Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak to je s případným odposlechem telefonického hovoru třetí osobou. Měla jsem telefonát se svým nadřízeným, kde se probíraly věci pracovní a pak i některé mé soukromé záležitosti. Po čase jsem úplně náhodou zjistila, že se telefonátu účastnil i jiný vedoucí pracovník, ale já o tom nevěděla (nemluvil, celou dobu byl potichu). Měli zapnutý hlasitý odposlech. Chápu, že se mluvilo o pracovních věcech, které byly důležité i pro třetí osobu, ale mysím, že přinejmenším by bylo fér mi říct, že se hovoru (odposlechu) účastní i další osoba. Může se zdát, že to je přitažené za vlasy, ale nelíbí se mi, že jsem zmínila některé soukromé věci a ví to tom další člověk, kterému bych to normálně neřekla...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.