Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám na Vás takovou otázku.
Zajímalo by mě, jak je možné, že jsem na svůj věk tak malý?
Měřím přesně 165cm, sestra, která má 20let, je o hlavu větší. Můj bratr, který má 11let, mě už pomalu předrůstá.
Přitom nohu mám velikost 42 a mám nohy mohutné, hrubé kosti, mám hrubší nohy, než všichni kamarádi, kteří mají 180cm, dokonce mám i o velikost větší nohu než kamarád, který má 176cm.
Je možné, že bych ještě vyrostl a nebo v 19ti letech je už pozdě?
Výška se prý určuje podle velikosti nohy a výšky rodičů.
Mamka má nějakých 166cm, otec 182cm.
Děkuji.
vývoj každého dítěte je sledován pediatrem , řešit růst v 19ti letech už je poněkud pozdě , genetika z předchozích rod. vazeb v tom taky mohla zahrát roli
Může to být pár cm, nebo taky ne. Spousta lidí se vytáhlo na vojně, a tam se taky chodívalo mezi 18-19 lety. Jinak se zbytečně netrap, s tím nic nenaděláš, ikdyby ses měl natahovat na skřipci. A propo, když už se každý ptá, neposiloval si v mládí s velkou zátěží?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.