Nejste přihlášen/a.
Zdravím. V opilosti toho lidé napovídají...Záleží na Vás, ale představte si sebe na místě té druhé dívky. Jak by se líbilo Vám, kdyby se chlapec, s kterým máte vztah, scházel s jinou? Pokud chce Vás, ať ukončí vztah ve kterém již nechce setrvávat. Pokud jeho zájem o Vás bude trvat i za střízliva, můžete se pak začít poznávat ..Ale ať si nejdříve vyřeší svůj současný vztah. Ovšem záleží jen na Vás jestli se chcete začít scházet se zadaným..Názory mohou být různé.
Toto jste zde již řešila. Prosím, další vlákno s tímto problémem již nezakládejte!
Klidně bych s ním šla ven,jen bych veškeré intimnosti natahovala,abych si ověřila jeho důvěryhodnost.Jestli to s tebou myslí vážně.To že má holku a jak to spolu mají je hlavně jeho starost.Může být seiozní a opravdu jen ukončuje nefungující vztah,ale taky může být přelétavý lovec...tak proto opatrně
Znala jsem plno kluků a znám plno chlapů co mají doma ženy/přítelkyně a přesto loví dál,vystupují jako svobodní nebo neštastní ve vztahu.Nejde brát ohledy na celý svět,ani zjištovat co je pravda...nejlépe si opatrně sama zjistit o jakého člověka jde.
Nesouhlasím s předchozími odpověďmi.
Brát na někoho ohled a slušnost podle mne nikdy nejsou nikdy zbytečné.
Jak/odkud/od koho víš, že ten vztah neklape?
Jestli ti nesejde na tom, co si o tobě bude myslet ten kluk i ta dívka, a jestli jsi srozuměna s tím, že při příští "opilosti" řekne jiné dívce, že se s tebou kvůli ní klidně rozejde, ...
Škoda, že tu reakce @KapkaNadeje nebyla, než jsem začala odpovídat. Nebyla bych reagovala.
Klidně bych šla s tím chlapcem ven a jestli s vámi chce jít i ten crush, tak ho vezměte sebou, at se také projde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.