Nejste přihlášen/a.
EDIT:
Jde mi to abych byl silnej psychicky a fyzicky. Před rokem jsem si vše plánoval jak budu hodnej a budu pro mojí první přítelkyni vše dělat, ale nějak to nevyšlo. Oba nejsme prostě dokonalý jak bych chtěl, chtěl bych po ní moc a taky jsem teď zůstal prostě sám. Mám fakt problémy..
Neunesu krtiku jsem slabej idiot ani telocvik nedám uz nemuzu proc jsem takovej, ale nechci aby me litovali.. Jsem hrozne zvyklej a závislej na ni a ted je to tezky se vzchopit. Jsem fakt srab jen cumim po jinych i presto ze ta moje je dokonala... nejak mi to proste pomaha zapomenout na vse aspon na jednu sekundu. Nejraději bych ji rekl ze chci zacit znovu a zlepsit se i ji abych byl fakt dobrej. Měl jsem fakt štěstí, že ona není žádná prostě pipka.. víte co myslím, fakt mě chápala a pomáhala, myslela na mě při každým kroku. Doma to má blbý nadávají jí tam a žije jak nákej voják doma prostě tohle není vůbec prostředí pro holku a od toho se vše odvyjí jaká je. Dnes jsem se sesypal v telocviku jak blbec jen protože jsem už prostě nemohl a řekl jsem mojí ex přítelkyni, že už nemůžu a že blbej volejbal mi nikdy nepůjde a byl jsem nastvanej a poslední měsíc mám fakt ohromnou zlost..dokazal bych snad i nekoho zabit(víte jak to myslím). Volejbak neumim a nikdy umet nebudu ikdybych se snazil, cokoliv se naucim ale tohle ne achjo ani hodinu cvicit jsem nedokazal nic. Jsem tak slabej jsem tak zavislej na ni proste sam nic nedokazu, chci byt bez ni.. ne nechci, jen chci dat sobe lekci abych vse dokazal sam proste delal jsem to tak vždycky vse sám protoze nikoho jsem neměl nikdy ani rodiče skoro ne, jen mi dávali furt peníze peníze a pak když je mi 20 se rozhodnou ťuťu nunu ty jses nas malickej ale to uz tak fakt není. Problém je ze nechci pred ni vypadat uz nikdy slabej proste to neni dobře, ona pak uvidí na někohom jiným, že je lepší, neříkám hned ale nekdy až bude po škole a až si bdue sama vydelavat penize a bude proste uz pryc od toho jejího tatky kterej ji jen terorizuje denne, to by se mozna dalo prezit ale nemit vlastni pokoj a poradnou koupelnu kuchyn nic je fakt moc pro holku a mit to tak celej zivot achjo tohle by fakt bejt nemelo. Dřív jsem kouřil trávu a to mě fakt pomáhalo, pořád jsem měl co dělat, byl jsem víc s klukama a vlastně se všema od rána do večera ikdyz byla skola furt venku mezi desitkama lidi jsem se bavil a teď jsem nic, doma za počítačem,nemám sílu ani odhodlání nic dělat. Už jsem jí tolik ublížil a 3x zalhal vlastně šlo jen o bblbost k vůlu facebooku, že jsem smazal zprávu od kámoše no super :D achjo kam ten svět jde. My jsme se naštvali na sebe už fakt k vůli každé prkotine. To bylo samé dej mi mobil, komu píšeš, vtip je v tom, že my jsme doslova nikomu nepsali, prootže ty časy kdy jsem měl plno kámošu jsou pryč a s holkama jsem se nikdy nebavil prostě mi to nešlo, takže nemá proč žárlit. Fakt mě štve, že je naštvaná k vůli všemu a to jsem se tak snažil jí pomoct ve všem i v tom co nešlo i ona mě.. Nevím jak to půjde dál.
jj, přečtěte si, co jste napsal. Svými problémy těžce zatěžujete sám sebe i svoji partnerku, řešíte její problémy, šmírujete ji, do všeho jí zasahujete, chcete vědět co píše, kam píše a komu píše, hádáte se, občas se porvete a z přitom si z duše přejete, aby objevovala vaše klady a chápala, že jste hodnej a chytrej kluk. Nic ve zlém, ale znám jednu, která by vás dávno přerazila. No ale to je vedlejší.
Co s vámi? Především bych poradil :
1/ Svoje problémy pište a ventilujte někam do blogu a ne do uší své jediné lásky.
2/ Zapamatujte si, že na lidském těle je několik intimních míst, do kterých nikdo další nemá právo vstupu, do kterých se nikomu prostě neleze. Jedno z nich je peněženka, druhé je mobil.
3/ pořádně ukliďte byt, pak jděte a kupte růže, poplácejte svoji partnerku po zadku a vyznejte jí lásku.
Možná by bylo vhodné napsat, kam jsi pokročil a co jsi změnil či dokázal od svých dřívějších dotazů. Mám dojem, že se nezměnilo vůbec nic, že drogy a alkohol mají ve tvém životě své místo pořád a tenhle tvůj výplod je jen takový záchvěv svědomí po bujaré noci. Asi jako když se říká: "Chmurná jsou jitra opilců."
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.