Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přejedení se jídlem

Od: dave* odpovědí: 9 změna:
Dobrý večer
Mám tu takový malý problém
Nějak jsem měl hlad tak jsem se pořádně najedl až jsem se přejedl
Žádný tučný smažených nebylo ale chléb ehm celý
Byl tak dobrý a teď toho lituji
Mám nafoukle břicho a nebolí
Hadam že se mi roztáhne žaludek stáhne se potom ten žaludek nazpátek.
Nebo jak ten žaludek funguje
A co si mám vzít na břicho nebo to nechat plavat děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, pokud jste snědl celý bochník čerstvého chleba, tak jste nadmutý, bude probíhat zažívání, plynatost (prdy) a možná půjdete i rychleji na WC. Takže, žaludek se zase srovná, Vy odvětrávejte a zažívejte. Někdo Vám možná doporučí použít jedlou sodu nebo nějaký čajík, ale to stejně asi doma nemáte. Zdravím!

doplněno 08.12.17 20:19:

dave - a jak se cítíte dnes? Máte již dostatečně odvzdušněno?

hodnocení

1x

Dobrý večer. No přesně, to bude tak jako "ve zdravém těle zdravý vzduch", jinak to nelze, když něco obsahuje kvasnice, pak to kvasí, při tom vznikají plyny, ty musí ven, abyste nepraskl... v klidu, ten žaludek snese roztažení značné, dost se do něj vleze, pak se zas stáhne, to vůbec moc neřešte. Možná pak ještě budete trochu častěji bombardovat záchod (možná ne), to zas záleží na tom, co jste si k tomu chlebu dal. Buďte v klidu, na to se neumírá a spraví se to samo.

tiffany*
hodnocení

1x

Dal jste svému žaludku zabrat trochu víc, než je zdrávo, ale nebojte, přežijete to. Bylo by dobré taky trochu popíjet, třeba teplý čaj.

soda
Kdyz uz jsme u toho tráveni, jak se prosim správne uzivá jedlá soda?

Přibližně zarovnanou čajovou lžičku rozmíchat v necelém půldeci studené vody, vypít, případně ještě trochu zapít.

hodnocení

0x

Výborný je fenyklový čaj a je dobrý. Taky občas sním víc.

jerczy*
hodnocení

0x

Dej si RUM, žádnýho panáka ale rovnou z flašky.

hodnocení

0x

Na vašem místě bych si uvařila bud heřmánek, nebo mátu nebo fenyklový čaj...až ho uvaříte, vylejte jej do wc a dejte si pořádného panáky domácí slivovičky.:-D...to neberte vážně, já jen, že ted kolují takové emaily. Ty čaje fakt pomohou.

marf*
hodnocení

0x

Když se baštilo hodně, tak zase chvíli nejíst. Být na čaji. Proti nadmutí: kmín či fenykl, zrníčka f. chutnají jako hašlerky a dají se sežvýkat i jen tak. Účinek okmžitý. Pro příště, až zase ujedete...;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]