Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
jsem jeden z IT kluků, kteří ve 23 neměli nikdy pořádný vztah. Bydlím ve studentském bytě a mám vlastně kontakt jen se spolubydlícíma a s pár kamarády, se kterýma na VŠ pracujeme na projektech a tak...
Na alko-akce a pařby nechodím, nebaví mě to. S holkama se teda moc nevídám... sice kvůli tomu mám občas depku, ale nic hrozného. Být single mi víceméně vyhovuje (většinou).
Problém je, že na bytě už půl roku máme jednu holčinu. Je to dobrá kamarádka a jako kamaráda mě taky bere, ikdyž občas flirtuje nebo flirtuju já s ní (ale to je normální ve vztahu mezi klukem a holkou). Jenže v poslední době k ní začínám cítit pořád větší a větší pouto, bojím se, že i vztahové. A to je ten průser...
a) vím, že mě bere jako kamaráda a já bych ji jako kamarádku nerad ztratil,
b) je to spolubydlící, co je v domě, není pro mě,
c) nemám zkušenosti s holkama, ta holka není bůhvíco, i povahově se dost liší, ale prostě tím, jak mi to chybí, tak si ji často představuju lepší, než doopravdy je.
Vím, kde je problém, ale prostě tělo se proti mě vzbouřilo, hormony úřadují a já nevím, co s tím. Přestěhovat se nechci, ten byt je dost fajn. Snažím se jí vyhýbat, ale když s někým bydlíte na bytě 3+1, tak se to dost dobře nedá.
Myslím, že situaci jsem odhadl celkem slušně a střízlivě, ale nevím, co s tím.
Jasně najít si jiný cíl,protože horony jsou potvory.Můj otec taky říká,představ si jí na záchodě a kouzlo je pryčchce to nadhled,odstup a porozhlídnout se jinde,klidně i virtuálně někde vykecávat,flirtovat najít si jiný objekt.
figurek- přesně to jsem zapomněla dopsat ,poznat více a přejde jej chuť
Soudím, že jediné, co vás k ní táhne je pohlaví - máte v bytě, v podstatě na dosah, ženskou, která se chová uvolněně (jako doma) a vám to cloumá se vším, co ke cloumání je.
Jen je vám buď hloupé ji rovnou zatáhnout tam, kam byste rád - nebo se obáváte případných následků (což nemusí být jen nechtěná gravidita), tak si to racionalizujete "vztahovým poutem" - aby to tak nevypadalo...
ad c) V Tve situaci by sis zrejme zacal s jakoukoliv.
ad a) & b) Jednou az budes na stara kolena vzpominat, nebudes litovat veci, ktere si udelal, ale spise veci, ktere si mohl udelat a neudelal.
Jdi do ni.
Dobrý den. Jejda, to je jak námět na román... No co s tím? Začala u vás fungovat chemie a ano - v zamilovanosti si většinou svůj objekt lásky představujeme lepší, než ve skutečnosti je. Teď vyvstává otázka, jestli jste se skutečně zamiloval do své představy, nebo je ta dívčina pro vás něčím víc. A co kdybyste jí vyjevil své city? Bylo by to moc hrozné? Až tak, že byste se třeba musel odstěhovat? To snad ne, ne? Když by vám řekla, že s vámi nechce mít nic společného, tak by se snad dalo v tom bytě normálně žít dále, však by o nic nešlo. Tedy o nic, co by se nedalo přežít.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.