Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o radu..
Jde o jednoho kluka,kterej se mi fakt moc líbí a je mu 16 jako mně, prý se mu taky líbím, ale je v tom menší háček má holku,kterou by prý i díky mně neměl
Nerada bych někomu ublížila,ale poslední dobou jsem do něj čím dál tím víc poblázněná a nevím co mám dělat
Další věc je, že jeho hodně dobrý kamarád je můj bejvalej s kterým jsem byla pouze měsíc (strašně střídá holky) dříve se mi opravdu často stávaly různé úlety.. a aby toho nebylo málo ještě s jedním klukem od nich jsem se líbala, jenže v tu dobu jsem to ještě neměla srovnané v hlavě a nevěděla jsem co doopravdy chci, teď už to vím jistě,kluka co mě bude mít fakt rád..
Jde o jednoho kluka,kterej se mi fakt moc líbí a je mu 16 jako mně, prý se mu taky líbím, ale je v tom menší háček má holku,kterou by prý i díky mně neměl
Nerada bych někomu ublížila,ale poslední dobou jsem do něj čím dál tím víc poblázněná a nevím co mám dělat
Další věc je, že jeho hodně dobrý kamarád je můj bejvalej s kterým jsem byla pouze měsíc (strašně střídá holky) dříve se mi opravdu často stávaly různé úlety.. a aby toho nebylo málo ještě s jedním klukem od nich jsem se líbala, jenže v tu dobu jsem to ještě neměla srovnané v hlavě a nevěděla jsem co doopravdy chci, teď už to vím jistě,kluka co mě bude mít fakt rád..
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
iz*
0x
Abychom to měli pěkně pohromadě: Tazatelka @TaNeznama se dnes jako @NaTomNesejde ptá znovu na totéž: poradte.cz/...
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]