Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tesla Saver ECO, PODVOD

Od: radarbrdy odpovědí: 5 změna:

Tesla Saver ECO

Pozor na chytráky, kteří se snaží vytáhnout z vás peníze za zázračný přístroj na úsporu elektrického proudu !

moje-rada.net/...

specialniceny.com/...

Vedúci obchodu, zároveň predajca je spoločnosť:

DO in d.o.o.

Dimičeva ulica 16, 1000 Ljubljana, Slovenia

ID registrace: 6626599000

IČO: 58173641

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jurajjuraj*
hodnocení

0x

nic proti ale tomu by uveril jen opravdovy trouba

hodnocení

0x

*smich**smich**smich* - hloupí jste vy všichni, co tomu nevěříte - mám doma 10 těchto přístrojů, proud nejen že ušetří, ale vyrábí a vrací zpět do sítě - takže elektrárna platí mně *smich**smich**smich*

ruda58

Kolik vám platí za tuto nehoráznou lež? Tato "chytrá" krabička spotřebovává, nevyrábí.

výtka
Upozornění od administrátora 15. 01. 2019 12:58:47
To byl přece sarkasmus *sarkasmus*

radarbrdy
hodnocení

Asi se najde dost naivních lidí, kteří zaplatí 899,- dříve než si přečtou, kdo za tím stojí. Citace:Pre objednávku je zodpovedná spoločnosť, ktorá je uvedená na faktúre, ktorú dostanete s tovarom. Pre ďalšie informácie, sťažnosti, názory, recenzie, zrušenie objednávky je dostupný vedúci internetových obchodov na e-mailovej adrese: evka.nosek@doinonline.eu. Pre Vašu objednávku je zodpovedná spoločnosť, ktorá je jasne uvedená na faktúre, ktorú ste dostali s Vašou objednávkou.

hodnocení

0x
Řešilo se i zde: poradte.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma tesla saver
Otázky na téma tesla saver eco

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]