Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám jít se svým crushem ven?

Od: natomnesejde* odpovědí: 8 změna:
Zdravím, potřebovala bych poradit,jde o jednoho kluka co se mi vážně líbí.Nedávno jsme se seznámili v klubu a já s ním mám jít v Sobotu ven,jenže je v tom menší háček,ten kluk má holku s kterou už mu to moc neklape a řekl mi, když byl opilý, že se s ní kvůli mě klidně rozejde.. Moc se neznáme,ale podle psaní mi přijde , že je fajn. Proto s ním chci jít v sobotu ven a víc ho poznat (jen jako kamarádka). Ale nevím zda je to správné vůči jeho holce,tak mě tedy zajímá co byste dělali vy na mém místě..
zámek
kapkanadeje uzavřel tuto otázku
! Pravidlo Z6: je zakázáno pokládat stejnou otázku vícekrát po sobě.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Zdravím. V opilosti toho lidé napovídají...Záleží na Vás, ale představte si sebe na místě té druhé dívky. Jak by se líbilo Vám, kdyby se chlapec, s kterým máte vztah, scházel s jinou? Pokud chce Vás, ať ukončí vztah ve kterém již nechce setrvávat. Pokud jeho zájem o Vás bude trvat i za střízliva, můžete se pak začít poznávat ..Ale ať si nejdříve vyřeší svůj současný vztah. Ovšem záleží jen na Vás jestli se chcete začít scházet se zadaným..Názory mohou být různé.

doplněno 01.01.19 15:53:

Toto jste zde již řešila. Prosím, další vlákno s tímto problémem již nezakládejte!

poradte.cz/...

lucie*
hodnocení

2x

Klidně bych s ním šla ven,jen bych veškeré intimnosti natahovala,abych si ověřila jeho důvěryhodnost.Jestli to s tebou myslí vážně.To že má holku a jak to spolu mají je hlavně jeho starost.Může být seiozní a opravdu jen ukončuje nefungující vztah,ale taky může být přelétavý lovec...tak proto opatrně;)

doplněno 01.01.19 16:13:

Znala jsem plno kluků a znám plno chlapů co mají doma ženy/přítelkyně a přesto loví dál,vystupují jako svobodní nebo neštastní ve vztahu.Nejde brát ohledy na celý svět,ani zjištovat co je pravda...nejlépe si opatrně sama zjistit o jakého člověka jde.

hodnocení

2x

V tomto případě jsi zbytečně moc ohleduplná. Ten jejich vztah není manželství ani partnerství, tak s ním jdi klidně ven, udělej si o něm obrázek a rozhodnutí, zda ty nebo ona, nech na něm.

hodnocení

1x
A co je to ten kraš?
natomnesejde*
hodnocení

Kluk který se mi líbí..

iz*
hodnocení

1x

Nesouhlasím s předchozími odpověďmi.

Brát na někoho ohled a slušnost podle mne nikdy nejsou nikdy zbytečné.

Jak/odkud/od koho víš, že ten vztah neklape?

Jestli ti nesejde na tom, co si o tobě bude myslet ten kluk i ta dívka, a jestli jsi srozuměna s tím, že při příští "opilosti" řekne jiné dívce, že se s tebou kvůli ní klidně rozejde, ...

doplněno 01.01.19 15:58:

Škoda, že tu reakce @KapkaNadeje nebyla, než jsem začala odpovídat. Nebyla bych reagovala.

liska5

To je právě ono! Když se bodováním odsune odpověď jinam, tak se kolikrát ztratí nit. Reakce pak nenavazují. Hledám to svoje časově tady dole a ono je to někde vysoko. Ale reakce zůstanou na fleku.

Tohle je ale jiné téma, do jiné rubriky. Sorry.

hodnocení

0x

Klidně bych šla s tím chlapcem ven a jestli s vámi chce jít i ten crush, tak ho vezměte sebou, at se také projde.

Otázky na téma co je crush
Otázky na téma co je to crush
Otázky na téma crush

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]