Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Má výška v 19letech

Od: martin21 odpovědí: 14 změna:

Dobrý den, mám na Vás takovou otázku.

Zajímalo by mě, jak je možné, že jsem na svůj věk tak malý?

Měřím přesně 165cm, sestra, která má 20let, je o hlavu větší. Můj bratr, který má 11let, mě už pomalu předrůstá.

Přitom nohu mám velikost 42 a mám nohy mohutné, hrubé kosti, mám hrubší nohy, než všichni kamarádi, kteří mají 180cm, dokonce mám i o velikost větší nohu než kamarád, který má 176cm.

Je možné, že bych ještě vyrostl a nebo v 19ti letech je už pozdě?

Výška se prý určuje podle velikosti nohy a výšky rodičů.

Mamka má nějakých 166cm, otec 182cm.

Děkuji.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vernon
hodnocení

0x
Už nevyrosteš, max tak o 1 - 2 cm.
Matky otec je vysoký jak?
martin21
hodnocení

Otec matky je vysoký přibližně 175cm

lopata*
hodnocení

0x

vývoj každého dítěte je sledován pediatrem , řešit růst v 19ti letech už je poněkud pozdě , genetika z předchozích rod. vazeb v tom taky mohla zahrát roli

martin21
hodnocení

Já jsem prakticky z rodiny nejmenší kluk. Ani v minulosti nebyl nikdo malý, ptal jsem se i babiček, dědů a z jejich strany byli všichni minimálně kolem 175cm.

I vzdálenější příbuzní, jako jsou bratranci atd, tak všichni také mají přes 175cm.

lopata*

proč jste to neřešili s lékaři, šttná žáza, hormony atd...

hodnocení

0x

Mate stejneho otce?

martin21
hodnocení

Ano, otce máme stejného

tqqqw
hodnocení

0x

Užïval jste, nebo užíváte nějaké drogy? (I marihuana je droga)

majsterjoe*

Čokoláda, káva, čaj?

martin21
hodnocení

Ne, nikdy jsem ani nekouřil ani nepil alkohol.

majsterjoe*
hodnocení

0x

Může to být pár cm, nebo taky ne. Spousta lidí se vytáhlo na vojně, a tam se taky chodívalo mezi 18-19 lety. Jinak se zbytečně netrap, s tím nic nenaděláš, ikdyby ses měl natahovat na skřipci. A propo, když už se každý ptá, neposiloval si v mládí s velkou zátěží?

martin21
hodnocení

S cvičením jsem začal až v 17letech. Od 17let se věnuji posilování aktivně, ale v takovém věku by to už nemělo mít vliv.

hodnocení

0x

Je to možné. Setkávala jsem se s tím u svých žáků - odmaturovali (18 - 19), šli na vojnu a když se přišli podívat do školy po vojně (20 - 21 let), tak tam nárůst evidentně byl.

liska*
hodnocení

0x

Ty geny mohou být ze vzdálenějších pokolení. Pokud už si holíte vousy, mluvíte hlubším chlapským hlasem a máte chlupy i na hrudníku, tak by měl být růst zpomalen. Ale pár cm ještě narostete.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]