Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozdílná velikost zornic

Od: krteka odpovědí: 5 změna:
Zdravím už týden pozorují malí rozdíl ve velikosti zornic. Obě reagují na světlo ale jedná je o trošku menší. Nevím jestli to mám od narození nebo nevím. Nevíte co by to mohlo být? Vidím normálně

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Tohle nemusí být vinou oka- bulbu, může jít o neurologickou záležitost. Určitě navštivně očního i neurologa, přinejmenším obvodního, nasměruje vás dál. Neměl jste v poslední době nějaký úraz hlavy, pád na hlavu nebo něco podobného? V každém případě je třeba to důsledně řešit, protože může jít o problém zrakového nervu.

hodnocení

0x
Mo,mo,mo,moribundus :-D
---
Teď vážně.
Moc se pozoruješ,bude to pouze optický klam.
Nic jiného v tom nehledej.
krteka
hodnocení

Jj taky si říkám protože někdy mi připadají stejný. A ještě bych se chtěl zeptat jestli je v pohodě když mám tep v klidu 55?

Optický klam to být nemusí. Moje přítelkyně má rozdíl v zorničkách docela výrazný, že si při lékařské prohlídce doktor myslel, že je zfetovaná. Žádný jiný problém s tím v životě neměla. Navíc má dvoubarevné duhovky (hnědá - zelená). Její dcera to po ní zdědila taky.

72mona3*
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]