Nejste přihlášen/a.
Moje kamarádka si píchá projímadlo. Nepolyká, ale píchá do nohy injekční stříkačkou. Co se jí může stát? Nemůže dostat nějakou otravu? Může mít nějaké následky? Může se dostat do nemocnice nebo zemřít? Nemá někdo s tím zkušenosti? Chci ji pomoct.
Kamarádka jí vatu, cpe se psylliem, píchá si projímadlo a možná má ještě další aktivity. Tobě se z toho motá hlava, jsi malátná a unavená. K tomu ty tlaky v hlavě, potíže s mluvením ... Podle mě je to jasný. Kamarádka je zombie a ty už k jejímu stavu taky nemáš daleko.
Ale kdo o tu pomoc volá? Mně z toho všeho a všech těch divných otázek napadá, že o pomoc voláte Vy. Pokud to teda není jenom výplod chorého mozku. Ale i tak, ba právě právě proto, byste měla navštívit odborného lékaře. Protože i kdybyste si to všechno jenom vymýšlela, tak nebezpečné je, že Vás to evidentně baví. A v tom případě je něco někde v nepořádku a měla byste to začít řešit, protože tohle nevymyslí člověk, který normálně uvažuje. A všimla jsem si, že se pokaždé točí kolem jídla a tělesné váhy. Ať už se jednalo o vaši sestru, nebo různé kamarádky, pořád je podstata problému stejná. Netrpíte náhodou nadváhou? Protože ty Vaše otázky, jsou ukázkově obsedantní. Něco Vás určitě pronásleduje a nenechá na pokoji. Musíte začít řešit ten důvod.
A tím jste vlastně i potvrdila, že se zde nemýlíme. To jenom Vy si myslíte, bůhvíjak nejste chytrá, když se Vám někde na nějaké poradně podaří, dělat si z lidí blázny. Ale dneska už to není tak jednoduché a tak musíte vymýšlet čím dál tím větší hlouposti, abyste někoho zaujala. To se Vám sice podaří, ale dlouho to netrvá a lidé Vás začnou ignorovat. Tak ještě k tomu svému postižení, budete navíc osamocená i kvůli své povaze. BION
V tom případě jste neměla reagovat zkratkou LOL. To si myslíte, že jsme tady všichni tak hloupí a neznáme internetové zkratky? To není doména jenom mladých...
Terka chce zhubnout, nebo si udržet vysněnou štíhlost. Aby to nevypadalo blbě, tak se ptá za vymyšlenou kamarádku.
Nebo: Popisované jednání hraničí s hazardem o zdraví. Vše naprášit rodičům. Přijdeš sice o kamarádku /až to kámoška zjistí/, ale snad ji zachráníš život. Nebezpečnost a život ohrožující jednání se zvyšuje každým novým pokusem.
Není to o problémech v rodině a děvče si ubližuje záměrně, aby na sebe připoutalo pozornost rodičů? Není to volání o pomoc?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.