Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obtěžování od muže,co mam delat

Od: elen odpovědí: 10 změna:
Ahoj vsem..mam velky problém s jednim mužem..seznámili jsme se v posilovne,ma jisty druh fyzickeho postižení(nechci to tu rozebirat),prisel za mnou s tim ze se mu líbim,jestli bychom se mohli nekdy vidět.. rikala sem si joo proc ne,můžeme zajit spolu do posilovny,zkrátka byt přáteli-o nic nejde,sem společenská,přátelská..
A tim zaclo peklo-neustale me obtezuje,pise mi,kdyz si ho zablokuju,udela si jiny účet a píše a píše a píše,az mam z toho pocit ze me vydira,nazyva me laskou,atd atd..hodne me to obtěžuje,rikala sem to priteli,ten jestli to s nim ma vyresit,ale mne je to zase blbe kdyz vim jak on je..nemohouci..zivot se s nim nemazlil,verim ze ma tezke najit slecnu,ale za to ja nemůžu,snazila sem se mu to vysvětlit uz tisíckrát ale je to jak kdybych mluvila do dubu...uz nevim co dělat...nechci to nejak hrotit,ale bojim se chodit do posilovny kde jsme se potkali aby tam náhodou nebyl,bojim se chodit na sociální sit abych tam zase nemela nove zprávy od nej...prosím poradte,sem bezmocna

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Zdravím. Požádejte svého přítele, nebo toho svého trenéra boxu, aby s ním promluvil a domluvil mu, aby Vás nechal na pokoji. Jinak je zde samozřejmě možnost, podat trestní oznámení na policii, že Vás někdo takto obtěžuje.

doplněno 15.06.18 20:06:

Myslím, že rozumíte velmi dobře...

poradte.cz/...

elen
hodnocení

Trenera boxu? Nerozumím(?)
elen
hodnocení

Vážně netusim,o co vam jde.
ladinpraha*

Pak bys s tou pamětí měla vážně něco dělat. Elen, albi, sportovec, present, kami, viki, kristinka, atletka, kitus, ...

vilik*
hodnocení

3x
Elen, vy máte bujnou fantazii, proč se vlastně nezaměříte na vylepšení gramatiky a nezačnete psát "pravdivé" příběhy do ženských časopisů?
Sice moc neplatí, ale lepší, než zadarmo tady na poradně...

elen
hodnocení

Takhle to právě resit nechci,neublizuje mi nijak,verim ze neni psychopat,jen je zoufaly...byli sme přátelé,nechci ho udat..to by nebylo fer..vždycky sem si všechno vyresila sama..spis pokud nevite jak to vysvětlit jemu,jestli si jit sednout nekam na kavu,nebo na nej prostě zacit křičet..

hodnocení

0x

@elen - Takhle to právě resit nechci,neublizuje mi nijak
Ne - zatím vás "jenom" obtěžuje, pronásleduje a bojíte se ho. Chcete čekat, až vám doopravdy ublíží?

elen
hodnocení

On by mi neublížil,to si sem téměř jistá..bojim se toho,ze zase celou posilovnu nebudu resit nic jineho nez to,proc s ním nechci nikam jit...on neni nebezpečný,jen prostě přehnaně otrávny

hodnocení

0x

@elen - On by mi neublížil,to si sem téměř jistá
bkb.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]