Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Do kolika let rostou muži?

Od: nebududlouhan odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, mám takovou otázku, do kolika let rostou muži? Bude mi 19 a měřím 162cm, přitom nohu mám velikost 42,5 a dlaň velkou jak kamarádi, kteří mají přes 180cm. Nohy mám dokonce mohutnější, než kamarádi nad 180cm.

Mám ještě nějakou možnost, že vyrostu? Sestra má 24 a je o hlavu a půl větší, takže nechápu, kde je chyba?*smich*

Mamka má 160cm, otec 185. Díky *pivo*

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zhruba do 21 let. Nezoufejte, těch 162 cm vůbec nic neznamená, ještě můžete vytáhnout.

doplněno 02.12.17 21:31:

Ještě jsem Vám k tomu chtěla napsat..já měřím 167 cm, manžel přes 190 cm, syn byl dlouho výškou spíš po mně, potom udělal skok a je ještě vyšší než manžel, nohu 47.

To se takhle neodhadne, ale také vyrostl skokově, na základce spíš podprůměr oproti spolužákům, dnes na většinu kouká z výšky. ;)

doplněno 03.12.17 07:31:

Vytáhl na střední

nebududlouhan
hodnocení

Zdravím a kolik mu bylo, když se takhle vytáhl? Kéž by se mi to taky stalo *smich*

hodnocení

0x
Zdravím.
Ta genetika *smich*
Můžeš ještě vyrůst,ale také nemusíš.
Je možné,že budeš malý po matce a sestra je zase vysoká po otci.
nebududlouhan
hodnocení

Ono by to mělo být spíše naopak, že bratr by měl pobrat více na výšce než sestra *smich*

Mamku jsem předrostl o nějaké 3cm, ale moc šancí tomu nedávám, protože už od základky jsem +- stejně vysoký, možná nějaký ten centimetr navíc přibyl, ale maximálně fakt ten cenťák *zed* Ona se prý výška určuje podle velikosti nohy a dlaně, tak proto jsem zmínil velikost nohy a dlaně, ale bude to asi dobrá blbost, protože výška tomu neodpovídá.

liska*
hodnocení

0x

U kluků se to období, kdy se růst zbrzdí,prý projeví růstem ochlupení na prsou. Místo tělesné výšky pak přibývá svalová hmota. Obecně kluci ještě něco vyrostli na vojně / 19-21 let/. A 42,5 zase není nijak velká noha. To má moje 14letá vnučka.

nebududlouhan
hodnocení

Neříkám, že 42,5 je velká noha, říkám, že 42,5 mají všichni kamarádi, co mají +- 180cm a někteří i přes 180.

lopata*
hodnocení

0x

Ještě máš snad jedenáctiletého bratran a kterého jsi zapomněl :), psal jsi tu stejnou otázku není to tak dlouho ..

nebududlouhan
hodnocení

Ne, bratra vážně nemám.

lopata*

poradte.cz/...
tak máš kamaráda :)

nebududlouhan
hodnocení

Co kamarád, ale dvojče! Jsem rád, že nejsem sám, kdo řeší tyhle problémy! *smich*

Jen je o 2cm vyšší a má mladší sestru a dokonce i bratra a dokonce i vyšší mamku, ten se má! *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]