Zdravím. Napadá mě jen Antiperspirant. Ten potlačuje pocení, a to většinou natolik, že se nevytvoří na tričku v podpaží mokrý flek. Je buď ve spreji, gelový nebo tuhý. (Já osobně preferuji tuhý). Nanáší se na místa, která se nejvíce potí. Zároveň obsahuje i vůni. Vyrábí je mnoho firem, cena se odvíjí od značky a délky působení. Ida
deo-kristall, mineral bekra...je to přírodní, bylo mi to nekde koupeno, nevím kde
dfg
Přírodní možná, ale jinak je to nálož hliníku, stejně jako u dricloru.
martinaa*
Vite vubec, co je deo krystal? V podstate kamenna sul neutralizujici pach potu. Zadny hlinik tam neni. doplněno 21.06.17 21:17: Maky, u me fungoval parádně proti zápachu, bohuzel proti samotnému poceni vubec...
Nezkoušel někdo proti pocení někdy obyčejný dětský pudr? Já se tedy nijak zvlášť nepotím, ale dneska jsem si ráno opudrovala podpaží a do večera jsem o něm nevěděla. A to jsem se tahala v nosítku s 12kilovým spícím dítětem do kopce asi 40 minut.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.