Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zaujmout muže v krátkém čase?

Od: radsianonymne odpovědí: 12 změna:

Dobrý večer,

možná je to otázka spíše pro pány... protože mohou odpovědět podle toho, jak věc vidí ze svého pohledu. Moc se mi líbí jeden muž a teď budu mít cca 30 minut na to, abych s ním byla sama (jednání). Je nějaká možnost, jak v tak krátkém časovém úseku zaujmout tak, aby to nebylo na první pohled nápadné? Můžu tuto příležitost vůbec nějak využít? Dá se to nebo ne? Aby si mě zapamatoval a já jsem se mu pak mohla ozvat a on si mě hned vybavil a třeba byl rád, že se mnou mluví... Děkuji za každou radu.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

4x

Dobrý den, při setkání muže a ženy jsou pro sympatie prý důležité až rozhodující první dvě až tři minuty. Takže, času máte málo. No, buďte svá, usmívejte se, buďte příjemná a pokud bude za co, tak pána nenápadně pochvalte (třeba na konci setkání říci, že Vám bylo setkání s ním příjemné). Hlavně "nepřehrávejte", neukazujte moc vnady a "nediblíkujte". Hodně štěstí. Zdravím!

doplněno 21.03.18 23:09:

Nemáte zač. Myslím, že by ten pán neměl mít dojem, že ho balíte, ale měl by mít dojem, že by on mohl zbalit Vás. Zkrátka, měl by vidět tu možnost "ulovit".

radsianonymne
21.03.18 23:02
hodnocení

Děkuji. :)

hodnocení

4x

Prostě mu to řekněte narovinu.! My chlapy "fungujeme jednoduše" . To mě věřte.!

Na nás chlapy platí jednoduchost a přímost. A ne nějaké "okecávání" a "naznačování " !

hoststary*
hodnocení

3x

Píšete: "budu mít cca 30 minut na to, abych s ním byla sama (jednání)"

Pokud je to služební jednání, nic nezkoušejte, zaujmete ho svou profesionalitou i svou osobností, samozřejmě, si vás všimne. Protože to asi je služební jednání, nemají tam osobní city a vztahy co dělat, je to oboustranný byznys.

Pokud je to slušný chlap, nedá vám ani mrknutím najevo, že se mu líbíte, pokud by na vás ihned reagoval, asi je na to zvyklý a zkouší to na všechny další ženy, které ho zaujmou.

Jediný okamžik, kdy se mohou projevit osobní sympatie je v nepatrných detailech při ukončení jednání, rozloučení a podání ruky, ale jsou to skoro neznatelné projevy, které nemusejí nic znamenat a zadaný nebo ženatý muž nic takového neudělá, nebo nepřekročí hranici, kdy by to mohlo být považované za osobnější projev společenského a služebního styku.

Jestli se vzájemně zaujmete, je to na další příležitost, pokud bude. Pokud ne, děkujte osudu za zajímavé setkání. Každé setkání lidi nějakým způsobem obohacuje.

olin*
hodnocení

2x
Každý muž/chlap obdivuje na ženě něco jiného. Jde o to, jestli ho chceš jako životního nebo pracovního/obchodního partnera. Osobně se mi líbí ženy samostatné, které se nepřetvařují, říkají co si myslí, ale stylem, kterým nikoho neurazí. Funguje, když vypadáš, že je na Tebe spolehnutí v každém ohledu- to do budoucí spolupráce. Dobré je být rozumně oblečená-ani vyzívavě ani jako babička(zbytečná poznámka). No záleží na Tvém vyhlédnutém muži, jakou má intuici, jak Tě dovede prokouknout. Pokud je bez šestého smyslu intuice, utáhneš ho na vařenou nudli-tedy na výstřih/dekolt a milý úsměv. Tak hodně štěstí a když si vzpomeneš a budeš chtít, písní jak to dopadlo.
radsianonymne
hodnocení

Děkuji, budu se snažit držet se těchto rad a určitě se "pochlubím" (radši v uvozovkách, protože nejspíš nebude čím), jak se věci vyvíjejí. :)

olin*
PS: Jsi chytré děvče/paní, beztak si poradíš ku prospěchu svému i bez nás. Hlavně bez přetvářky, a držím palce...jo ještě by šlo pochválit nenápadně oblečení nebo nějakou maličkost na oblečeni

hodnocení

2x

Dobrý den. Pokud si Vás zaškatulkoval jako atraktivní, drzou blondýnu, kterou je vidět a slyšet a neohromila jste ho doposud, zkuste se chovat přirozeně a ohromit ho svými vědomostmi a příjemnou komunikací.

poradte.cz/...

barbakan*
hodnocení

1x

Pozvi ho na pivo, to zabere.

doplněno 22.03.18 13:16:

... a fotbal.

hodnocení

1x

Při služebním jednání je podobná snaha přinejmenším neprofesionální - až skončíte, můžete pánovi, než se rozejdete, nabídnout vaši vizitku s tím, že pokud by ještě něco potřeboval upřesnit, ať se kdykoli ozve. Pak už je to jen na něm.

hodnocení

0x

Na to recept neexistuje, pokud toho muže neznáte. Na každého platí něco jiného. Mě byste třeba vyzívavostí neoslnila. Jiného ano. Víte o něm něco?

radsianonymne
hodnocení

No vyzývavá nehodlám být ani náhodou. Spíš svá, ale to zas nevím, jestli zapůsobí, no. Ten člověk je velice slušný, vzdělaný a decentní, přitom se velmi dobře obléká a cestoval po světě. Je přívětivý.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]