolat?
Byla před výkopem uzavřena nějaká smlouva...dohoda? Řešila opravu povrchu? Výkop jste požadoval vy? Nebo to bylo v obecném zájmu?
Opravovala se společná vodovní přípojka pro více domů, byla v havarijním stavu a unikala z ní voda, vedla na mém pozemku pod dvorem, který byl vydlážděn.
Domy o opravě věděly ale smlouva uzavřena nebyla. Chtěl jsem, aby každý dům přispěl rovným dílem, rozsudek zatím nemám, ale soudkyně řekla, že nemohu požadovat obnovu dlažbou, ačkoliv tam dlažba byla v celém rozsahu, ale jen tam, kde se kopalo, a proto žalobu zamítla. Ale když mě soused vytopí, tam pojišťovna proplatí vymalování celoho prostoru a nikoliv jen toho fleku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.