Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podivné chování moji přítelkyně

Od: kubik20 odpovědí: 41 změna:

Bydlíme od sebe 15 km. Já žiju ještě u rodičů a ona dostala od táty garsonieru pro sebe. Náš vztah funguje jako navštěvování se. Obvykle to bylo každý víkend, teď je mezi námi odluka už 2.měs. Když ji volám, tak mi tvrdí, že má střevní potíže a naši schůzku odkládá často. Během celých letních prázdnin jsme se neviděli kvůli jejím zdravotním potížím. Vždycky byla odpověď, až se budu cítit líp. Teď jsem s ní mluvil po telefonu, řekl jsem ji, že si mi po ni stýská a ona naše téma zaváděla jinám. Jakoby ji to bylo jedno mne nevidět. Během hovoru jsem asi po 21h.večer slyšel domovní zvonek při telefonování. Řekla mi, že to nějaká aplikace v mobilu ji spustila alarm a že až si tam něco v mobilu vyčistí tak za 10 min. mám zavolat. Tak jsem to zkoušel a měla úplně vypnutý mobil a už to trvá hodinu.Nechápu co se děje, jak byste to Vy chápali? Jsem z toho nervozní a věrně na ni čekám.

41 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Kubo tvůj vztah s dotyčnou je ve finále a je nejvyší čas se poohlídnout po nové babě *palec*

radajz*
hodnocení

2x

Otázka je, jestli jste spolu vůbec měli vztah. Sám jsi řekl, že to bylo navštěvování. Ona už si ale na navštěvování našla někoho jinýho. Podle mě vůbec není, co řešit. Na tuhle kašli a najdi si jinou, která se s tebou bude chtít vídat. Tohle je jen zbabělá slepice, která má zřejmě jen na to, někomu roztahovat nohy, ale už ne na to, aby ti řekla popravdě, že s tebou už nechce nic mít. Dost možná jí taky dělá dobře, jak ze sebe děláš toho věrnýho pejska, kterej na ni čeká. Asi to zní hnusně, ale kdybys viděl pravdu na vlastní oči, tak to bude ještě horší.

Já ti radím jí už vůbec neřešit a dělat, jakoby neexistovala. Tahle kapitola už je za tebou.

hodnocení

2x

Ještě jednou jsem si přečetla původní otázku. Kubíku, to že sis s dívkou několikrát povídal, to neznamená vztah. jen jste si povídali. Ikdybyste spolu spali, nědělali jste spolu to, co spolu páry dělají. Lidé, když spolu chodí, tráví spolu co nejvíce času, dotýkají se, líbají, vodí se za ruce, dělají společně mnoho věcí. Vy jste si jen povídali jednou za týden. To není vztah, to není láskla, to je jen tvá představa. *palec*

72mona3*
hodnocení

1x

Stačí se přeci zeptat. Až se s ní budete opět bavit (vezme telefon). Chceš se rozejít? No, a budete mít jasno. Čekáním nic nepo..., ale taky nic nevyřešíte. M.

pohanka*
hodnocení

1x

Tedy já mám pocit, že tento dotaz psal tak 15-16 letý klučina, velmi hodný, ale nezkušený.

Ale vzhledem, že má přítelkyně již byt, tak minimálně jí musí být okolo 18 a více a Vám též.

Myslím, že se k sobě nehodíte, určitě jí ustupujete a vše je podle ní. Nejen ty schůzky. Vy mě připadáte, že jste takový nedospělý, dětský.

Poslední 4 slova ...,,věrně na ni čekám,, mě to opravdu připomělo pejska, se studeným čumáčkem, smutnýma očima, povislýma ouškama...

Žena potřebuje idol, prince, vzhlížet k silnému muži.

Máte jí co nabídnout? Ona se s Vámi zřejmě neumí rozejít, protože ví, jak na ní lpíte a čeká, že to sám pochopíte a sám to vzdáte. To vymlouvání, zapírání a to s telefonem je celkem jasné.

kubik20
hodnocení

Ten domovní zvonek v pozdní večerní čas mne vrtá hlavou? Tak přece nemůže zvonit mobilní aplikace ani budík v průběhu hovoru jak ona mi to tvrdí, divné? Už to trvá téměř 2 hod. vypnutý mobil. Mazat aplikace snad nemůže tak dlouho.

iz*

Kubíku, přišla jí návštěva, tak si vypnula telefon, abyste ji nerušil.

iz*
hodnocení

1x

Na mne to působí dojmem, že dívka by vztah ráda ukončila.

Někteří lidé se domnívají, že přímým jednáním by toho druhého mohli zranit. Nejistota je ale podle mne mnohem horší, než jednoznačné ukončení.

michaltopic*
hodnocení

1x

Vezmi rozum do hrsti chlape! Přišel jí pošťák no, tak už asi nezavolá. A ty bys rozhodně už taky volat neměl! Naplánuj si na víkend pivko s kamrády a minimálně na ty dva dny na ní zcela zapomeň. Pokud se v pondělí sama neozve, tak je pošťák stále u ní. A už jí proboha nevolej a nepiš. Měj svojí hrdost, nenech sebou mávat jak hadr na holi. Pro jedno kvítí slunce nesvítí :) Napiš jí jen sms: Ok, pochopil jsem, měj se. V pondělí! Nech jí trošku vycukat, ono jí to minimálně trošičku v hlavě vrtat bude. Karma vole *mala*

A je to *frajer*

hodnocení

1x

Ještě stále nejsem rozhodnutá, jestli mám brát tento dotaz vážně nebo je smyšlený.. Ještě nikdy v životě jsem se osobně nesetkala s nikým tak strašně moc naivním a skoro bych řekla, že je nemožné, aby někdo takový opravdu existoval.

Chápala bych to tak, že slečna je zřejmě srab, který se nedokáže postavit k problému čelem a říct Vám na rovinu věci tak, jak jsou. S tímto typem takto smyšlejících lidí, jsem se bohužel naopak setkala ve svém okolí, již mnohokrát. Vaše "přítelkyne" si našla někoho jiného a o Vás nestojí. Věší Vám bulíky na nos a Vy jí vše zobete z ruky a děláte ze sebe blázna. Ona zatím čeká, že Vám to možná někdy dojde, přestanete jí konečně kontaktovat a vše se tak vyřeší samo.

Chtělo by to mít více úcty sám k sobě, jinak s Vámi celý život, bude někdo zametat.

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den. Jako spokojený vztah ten váš asi nevypadá, že. Někde je chyba, ale mně to vůbec nepřijde, že se na vás přítelkyně těšila. Neumí vám říci, že už vás nechce, tak má raději střevní potíže. Ostatně i jimi lze vyjádřit, že na vás kašle. Použiji-li si expresívní výrazy, bude mít co dočinění s těmi střevními problémy... ale to bych musela být sprostá.

doplněno 29.08.17 23:36:

Doporučuji přítelkyni neuhánět a odmlčet se. Možná, když vaše přítelkyně, dá-li se tak ona osoba tímto slovem nazývat, zjistí, že již o ni neprojevujete takový zájem, obrátí list a začne uhánět naopak ona vás. Anebo nikoliv a vztah váš vyšumí jak pára nad hrncem. Zaleží ale na tom, jestli vůbec chcete, aby tomu tak bylo. Ale pokud by mi někdo 2 měsíce tvrdil, že se nemůže se mnou vidět, tak bych to asi sama už zabalila a hledala někoho jiného.

kubik20
hodnocení

Jak se mám dál zachovat, nebylo by dobré se na nějaký čas odmlčet, aby se ji začalo po mne stýskat a přemýšlela co dělám atd.? Ta návštěva v pozdní večerní hodinu a to by mi snad řekla, že čeká návštěvu její tetu, strýce, babičku...? Její rodiče jsou teď do konce srpna v Chorvatsku s jejím bráchou. Záhadná noční návštěva asi duchové...?

Pokud váš vztah funguje jako navštěvování se, tak dnes ji zřejmě navštívil někdo jiný. Pánská návštěva, nechtějí být rušení a stýskat se jí po Vás asi nebude. Zřejmě nemá důvod se Vám svěřovat. Zamyslete se nad svým dotazem trošku hlouběji...Mně to jako vztah mezi vámi nepřipadá. Možná si to tak vysvětlujete jen Vy sám, ale ona ne. Proto se k Vám chová tak, jak se chová možná..

doplněno 30.08.17 00:01:

No, myslím si, že si z nás zase děláte srandu, co? *alene*

culdabulda1*
hodnocení

0x

- asi má jiného - co jiného byste čekal? - ale měla by Vám to říct ...

doplněno 29.08.17 23:54:

kubik20 *smich*

kubik20
hodnocení

Jestli má jiného, tak by mi to správně měla říct. Říkám si,že to mohl být třeba spolužák nebo kámoška co ji navštívila po 21h.Nepřipouštím si zatím pojem nevěra a milování za mými zady s někým jiným.To by mi snad holka neudělala, to by byla bolestivá zrada.To snad žena tak krutá být ani nemuže.Je to něžné stvoření a kvítek lásky.
mot
kvitek to ona bude...
len*

Přesně tak. Nejhorší je, že právě u některých zakřiknutých panenek, co vypadají velmi plaše, introvertně, to chlapi podceňují a pak se nestačí divit, že si dotyčná rozjede paralelní vztah a Vám to řekne až v době, kdy s ním už několik týdnů pravidelně mrouská... Nebyl by jste první, komu se to stalo.

Podle mě je konec a to nejlepší co můžete udělat je : už nikdy se jí neozývat. Vymazat její číslo, maily, fotky, příp. videa, pokud jsou.

Jestli Vás má ráda a je to všechno jen nějaké nedorozumění, tak se Vám nejpozději do dvou dnů sama ozve a bude navrhovat schůzku, výlety, atd.

Pokud se neozve, tak už ve svém uzdravování budete aspoň pár dnů v předstihu. A to je taky dobře.

Věrně čekat pak můžete na někoho, kdo si to zaslouží víc.

Ale může, chlapče, může - a někdy ještě víc, než si dovedete představit. Což je nezištná rada do života.

hodnocení

0x

Kubíku, už sis pokazil prázdniny, když jsi na ni čekal a myslel a snil a omlouval ji. 60 dní je v háji, už se nevrátí. Tohle všechno tě nepřesvědčilo, že nic není? Že si vztah jen sníš? Je možné, že tě dívka nechce ranit a čeká, až ti to dojde. Kdo miluje, ten chce být s tím druhým co nejčastěji. Tady tomu tak není. Vůbec! *hej* Smiř se a začni si žít svůj život. Bez myšlenek na ni.

hodnocení

0x

Kubíku, smiř se s tím, že lidé se nikdy nebudou chovat podle tvých představ, snů a přání, ale chovají se podle toho, jak si to přejí oni a ne ty. Takže jediný v tvém životě, koho můžeš změnit, jsi ty sám. Přestan snít a čekat a prostě žij, delej to, co tě baví a těší, máš snad nějaké koníčky. Až přestaneš myslet na lásku, tak potom nějakou potkáš a bude mnohem lepší, nežli ta stávající, bude to ta, která k tobě patří.

doplněno 30.08.17 07:49:

Abych přímo odpověděla na otázku, chápu to tak, jak píší ostatní rádcové, ona nemá zájem s tebou pokračovat a tak se vykrucuje a vymlouvá. Předpokládá, že to pochopíš.

hodnocení

0x

Kubík - "...jak byste to Vy chápali?"

No situace je scela jasná. Našla si náhradu a nemá odvahu Vám to říct přímo. Čeká, že to z jejího chování pochopíte sám a dáte jí konečně pokoj. Jestli jí máte rád, tak to udělejte.

doplněno 30.08.17 10:32:

Kubík20 - *zed* To je přece úplně jedno, kdo to je. A i kdyby to nebyl vůbec nikdo (a zvonila třeba mikrovlnka), Vás se to už jaksi netýká. Prostě o Vás nestojí a nic s tím nenaděláte. Pochopte to a smiřte se s tím.

kubik20
hodnocení

Obávám se,že by to mohl být jeden spolužák,který si ji už ve škole nadbíhal a pokukoval po ni.Je z bohaté rodiny,tak ji asi na prachy nalákal a zamachroval tátovou novou audinkou.Tak mám navštevu příbuzných o této pozdní večerní hodině vyloučit,nebývá to u holky zvykem? Asi chodí rodinná návštěva a v rozumnou dobu na kafe.
iz*

Kubíku, kdybyste dívku opravdu miloval, jak se nám tu snažíte tvrdit, nemohl byste ji takhle podceňovat, shazovat a urážet.

Nebo se jen pokoušíte "zahnat nudu"?

pohanka*

Já už si také myslím, podle přidaných reakcí ,,kubíka20,,, že se jedná o fejk.

Anebo jestli ta 20 značí věk, tak je ,,Kubík,, mentálně trošku někde jinde.

dylin
hodnocení

0x
Chlape nic spatnyho ti nepreju, ale u logiky veci: ona ma byt a ty bydlis u rodicu 15 km daleko, videli jste se jen o vikendech a dva mesice vubec. Vazne vidis nejak duvod, proc by nemela mit jineho? Tipuju te podle tech slov o kvetince, ze si ten typ hodneho kluka, ktereho zeny automaticky meni za chlapy.
kubik20
hodnocení

Choval jsem se k ni slušně a galantně a donášel ji romantické květiny.Napsal ji z lásky na Valentyna básničku zamilovanou a byl na ni moc nežný.Já nejsem si vědom, že bych něco svým nevhodným chovaním pokazil.

Nic jste nemusel pokazit - jen se slečna rozhodla jinak. Což je zase její svaté právo. Jen by to měla umět říci na rovinu.

kubik20
hodnocení

Alespoň mne nevodit za nos.Ted před minutou mi přisla sms.od ni,že v noci brečela o mne,ale že mne miluje,ale zrovna měl operátor výpadek signalu a že je to kvůli němu.Ale o setkání nic.
radajz*

Vůbec na to nereaguj. Svoje pohádky o výpadku, ať si strčí do p... atřičných míst.

jenda2*
hodnocení

0x

Neděje se nic, co by bylo vyjímečného. prostě vás nechce vidět a to je celé. Raději už nevolejte a zaměřte svůj zájem na jinou. To vám ale mohlo jít jasné bez dotazu.

svatoslav
hodnocení

0x

Přesně tak, pokud jí nechybíš, něco je špatně...

efcc
hodnocení

0x
2 měsíce jste se neviděli? Podle mě spolu dávno nechodíte, jen holka nemá koule na to, aby vám to řekla, a pořád čeká, že už to konečně pochopíte.

fialka*
hodnocení

0x

Kubíku, všichni Vám píší, že toto není žádný vztah a mají pravdu ! Buď jste tak naivní, nezralý nebo hloupý. Nechápete, že ona zajisté nestojí o Vás a Vám to nedochází. Je srab, že nepřizná barvu, netlačila bych na pilu. Nepřemýšlejte, kdo večer zvonil, i kdyby bylo 5 fešáků může Vám být jedno. Má Vás jen v záloze, sundejte si růžové brýle na otevřete oči. Nic jiného Vám nepomůže.

Ohlížejte se po jiné dívce. Jste příliš mladý, aby jste byl pořád v " čekárně". Napadá mně, zda taky Vaše závislost na ní není trochu podivná.

kubik20
hodnocení

Volala mi moje přítelkyně a chtěla se semnou nutně sejít.Já jsem si zachoval svoji hrdost a řekl narovinu,že nemám zájem se stýkat s ní.Potom mi napsala několik sms.,že to byl jen úlet,že se za to omlouvá.Říkam si podvedla jednou,mohla by podvést i příště.Tak konec.
elbart

Správné rozhodnutí...konečně si se zachoval dobře

Kašli na ní. Našel sis práci v Německu, najdeš si tam i kvalitní Brunhildu, která má kladný vztah k přistěhovalcům. Stejně se ti v rodné vlasti líbí jen příroda...
kubik20
hodnocení

To jste si mne s někým asi spletl pane.Já v Německu nepracuji.To bude nějaký omyl.
doplněno 05.09.17 10:49: Co si tady tak občas čtu některých zajímavé příspěvky, tak jsem náhodou narazil včera na jedno borce Tomáše, který hledal dlouho práci, než se mu to nakonec povedlo v Německu.Celou zeď popsal nadšenec.Taky mne to trklo do oka.To možná,že myslíte jeho,nějaký jurickatomas. Mrkněte tam.
ladinpraha*

Člověče, víš co je na tom zajímavé? Že on a řada dalších píše právě z tvého PC. A teď ještě laurami ...

poradte.cz/...

kubik20
hodnocení

Sestřenice moje ho asi bude znát,kdysi byla v poradně internetové, která se jmenuje "rozkoš" a říká mi,že tam byl nějaký Juřička adminem a že ho otamtuď za něco vylili,tak se prý hrabe někam jinám.Ale můžete to být jen shoda příjmení.On by se asi na konkurenční pozici admina necpal,když na to nemá buňky.
liska*

Pane, vy jste podivín.

veselka*
hodnocení

0x

Zkuste si o tom promluvit, to bude nejlepší než být v nejistotě:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]