Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Máslo a snědeni

Od: dave* odpovědí: 14 změna:
Dobrý den
Udělal jsem pitomost a snědl jsem máslo skoro půlky Hery na pečení
Vim ze se to nemám udělá to něco na zdraví
Jinak jím pokaždé k obědu rýží mrkev zelenina
Děkuji

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tak se rozhodněte, co jste to vlastně snědl - máslo, nebo Heru? Po másle se nejvýš poděláte, s tou umělou Herou si nejsem jistý (plasty do těla nepatří :-D). Ale ať tak, či tak, bych z toho nedělal vědu, na umření to určitě nebude.

Mimochodem, co Vás k tomu vedlo? Máslo mám rád, ale samotné bych ho asi jíst nechtěl. Heru pak nepozřu ani na chlebu *blee*.

doplněno 15.12.17 18:07:

Když tak čtu Váš minulý příspěvek, je to vlastně všechno v pořádku. Tehdy jste se přecpal suchým chlebem, teď jste ten suchý chleba doplnil máslem. Takže jste v podstatě snědl chleba s máslem (případně Herou). V čem je teda problém *nevi*?

doplněno 15.12.17 18:20:

ben - "...má problém potraviny zkombinovat..."

To mi připomělo jednoho exota, kterého jsem měl v montážní skupině. Dal si v hospodě grog. Hospodský mu přinesl panáka rumu a k tomu zvlášť sklenici horké vody. Kolega do sebe kopnul ten čistý rum a pak ho zapil horkou, oslazenou vodou. *smich*

111®

a příště vypije 5l mlíka, aby to byla kompletní snídaně na půl roku dopředu...

hodnocení

2x

Moji kolegpvé rádci odpovídali většinou v duchu ironie, ale je docela možné, že máš poruchu příjmu po/... To chce opravdu odbornou léčbu.

Už proto, že si děláte starosti s nesmysly, je jasné, že nejste psychicky úplně v pořádku a jídlo zřejmě řešíte nad normální míru.

Tak to budeš mít "inzinyrko" pravdu. Rozklikla jsem si tu jeho předešlou otázku až nyní a na fotce řeší přebytečnou kůži pod bradou. Přitom je už z první fotky jasné, že se jedná o mladého člověka, s kulatým obličejem a to, jak má svou kůži ve štipci, tak to vypadá jenom na trochu vyšší množství podkožního tuku. Ale to je asi v jeho věku normální, později se rysy obličeje "vybrousí". Ale také jsem si všimla, že má ohryzané nehty až do poloviny nehtového lůžka. A to rozhodně svědčí o nějakém psychickém problému. Určitě by si měl s někým promluvit. Teda myslím tím odborníka, ne s klukama ve škole.

hodnocení

1x
Pokud ti není těžko od žaludku tak se tím netrap. Maximálně čekej průjem.

mate59
hodnocení

1x

Není to chutné- Hera,nic ti nehrozí,max se dos***š,pročistíš si žlučník.A je to kalorická bomba.Projednou nic.

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, už si z nás zase děláte legraci? Zdravím!

poradte.cz/...

doplněno 15.12.17 18:11:

magdon - zdá se, že tazatel se stravuje normálně, ale má problém potraviny zkombinovat a odhadnout i jejich jednorázové množství, které pozře . A předpokládám, že zase nehodlá něco vysvětlovat a reagovat na rady.

doplněno 15.12.17 18:25:

magdon - no, tazatel to má podobně, ale mezi chlebem a máslem si nechává několik dní pauzu .

hodnocení

1x

A dejte pokoj. To ani samotné sníst nelze. Leda že byste se přemáhal. Sníst jedno celé máslo a k tomu ještě půlku Hery, což je rostlinný tuk a vůbec nechutná dobře, to si vymýšlíte blbosti.Pitomost bych viděla v něčem jiném...

liska*

Já to pochopila tak, že půlku Hery, kterou nazval máslem. I tak se chlapec jeví jako nezdrženlivej hltoun a měl by trénovat vůli, aby se zase něčím nepřecpal. To dělaj hadi. Narvou se a týdny trávěj. To hraničí se sebepoškozováním*smich*. Určitě tolik tuku naráz neprospěje játrům, žlučníku. Výhoda je, že v těhle tucích je i dost vody. Naopak ta ztužená tuková složka, to je téměř umělá hmota.

Zvedá se mi žaludek jen při té představě. *blee*

hodnocení

1x

Tenhle pán tu už jednou byl. Má fobii z nezdravé stravy. Živí se velmi střídmě jako hinduistický mnich.

Jednorázová konzumace Hery vám nic neudělá. Dostal jste na ni chuť, protože vaše strava obsahuje málo tuků. Tuky jsou důležité, tělo z nich staví nerové obaly a v tucích se vyskytují důležité vitamíny.

Nechte se vyšetřit psychiatrem, jste na hraně kolapsu k nějaké formě bulimie nebo anorexie.

vernon
hodnocení

0x
Ty jsi slabomyslný?

hodnocení

0x

Pokud jsi normální, měl by ses stravovat tak, jako ostatní normální lidé. Nechápu, jak se někdo může zahryznout do Hery a ukusovat a polykat...navíc bez chleba...brzy si zaděláš na problémy.

Pokud trénuješ na nějakou soutěž jedlíků, nemáš ale ještě na Dášu Veškrnovou. Ve starém filmu Holka na zabití, se chlubí, že snědla najednou celou pečenou husu, pecen chleba a sádlo z pekáče navíc vypila. :-D To jsi tedy proti ní břídil. Dokud nesníš kilo pražených moučných červů a kilo cvrčků, nejsi u mě žádný pořádný jedlík. *tanec* Jaga.

Tak do toho!

majsterjoe*
hodnocení

0x

Jo, když je dobré konopí, to má pak člověk taky divné chutě *zmateny*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]