Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co proti pocení?

Od: jiriziegler odpovědí: 11 změna:
Nadměrně se potim. Máte nějaký tip co proti Pocení? Podotýkám, že mám pod 10% tělesného tuku :) Náky ověřený deodorant? Či nějaké jiné potraviny, atp.?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dfg
21.06.17 07:30
hodnocení

0x
Driclor

idanova*
hodnocení

0x

Zdravím. Napadá mě jen Antiperspirant. Ten potlačuje pocení, a to většinou natolik, že se nevytvoří na tričku v podpaží mokrý flek. Je buď ve spreji, gelový nebo tuhý. (Já osobně preferuji tuhý). Nanáší se na místa, která se nejvíce potí. Zároveň obsahuje i vůni. Vyrábí je mnoho firem, cena se odvíjí od značky a délky působení. Ida

kepler*
hodnocení

0x

Už jsem na podobnou otázku odpovídal včera, je tam i více rad. poradte.cz/...

hodnocení

0x

deo-kristall, mineral bekra...je to přírodní, bylo mi to nekde koupeno, nevím kde

dfg
Přírodní možná, ale jinak je to nálož hliníku, stejně jako u dricloru.
martinaa*
Vite vubec, co je deo krystal? V podstate kamenna sul neutralizujici pach potu. Zadny hlinik tam neni.
doplněno 21.06.17 21:17: Maky, u me fungoval parádně proti zápachu, bohuzel proti samotnému poceni vubec...

martinaa, žádný hliník a přitom funguje výborně, docela mne to překvapilo, je fakt bezva.

dfg

"Tuhý přírodní minerální krystal od společnosti Bekra se získává z bauxitu v Asii."

Bauxit je směsicí několika minerálů zahrnující hydroxidy hliníku, gibbsit, böhmit, diaspor, oxid hlinitý dihydrát, Al2O3·2 H2O. a oxidy železa. (Wikipedie)

jiriziegler
hodnocení

Nejde mi o zápach, ale o to, abych se co nejméně potil a měl co nejméně propocené oblečení. Díky

Kamarád si kvůli tomu začal kupovat trička se stříbrem, jinak s pocením nehnul, vyzkoušel už kde co.

hodnocení

0x

Nezkoušel někdo proti pocení někdy obyčejný dětský pudr? Já se tedy nijak zvlášť nepotím, ale dneska jsem si ráno opudrovala podpaží a do večera jsem o něm nevěděla. A to jsem se tahala v nosítku s 12kilovým spícím dítětem do kopce asi 40 minut.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]