Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prokazování újmy pojišťovně - dopravní nehoda

Od: jirkaz odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, dopravní nehodou (nezavinil jsem ji) mi byl způsoben vážný úraz. Nyní se snažím získat plnění od pojišťovny viníka, kde měl uzavřené povinné ručení. Rád bych mimo jiné uplatnil nárok na odškodnění pro mé rodinné příslušníky, kteří o mne po dobu nemoci museli pečovat a dále pak také to, že jsem byl omezen léčebným režimem (nemám žádné vycházky, což mne samozřejmě podstatně omezuje). Máte někdo zkušenost s prokazováním těchto dvou záležitostí? Jak lze podobná újma vyčíslit?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

danys*
hodnocení

0x
Doporučuji to dát někomu solidnímu, kdo to dělá a vymůže od pojišťovny nejvyšší možné odškodné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]